Nip tuck ın sezon finalini izleyen varsa, oymacının kim olduğunu söyleyebilir mi? Teşekkürler.
oymacı ne yaa
carver mı?
evet o
Oymacı bunların yanında çalışan diğer doktor vardı ya , hani ayrıldı uyuz bir şey, işte oymuş
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Oymacı bunların yanında çalışan diğer doktor vardı ya , hani ayrıldı uyuz bir şey, işte oymuş
Eyvallah bilader. Sen olmasan bu gece uyuyamayacaktım.
quote:
Orjinalden alıntı: xxL_aq
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Eyvallah bilader. Sen olmasan bu gece uyuyamayacaktım.
Ricae ederim. Hani bir tane polis kız vardı ya, bunlara yardım eden, bir de bu oymacıyı bulmaya çalışan, o da oymacının kız kardeşiymiş. Son bölüm çok güzeldi, netten çekebilirsen ya da CD sini falan bulursan, izlemeye çalış
En kısa zamanda bulacam ama işte kotalı internet ahhh ahh
ya ben bu diziden bi, şey anlamadım biri kadına acı çektiriyo falan.. sarışın hatun benim ilgimi çektiği için genelde onun oynadığı sahnelere yoğunlaşıyorum sanırım o yüzden..
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
ya ben bu diziden bi, şey anlamadım biri kadına acı çektiriyo falan.. sarışın hatun benim ilgimi çektiği için genelde onun oynadığı sahnelere yoğunlaşıyorum sanırım o yüzden..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme