Şimdi Ara

Nirvana CN-TKI 2450C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın başlıkta belirttiğim casper notebook'u almayı planlıyorum.Genel özellikleri 8 gb ram,500 gb harddisk,2 gb ekran kartı,işlemci intel core i5 gibi.Fiyatı 1300 Tl.

Sizce almalı mıyım yoksa önerebileceğiniz başka modeller var mı ?

• Ekran kartı modeli nedir?
  • Nvidia GT520M Optimus
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokolojik2

Nvidia GT520M Optimus

hocam o kart 2 gb değil, 20 gb olsun isterse... pek performans beklemeyin o karttan.
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/122392/casper-nirvana-cn-bmc2450c.aspx İşte link burada bir inceleyip yorum yaparsanız sevinirim 2-3 saate gidicem almaya ?

Not:bir de bu ürün var ikisinden birini alıcam arkadaşlar.http://www.bimeks.com.tr/urun/124035/hp-pavilion-g6-1305st-a8s44ea.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokolojik2 -- 2 Ağustos 2012; 15:03:22 >

• Arkadaşlar o 2 laptoptan birini alıcam.Çoğu zaman oyun oynamak için kullanıyorum sizce hangisini almalıyım lütfen acil bir cevap verin tekrar ediyorum sadece OYUN için alıyorum lütfen cevap verin.
  • Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için şu an çok kafam karıştı.2 saat sonra filan gideceğim ama hala karar verebilmiş değilim.Ekran kartı konusunda sıkıntı yaşıyorum şu an.Sen dell al diyosun öyle mi ? önerebileceğin başka var mı son karar olarak ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper Nirvana N410
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her şey için çok teşekkürler.Senin kararınla dell i almış bulunmaktayım.
  • Beyler konuyu inceledim yanlis bilgilendirme var casperin suan ki modellerinde kullandigi nvidia 520m ekran kartlari 128 bit 2gb(1gb paylasimsiz) dir. Bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.