Şimdi Ara

Nisan 2012 Türkiye segment segment otomobil satış adetleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
5.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

İnsignia'ya otomatik şanzıman koymayarak yazık ediyorlar.

Onun dışında Duster alanlara hiç anlam veremiyorum.

Yeni bulduğum bir araştırma :http://www.arabam.com/haber/Uzun-Donem-Test-Dacia-Duster-15-dCi-4x2-Uzun-Donem-Test-Son-Etap/Detay-294874

Oradan ufak bir alıntı: "50 bin kilometreyi aşmış test aracımızda hiçbir büyük sorun yaşanmadı." "Yüksek oturma pozisyonuyla etrafa yüksekten bakacağınız Duster’ı sevmek için çok nedeniniz olabilir. Bana kalırsa sırf yerden yüksek yapısı için bile Duster alınabilir."

Not : Renault'u sevmiyorum seveceğimi de zannetmiyorum.

50.000 km nedir ki ?

Ayrıca;

Aracın malzeme kalitesi ortada
    Motor seçenekleri ortada
    Donanımı ortada
    Hadi tasarım göreceledir ama bence o da ortada
    Güvenliği ortada (Gidip 3 yıldız almış Ncap'ten.)
    Marka güvenirliği ortada.

Bu aracın sürüş zevki namına birşeyler vadedeciğini sanmıyorum.

İç tasarım beni hiç mutlu etmezdi açıkçası.

• quote:

50.000 km nedir ki ?

Ayrıca;

Motor seçenekleri ortada
    Donanımı ortada

Yolladığım link size katılmadığım anlamına gelmiyor zaten. Altına notu düştüğümü hatırlıyorum. Benim şu anda sıfır Duster alcak param olsa zebil gibi bulunan 2. el D sınıfı Duster'a göre "uzay aracı" sayılabilecek araçlar alınır. Sizin açtığınız konudaki araçlara zaten ayrıca bayıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

50.000 km nedir ki ?

Ayrıca;

Motor seçenekleri ortada
    Donanımı ortada

Yolladığım link size katılmadığım anlamına gelmiyor zaten. Altına notu düştüğümü hatırlıyorum. Benim şu anda sıfır Duster alcak param olsa zebil gibi bulunan 2. el D sınıfı Duster'a göre "uzay aracı" sayılabilecek araçlar alınır. Sizin açtığınız konudaki araçlara zaten ayrıca bayıldım.

Bir de uzun yolda testi yapmışlar.

Tepkim kesinlikle size değil, adamlar yerememiş bile aracı.

Sanırsın Land test ettiler.

Sert plastik kötüymüş ama kolay temizleniyormuş. Dikkat çektikleri yere bak yahu.

Bu bana Türkiye'de objektif araç inceleyen bir kuruluşun veya programın veya bir derginin eksikliğini hatırlattı, o yüzde kızdım. Herkes maddi kaygıyla yapıyor bu işi. Böyle olunca Duster Türkiye için biçilmiş kaftan oluyor.

Tabii zaten canımız değersiz, 3 yıldız almışa araca binelim ne olacak? Ne de olsa DCI motoru alt devirlerde canlı..

Bıraksınlar bu işleri.

Hocam üstünüze alnımayın test sizin mesajınızda olduğu için alıntıladım.

• D sınıfında Latitude ve C sınıfında Focus pek yok ortalıkta...Focus neyse de 508'in Latitude'u geçmesi ilginç
  • İnsignia ya hala adam gibi 1.6 dizel ile uygun otomatik şanzıman gelmediği sürece listeye girmemesi şaşırtıcı değil.

Onun dışında liste beklediğim gibi.
  • Civic yok piyasada sebebi nedir bilen varmı ?
    bir öncekı satış listesinde bayağı övülmüştü
  • sonunda ssangyong'un da pıck-up'ının oldugu hatırlanmış
  • quote:

Bir de uzun yolda testi yapmışlar.

Tepkim kesinlikle size değil, adamlar yerememiş bile aracı.

Sanırsın Land test ettiler.

Sert plastik kötüymüş ama kolay temizleniyormuş. Dikkat çektikleri yere bak yahu.

Bu bana Türkiye'de objektif araç inceleyen bir kuruluşun veya programın veya bir derginin eksikliğini hatırlattı, o yüzde kızdım. Herkes maddi kaygıyla yapıyor bu işi. Böyle olunca Duster Türkiye için biçilmiş kaftan oluyor.

Tabii zaten canımız değersiz, 3 yıldız almışa araca binelim ne olacak? Ne de olsa DCI motoru alt devirlerde canlı..

Bıraksınlar bu işleri.

Hocam üstünüze alnımayın test sizin mesajınızda olduğu için alıntıladım.

Yok üstüme alınmıyorum, alınmak üzereydim

Haklısınız oto dergileri bile yurt dışında çekilen fotoğrafları yayınlıyıp fotoğraftan bakarak yorum yazıyor. Fahiş fiyatlara onları satıyorlar. Sadece sitelerde gezerken gözüme kestirip bakmıştım görünce de paylaşmak istedim.

Bazı markalar(Fiat, Renault, VW vb.) Türkiye'de artık ezbere biliniyor. Pazar onların elinde. En hareketli 2. el onlarda. O yüzden o markalar ne satarlarsa satsınlar marka fanatikleri ve 2. el kaygısı olan kullanıcılar o araçları alır ve kullanırlar.

• Sen aç tabiki
    Emeğine,klavyene sağlık..
  • Liste için teşekkürler her ay uğraşıp hazırlıyorsunuz ; ayrıca Juke Otomobil Genel'e nispet yaparcasına satışlarını artırarak üst basamaklara doğru ilerliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 10 Mayıs 2012; 17:18:58 >
  • i30 listelerde kayıp, araba satmıyor ama adamlar zam yapıyor ilginç
  • Amarok'un satışları uçmuş.CC nin satışlarıda 1.4 motora gelince tırmandı.opelin 2 aracı listeye girmiş bu ay;ancak insignia listeden silinmiş.golf ve jetta C segmentinde ilk 5 e girmiş ilginç.mercedes B serisinin yeni hali beğenilmiş olacak.o da listeye girmiş.merso E serisi , A6 dan bile az satmış.BMW 7 serisinin düşüşü devam ediyor.işin garibi A8,S serisinden fazla satmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 10 Mayıs 2012; 17:35:17 >
  • Amarok pick-up sinifini ele gecirecek demistim.
  • Toyota artik turkiyede yok
    Kalan son japon İdi ama gecmis olsun artık
  • 508 Beni Şaşırttı

C5 İnsignia LTT gibi rakıpkerden sıyrılıp listeye girmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-Assault

D sınıfında Latitude ve C sınıfında Focus pek yok ortalıkta...Focus neyse de 508'in Latitude'u geçmesi ilginç

Neresi ilginç ?

508 bu sınıfta hala hak ettiği yerde değil bana göre. Gidin bir inceleyin, test edin Latitude ile arasındaki kalite farkını görün.

Bu arada hay maşallah VAG. İlk 5'te 3 araç. Ele geçirmiş resmen.
  • duster a bak koccum benım...
  • Honda yerli olarak 887 adet satmış. Hepsi de Civic Sedan herhalde. Kaynak: ODD
  • Ford'un c segmentinde listeye girememesi bana tuhaf geliyor. Aynı zamanda d segmentinde yıllardır satılmayan bir Mondeo var.

Forumun, ilk çıktığında öldürdüğü Fluence'nin satışları da en tepelerde.
  • focusu içi çok dar olması nedeniyle kimse önermiyor, fiyatıda uçuk olunca yanaşan olmamakta.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.