Şimdi Ara

Nisan 2012 Türkiye segment segment otomobil satış adetleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
5.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ay bu kadar symbolu kim aliyor allah askina ya biri aciklasin
  • B sinifinda jazz aveo yok sasirmadim buna

C sinifinda vw baya satislari yuksetmis bu kadar golfu kim aldim sanirim cogu 1.6 ve 1.4 tsi motor

Vw nasil araba satiliyor cok iyi biliyor 1.4 tsi cc cok iyi geldi bence

Audi a8 ise bence hak ettigi yerde

Birde bmw 3 kasa yok hayret ettim
  • Duster model araçlar alanlara hayret ediyorum.
  • Evettt CC satmaz diyen o çok bilmişler nerede? Ayrıca gerekli gereksiz her yere i30'u tıkıştıranlar söyleyin bakalım bu araba niye satmadı fazla?

Anca, atın tutun

Son olarak, Passat çok hunharca davranmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 10 Mayıs 2012; 22:10:23 >
  • VW CC ile VW Amarok güzel araçlar gerçekten.Bu kadar fazla satılmalarını beklemiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Evettt CC satmaz diyen o çok bilmişler nerede? Ayrıca gerekli gereksiz her yere i30'u tıkıştıranlar söyleyin bakalım bu araba niye satmadı fazla?

Anca, atın tutun

i30 gelmediki... maraş ta 5 araba gelmeden satılmış...
  • quote:

Evettt CC satmaz diyen o çok bilmişler nerede? Ayrıca gerekli gereksiz her yere i30'u tıkıştıranlar söyleyin bakalım bu araba niye satmadı fazla?

Anca, atın tutun

::))) birde arac olsa oraya +1 daha yazilmisti ::)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanharuny

quote:

Anca, atın tutun

i30 gelmediki... maraş ta 5 araba gelmeden satılmış...

İyi,bekleyelim o zaman. Önümüzdeki ay alıntı yaparım

• Herhalde d sinifinda passat disindaki tum araclarin toplami kadar belkide daha fazlasi kadar satilmistir passat

Dogus toptan satiyor tek tek ugrasmiyor buna eminim artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

RR EVOQUE un resmen uçmuş olması dışında benim için bir sürpriz yok herşey beklediğim gibi...ama güzel bir sürpriz 2. elde çoğalır belki ilerde alırız.

Dizeli 2.2 degil 2.00 olsaydi suanda iki katini satmisti eminim buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilve

Geçen yıllarda binek otomobil satışlarında genelde 4 ve 5. sıralarda gezinen vw, bu yılı ikincilikle kapatacak gibi. Vw'nin özellikle düz vitesli araçlarının nisbeten uygun fiyatlı oluşu satışlarını arttırmasında önemli bir etken olmuşa benziyor.

Yakın tarihin birinciliğine kadar ulaşmış hyundai ise şimdilerde 4 ve 5. sıralarda gezinip duruyor. Yüksek fiyat etiketinin hyundain satış rakamlarını olumsuz etkilediği ortada.

Keza genelde birincilikte renault ile yarışan ford'un da eskisi gibi iyi satmadığı görülüyor. Araçlarına Vw ile aynı düzeyde fiyat belirlemesinin bir tür bedelini ödüyor gibi.

Ocak - Nisan binek araç satışları;

1- Renault : 22.993
    2- Vw : 17.426
    3- Fiat : 11.929
    4- Ford : 11.374
    5- Hyundai : 11.300

Bir diğer husus ise cc'nin satışları böyle devam ederse passatla beraber d sınıfında ilk iki modelin vw olması sürpriz olmaz.

http://www.odd.org.tr/web_2837_1/entitialfocus.aspx?primary_id=39&type=17&target=categorial1&detail=double&sp_table=&sp_primary=&sp_table_extra=&openfrom=sortial

volkswagen türkiyede 2. ancak türkiyeye fabrika kurma konusunda sıfırıncı.

• Millet ne anlıyor şu Passat'tan çok merak ediyorum.Insignia gibi bir araç varken diğerlerine bakmam bile.Geçen yılın Nisan ayı bilgilerini bilen var mı??Satışlar azalmıştır diye düşünüyorum.
  • Satış rakamlarının gösterdiği Forumdaki kitlenin beğenilerinin Türkiye'nin geri kalanından çok farklı lduğu yönünde. Forum genelinde beğenilen adlarına pek çok konular açılan Aveo, İ30, Elantra, İnsignia, Superb, Sportage, S60 gibi modeller kendi segmentlerine listeye girememişler. Forumda genellikle beğenilmeyen, eleştirilen Symbol, Linea, Fluence, Duster, Juke, Doblo, Fiorino gibi modeller ise kendi segmentlerinde satışlarda başı çekiyorlar. Hyundai, Kia, Toyota, Honda ve Ford büyük düşüşteler. İnsanlar sonunda yüksek fiyatı olan kalitelidir anlayışından dönüp F/P oranı yüksek olan araçları tercih ediyorlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: technovaland

quote:

Orijinalden alıntı: nilve

Geçen yıllarda binek otomobil satışlarında genelde 4 ve 5. sıralarda gezinen vw, bu yılı ikincilikle kapatacak gibi. Vw'nin özellikle düz vitesli araçlarının nisbeten uygun fiyatlı oluşu satışlarını arttırmasında önemli bir etken olmuşa benziyor.

Yakın tarihin birinciliğine kadar ulaşmış hyundai ise şimdilerde 4 ve 5. sıralarda gezinip duruyor. Yüksek fiyat etiketinin hyundain satış rakamlarını olumsuz etkilediği ortada.

Keza genelde birincilikte renault ile yarışan ford'un da eskisi gibi iyi satmadığı görülüyor. Araçlarına Vw ile aynı düzeyde fiyat belirlemesinin bir tür bedelini ödüyor gibi.

Ocak - Nisan binek araç satışları;

1- Renault : 22.993
    2- Vw : 17.426
    3- Fiat : 11.929
    4- Ford : 11.374
    5- Hyundai : 11.300

Bir diğer husus ise cc'nin satışları böyle devam ederse passatla beraber d sınıfında ilk iki modelin vw olması sürpriz olmaz.

http://www.odd.org.tr/web_2837_1/entitialfocus.aspx?primary_id=39&type=17&target=categorial1&detail=double&sp_table=&sp_primary=&sp_table_extra=&openfrom=sortial

volkswagen türkiyede 2. ancak türkiyeye fabrika kurma konusunda sıfırıncı.

Kesinlikle haklisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

Hyundai nin 2 araçla yer aldığı b segmenti listesine fiatın girememesi, fiat için çok acı.

fiat b sınıfında fiyatları biraz indirmezse listeye girecekleride yok. Punto full 43000 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

RR EVOQUE un resmen uçmuş olması dışında benim için bir sürpriz yok herşey beklediğim gibi...ama güzel bir sürpriz 2. elde çoğalır belki ilerde alırız.

katılıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

katılıyorum

2000 dizel olsa piyasayi kasip kavurur insan audiden odunc alir ya ::)))) 2000 tdi motor vw bile verirdi ::)))

• Duster Ankara'da pek görmüyorum. Bende mi bir anormallik var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyrazy

Satış rakamlarının gösterdiği Forumdaki kitlenin beğenilerinin Türkiye'nin geri kalanından çok farklı lduğu yönünde. Forum genelinde beğenilen adlarına pek çok konular açılan Aveo, İ30, Elantra, İnsignia, Superb, Sportage, S60 gibi modeller kendi segmentlerine listeye girememişler. Forumda genellikle beğenilmeyen, eleştirilen Symbol, Linea, Fluence, Duster, Juke, Doblo, Fiorino gibi modeller ise kendi segmentlerinde satışlarda başı çekiyorlar. Hyundai, Kia, Toyota, Honda ve Ford büyük düşüşteler. İnsanlar sonunda yüksek fiyatı olan kalitelidir anlayışından dönüp F/P oranı yüksek olan araçları tercih ediyorlar sanırım.

forum ahalisi otomobil konusunda sıradan insanlardan daha bilgili,bilinçli insanlar ( ne kadar göstermeselerde ) bu yüzden forumda beğenilen, tavsiye edilen bir aracla, satışlarda birinci olan aracın farklı olması normal...fakirde bir milletiz zaten millet gidiyor sıfır araba sevdasıyla en ucuzunu alıyor. yoksa hangi aklı selim gider dacia duster,renault symbol alır.

• insanlar araba alırken yedek parça ve yakıt düşünüyor. Bide ucuzsa katmerli oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.