Dark Souls 2 ile ilgili çalşmanız devam ediyor mu? |
NİOH TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI (TRANSLATE) YAYINLANMIŞTIR (9. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkanapaydinDark Souls 2 ile ilgili çalşmanız devam ediyor mu?
Alıntıları GösterTool ile ilgili sorun vardı dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bro translate vs umurumda değil emek emektir sitendeki çoğu yamayı indirdim rica etsem rar şifrelerini verebilirimsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: hierakonopolisbro translate vs umurumda değil emek emektir sitendeki çoğu yamayı indirdim rica etsem rar şifrelerini verebilirimsin
Hepsinde şifre yok dostum son 5 tane de filan var.
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownHepsinde şifre yok dostum son 5 tane de filan var.
Alıntıları Göstero rar lı olanların şifresi nedir peki
-
quote:
Orijinalden alıntı: hierakonopoliso rar lı olanların şifresi nedir peki
Alıntıları GösterHele bir oyna bakalım 23 tane oyun var orda yada O beş taneden hangisini oynuyacaksan onun şifresini verim.
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownHele bir oyna bakalım 23 tane oyun var orda yada O beş taneden hangisini oynuyacaksan onun şifresini verim.
Alıntıları Gösterçevirilerini alıp kendime mal edecek değilim o oyunlar bende var zaten,ara ara bunları ya da başkalarını oynuyorum atıyorum aradan 1 sene geçti birini altyazlılı oynayim dedim sen yoksan sana ulamaşadıysak nasıl yapacam diye istedim vermek istemiyorsan canın sağolsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: hierakonopolisçevirilerini alıp kendime mal edecek değilim o oyunlar bende var zaten,ara ara bunları ya da başkalarını oynuyorum atıyorum aradan 1 sene geçti birini altyazlılı oynayim dedim sen yoksan sana ulamaşadıysak nasıl yapacam diye istedim vermek istemiyorsan canın sağolsun
Alıntıları GösterYok zaten o işi yapıyorlar yamalarda belirtiyoruz bazıları translate diye sitelerde normal yamaymis gibi yayınlıyorlar.Ben önlem amacıyla tek tek veriyorum yoksa bu işten bir kazancım yok atarım size özelden şimdi şifreleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hierakonopolisçevirilerini alıp kendime mal edecek değilim o oyunlar bende var zaten,ara ara bunları ya da başkalarını oynuyorum atıyorum aradan 1 sene geçti birini altyazlılı oynayim dedim sen yoksan sana ulamaşadıysak nasıl yapacam diye istedim vermek istemiyorsan canın sağolsun
Alıntıları GösterPM attım
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownPM attım
Alıntıları Göstertamamdır teşekkür ederim başarılar
-
Hocam yama linkine tıkladığım zaman bu site özeldir diyor. Bir bakabilir misiniz rica etsem?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MertBütünHocam yama linkine tıkladığım zaman bu site özeldir diyor. Bir bakabilir misiniz rica etsem?
Yeni site kurduk konuya yeni linki ekledim ordan indirebilirsiniz.
selamlar.
yamayı indirdim fakat rar içerisinde "archive_19" adlı kısayol çıkıyor ve çalışmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: telikopukGitarselamlar.
yamayı indirdim fakat rar içerisinde "archive_19" adlı kısayol çıkıyor ve çalışmıyor.
A.S yama zaten o oynun ana klasörüne atın.
-
öncelikle çok teşekkür ederim şansızlık mıdır nedir bilmiyorum türkçe yapmayı kurduğumda ve oyuna girdiğimde oyunda kırmızı kılıçlar var var içindin canavar çıkıyor.Onların yanına gittiğimde oyun crash vermeden kapanıyor ama tekrar yamayı kaldırğımda sorun kalmıyor yardımcı olur musun
-
Merhaba belirttiğim versiyonlarda sorunsuz çalışır bunun harici bişeyse bilgim yok malesef.
yani steamden indirdim açıkçası
-
üzüldüm şuan gerçekten ya
-
ellerine saglık
-
quote:
Orijinalden alıntı: QNR 53ellerine saglık
Eyvallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X