Şimdi Ara

Nişan Alma Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nişan alma problemi yaşıyorum çoğu silahta ne gariptirki sadece awp de yaşamıyorum Neyse nişan alma problemimi çözebilcek neyapabilirim acaba ? Ayrıca F0rest ve Get_Right ayarlarında oynuyorum ara sıra değiştiriyorum işte

• nasıl problem hacı aim mi kötü crosshair cokmu oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Li0nX

Nişan alma problemi yaşıyorum çoğu silahta ne gariptirki sadece awp de yaşamıyorum Neyse nişan alma problemimi çözebilcek neyapabilirim acaba ? Ayrıca F0rest ve Get_Right ayarlarında oynuyorum ara sıra değiştiriyorum işte

Awp de genelde sabitsin ve adama ateş edersin.
    Diğer silahlarda iş değişir. Ne kadar seker hangi yöne seker bunlara alışırsan sıkıntın olmaz.
    Sana önerilerim :
    Aim training mapler var Cs:Go atölyesinde onlarda biraz takıl. Sonrasında spray yapmayı öğren. Pre-Fire yap genelde Ve kendi ayarlarını bulmaya çalış.
    Zamanlada alışırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Youtube'da bir kaç video var bunlarla ilgili izleyebilirsin. Ayrıca Atölye'de Crosshair yapma var. Oraya girip kendi Crosshair'ini yapabilir yada hazır bi Crosshair seçebilirsin. Çok faydası oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenMasterTR

quote:

Nişan alma problemi yaşıyorum çoğu silahta ne gariptirki sadece awp de yaşamıyorum Neyse nişan alma problemimi çözebilcek neyapabilirim acaba ? Ayrıca F0rest ve Get_Right ayarlarında oynuyorum ara sıra değiştiriyorum işte

Diğer silahlarda iş değişir. Ne kadar seker hangi yöne seker bunlara alışırsan sıkıntın olmaz.
    Sana önerilerim :
    Aim training mapler var Cs:Go atölyesinde onlarda biraz takıl. Sonrasında spray yapmayı öğren. Pre-Fire yap genelde Ve kendi ayarlarını bulmaya çalış.
    Zamanlada alışırsın

Bu aim trainin maplerde nasıl oynıyabilirim acaba ? ve bunların en popüleri varmı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GreenMasterTR

quote:

Sana önerilerim :
    Zamanlada alışırsın

Bu aim trainin maplerde nasıl oynıyabilirim acaba ? ve bunların en popüleri varmı ?

Aim_redline çok oynanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hala bulamadım uygun bir tane söyliyebilcek varmı iyi bir aim map ? spray de falanda sorun yaşıyorumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tek maç satın alma oluyormu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • recoil master çok güzel bence
  • aynen recoil master olabilir
  • Aim botz mapini indir atolyeden ve fast reflex aim training mapini

• bütün mapleri oynadım başka varmıdır acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.