tamam.. |
NİOH TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI (TRANSLATE) YAYINLANMIŞTIR (8. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: NamelesSyolursa çok sevinirim.ama olmazsa çevrilecek text dosyasını bana gonder ben translate eder sana yollarım
Ben Yusuf2020(Nioh Türkçe Yama hazırlayan kişi) Dark souls 2 için baktığım kadarıyla tool var. Eğer toollar düzgün çalışırsa. Yakında yamayı çıkartabilirim. Gpt-3 gibi araçlar ile çevirme yapılmadığı için malum Google translate gibi yapay zekaları tek çeviride 10000 karakter sınırı veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufken3 -- 12 Kasım 2020; 22:47:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyuna ait tüm metinleri tek seferde çevirmek yerine satır satır çevirmek daha iyi olmaz mı.?
-
Ne demek istediğini anlamadım.
Yanlış anladım galiba. Cahilliğime verin. 10000 karakter sayısı ne için
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de bilmiyorum. Google translate hatta 5000 karakter limiti var ben yandex ile çevirdim. Gpt 3 gibi yapay zekalarda sınır yok diye biliyorum.
Nioh 2 oyunuda şubat ayında PC için çıkacakmış. Sizden o oyunun da yamasını bekliyorum..
-
quote:
Orijinalden alıntı: maffay__mustyNioh 2 oyunuda şubat ayında PC için çıkacakmış. Sizden o oyunun da yamasını bekliyorum..
Kardeşim dosya yapisi değişmezse ve elimizdeki tool çalışırsa neden olmasın 😉
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownKardeşim dosya yapisi değişmezse ve elimizdeki tool çalışırsa neden olmasın 😉
Alıntıları GösterEyvallah abi cansın..
Oyunda kendi öldüğün yere dönünce oyundan atıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bugra4129Oyunda kendi öldüğün yere dönünce oyundan atıyor.
Oyununuzun sürümü nedir?
Steam versiyonunu kullanıyorum belki de online olmamla alakalıdır tam anlayamadım oyunda ki ilk shrine da online oldum ve karakter diriltme yerine gelince atmaya başladı normalde atmıyordu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bugra4129Steam versiyonunu kullanıyorum belki de online olmamla alakalıdır tam anlayamadım oyunda ki ilk shrine da online oldum ve karakter diriltme yerine gelince atmaya başladı normalde atmıyordu.
Doğrudur steamle test etmedik ondan atiyodur
Aga translate o kadar gelişmiş değil ki,temel ingilizceleri bile saçma şekilde türkçeye çevirilmiş,japoncadan bahsetmiyorum bile.Eline sağlık yinede ama anonymous çevirinin yaması bulunan var mı veya başka bir yama ?
-
Ozaman ücretini ödeyip kaliteli yama satın alman gerekir
quote:
Orijinalden alıntı: FCKTRKAga translate o kadar gelişmiş değil ki,temel ingilizceleri bile saçma şekilde türkçeye çevirilmiş,japoncadan bahsetmiyorum bile.Eline sağlık yinede ama anonymous çevirinin yaması bulunan var mı veya başka bir yama ?
Kardeşim ücretsiz çeviren çıktıda çevirme mi dedik.Biz uğraştık bu kadar oldu.Malum grubun ücretlisini alacaksın mecbur.Teşekkürler.
-
Bnde senden beklicm kral Shaolin yaman çok iyi di
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arman09
Bnde senden beklicm kral Shaolin yaman çok iyi diKardeşim yama zaten yayımlandı blogumda mevcut.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownKardeşim yama zaten yayımlandı blogumda mevcut.
Alıntıları Gösternioh 2 yaması hocam :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: arman09nioh 2 yaması hocam :)
Alıntıları GösterDur bakalım bir pcye gelsinde ona göre bakicaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X