< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 8 Kasım 2020; 19:24:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NİOH TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASI (TRANSLATE) YAYINLANMIŞTIR (7. sayfa)
-
-
Kolay gelsin başkan.
-
Arkadaşlar yama sürümünü 1.21.03-1.21.06 yani son sürümde de çalışacak şekilde güncelledik.Konuya bir kaç görsel daha eklendi.Bir aksilik olmazsa 23:00 itibari ile yamayı blogumda yayınlayacağım.Kamuoyuna duyrulur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 11 Kasım 2020; 21:22:0 > -
YAMA YAYINLADI.KEYİFLİ OYUNLAR
-
Helal bir oyunun daha ücretsiz yaması oldu👏👏
Darısı horizon zero dawn a
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize sağlık, çok teşekkürler.
-
teşekkürler deneyeceğim.
-
Eline, emeğine sağlık. Çok teşekkürler.
-
Elinize emeğinize sağlık çok çok teşekkürler.
Teşekkürler arkadaşlar.İndirip de teşekkür etmeyen taş olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownTeşekkürler arkadaşlar.İndirip de teşekkür etmeyen taş olsun
Ellerinize sağlık hocam. Sizi ne kadar tanımasak da, görmesek de gönüllerimiz bir. Teşekkür ederiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA5D8EAE5 -- 12 Kasım 2020; 15:47:27 >
Oyun şuan steamde indirim de 23tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arman09 -- 12 Kasım 2020; 16:2:10 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arman09
Oyun şuan steamde indirim de 23tl27 mi? bende 23 tl görünüyor emin misin?
-
Aklımda yanlış kalmış xd
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ellerine sağlık..keşke dark souls 2 içinde çeviri yapsan..
-
quote:
Orijinalden alıntı: NamelesSyellerine sağlık..keşke dark souls 2 içinde çeviri yapsan..
Kardeşim karapatian mezarından çıkar gelir valla bu işe girişirsek😂
oyun onun malı veya fromsoftware ile bir anlaşması varda ben mi bilmiyorum..türkçe olmadığı için oynamayı ne kadar beklettiğimi ben bile hatırlamıyorum artık..
-
quote:
Orijinalden alıntı: NamelesSyoyun onun malı veya fromsoftware ile bir anlaşması varda ben mi bilmiyorum..türkçe olmadığı için oynamayı ne kadar beklettiğimi ben bile hatırlamıyorum artık..
Yok kardeşim espiri yaptım belki ilerde bakarız 😉
olursa çok sevinirim.ama olmazsa çevrilecek text dosyasını bana gonder ben translate eder sana yollarım
-
quote:
Orijinalden alıntı: NamelesSyolursa çok sevinirim.ama olmazsa çevrilecek text dosyasını bana gonder ben translate eder sana yollarım
Dostum çalışmamız olduğu zaman iletişime geçerim inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X