Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakan abi, Allah Nisanımıza uzun ve sağlıklı ömürler versin. Kenan Sofuoğlu'na da helal olsun. Adamın hası imiş. Çokça şehit verdiğimiz, şu üzüntülü günlerde inan sizinle mutlu olduk. Rabbim hep yardımcınız olsun. Toplanan paradan artan kısmını, ben de Nisan bebeğin eğitimi veya hayat sigortası için kullanılmasını tavsiye ederim. He sonuç bağış olursa da yine nacizane tavsiyem, Çin'de değil de, ülkemizde şehit ailelerine veya çocuk esirgeme vakfı gibi kurumlara yapılmasını doğru bulurum. Tekrardan iyi ve sağlıklı günler
  • Hocam maddi açıdan yardım edecek durumum yok başka nasıl yardımcı olabilirim? Facebookta nasıl paylaşabilirim? Umarım kızınız en kısa sürede sağlığına kavuşur ve burada birlikte güzel fotoğraflarınızı paylaşırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

Abi bana göre de parayı hayır kurumuna bağışlama, biz zaten hayır kurumlarına yardımımızı yapıyoruz illa bir yere bağışlanacaksa bile senin gibi sosyal medyada gördüğümüz yardıma muhtaç birine bağışlayalım yoksa nisan bebek e kalsın paralar.

İyi dileklerini için teşekkürler Allah razı olsun. Hele bir Nisan iyi olsun da herşey daha kolay bir hale gelecek inşallah.

Uçak bileti araştırması içinde ayrıca teşekkür ederim. Zamanı gelince bu konuya tekrar bir bakalım. Allah kaderimizde ne yazmışsa o olur, hayırlısı ne ise o olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunluyasir

Hakan abi, Allah Nisanımıza uzun ve sağlıklı ömürler versin. Kenan Sofuoğlu'na da helal olsun. Adamın hası imiş. Çokça şehit verdiğimiz, şu üzüntülü günlerde inan sizinle mutlu olduk. Rabbim hep yardımcınız olsun. Toplanan paradan artan kısmını, ben de Nisan bebeğin eğitimi veya hayat sigortası için kullanılmasını tavsiye ederim. He sonuç bağış olursa da yine nacizane tavsiyem, Çin'de değil de, ülkemizde şehit ailelerine veya çocuk esirgeme vakfı gibi kurumlara yapılmasını doğru bulurum. Tekrardan iyi ve sağlıklı günler

Kardeşim aynen katılıyorum söylediklerine, hayırlısı olur inşallah. Kenan SOFUOĞLU da dediğin gibi gerçekten has adammış, helal olsun, kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır, Allah razı olsun. Güzel düşüncelerin ve yüreğin için teşekkürler senden de Allah razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lycosidae

Hocam maddi açıdan yardım edecek durumum yok başka nasıl yardımcı olabilirim? Facebookta nasıl paylaşabilirim? Umarım kızınız en kısa sürede sağlığına kavuşur ve burada birlikte güzel fotoğraflarınızı paylaşırsınız.

Merhabalar, artık para toplama işi bitti kardeşim, paylaşacak isen de forum linkini paylaşabilirsin. Allah razı olsun maddi anlamdan ziyade manevi desteğe ve dua'ya ihtiyacımız var. Düşünmen de yeter, senden de Allah razı olsun, sağol.

• .

GÜNCELLEME GELİYOR

.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Bana göre kalan para kızının kısmeti. Yardım gönderen insanlar Nisan için yolladı o parayı. Parayı onun eğitimi için saklamalısın.

Yine de bu karar ortak karar olmalı, Allah razı olsun, çok teşekkür ederim bu güzel düşüncen için. @YoK

• gözyaşlarımı tutamadım. İnşallah en kısa zamanda bu güzel bebek sağlığına kavuşur. Allah yardımcınız olsun , acil şifalar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

Oh be sonunda bloke kalktı . işte devlet dediğin budur vatandasina sahip cikacaksin, bakin cok mu zormuş bilmem kaç nolu kanunu uygulamak yerine bi kere de halden anlamak . şahsen çok sevindim blokenin kalkmasına , nisan içinde dua ediyoruz her gün düzelecek inşallah .

Yalnız o ilk doktor olayı olmasaydı daha iyi gibiydide şükür buna da .
    Nisan için toplanan para artarsa başka yerlere bağışlamak yerine nisanın eğitim hayatında veya işte bebeklik döneminde ihtiyaçları olan bezdi mamaydı gibi ihtiyaçlarına harcayabilirsiniz bence , yeter ki nisan çabucak iyileşsinde isterse tüm para kalsın feda olsun ona .

+Kenan SOFUOĞLU'ndan allah binlerce kere razı olsun . adam gibi adam .Ne söylesek az kalır, Böyle bi insanla aynı ülkeyi paylaşmak bile mutluluk veriyor .

airnavy yüreğin yeter be, eyvallah, teşekkür ederim. Yalnız ilk doktor derken aklın diğer hastanelere gitmesin bu Dr. Prof. ve yine vurdu gol oldu, ilaçlara dün öğleden sonra başladık, su ana kadar (saat 10:27 burada) 2 kere büyük tuvalet ve sancılarında azalma var.

@airnavy

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: NeoTrinity

quote:

Orijinalden alinti: airnavy

Oh be sonunda bloke kalkti . iste devlet dedigin budur vatandasina sahip cikacaksin, bakin cok mu zormus bilmem kaç nolu kanunu uygulamak yerine bi kere de halden anlamak . sahsen çok sevindim blokenin kalkmasina , nisan içinde dua ediyoruz her gün düzelecek insallah .

Yalniz o ilk doktor olayi olmasaydi daha iyi gibiydide sükür buna da .
    Nisan için toplanan para artarsa baska yerlere bagislamak yerine nisanin egitim hayatinda veya iste bebeklik döneminde ihtiyaçlari olan bezdi mamaydi gibi ihtiyaçlarina harcayabilirsiniz bence , yeter ki nisan çabucak iyilessinde isterse tüm para kalsin feda olsun ona .

+Kenan SOFUOGLU'ndan allah binlerce kere razi olsun . adam gibi adam .Ne söylesek az kalir, Böyle bi insanla ayni ülkeyi paylasmak bile mutluluk veriyor .

airnavy yüregin yeter be, eyvallah, tesekkür ederim. Yalniz ilk doktor derken aklin diger hastanelere gitmesin bu Dr. Prof. ve yine vurdu gol oldu, ilaçlara dün ögleden sonra basladik, su ana kadar (saat 10:27 burada) 2 kere büyük tuvalet ve sancilarinda azalma var.

@airnavy

Ne güzel çok sevindim ilerleme var :) nisanın gülüşüne bakarsak daha da iyiye gidecek inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

quote:

Orijinalden alinti: NeoTrinity

quote:

Orijinalden alinti: airnavy

Oh be sonunda bloke kalkti . iste devlet dedigin budur vatandasina sahip cikacaksin, bakin cok mu zormus bilmem kaç nolu kanunu uygulamak yerine bi kere de halden anlamak . sahsen çok sevindim blokenin kalkmasina , nisan içinde dua ediyoruz her gün düzelecek insallah .

Yalniz o ilk doktor olayi olmasaydi daha iyi gibiydide sükür buna da .
    Nisan için toplanan para artarsa baska yerlere bagislamak yerine nisanin egitim hayatinda veya iste bebeklik döneminde ihtiyaçlari olan bezdi mamaydi gibi ihtiyaçlarina harcayabilirsiniz bence , yeter ki nisan çabucak iyilessinde isterse tüm para kalsin feda olsun ona .

+Kenan SOFUOGLU'ndan allah binlerce kere razi olsun . adam gibi adam .Ne söylesek az kalir, Böyle bi insanla ayni ülkeyi paylasmak bile mutluluk veriyor .

airnavy yüregin yeter be, eyvallah, tesekkür ederim. Yalniz ilk doktor derken aklin diger hastanelere gitmesin bu Dr. Prof. ve yine vurdu gol oldu, ilaçlara dün ögleden sonra basladik, su ana kadar (saat 10:27 burada) 2 kere büyük tuvalet ve sancilarinda azalma var.

@airnavy

Ne güzel çok sevindim ilerleme var :) nisanın gülüşüne bakarsak daha da iyiye gidecek inşallah :)

İnşallah abi inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: egelim1993

gözyaşlarımı tutamadım. İnşallah en kısa zamanda bu güzel bebek sağlığına kavuşur. Allah yardımcınız olsun , acil şifalar dilerim.

Amin, iyi dilekleriniz için teşekkürler, dualarınızla katkıda bulunun gerçekten ihtiyacımız var. Saat şu an 04:45 burada, başında beklemedeyiz.

• Geçmiş olsun tekrar.

Asansör noları ile ilgili bir yazı:http://elevation.wikia.com/wiki/Unlucky_floor_numbers_in_elevators

Kısaca, 4 rakamı ölümü ifade eden bir kelimeye benziyormuş, o yüzden uğursuz rakam olduğuna inanılıyormuş, asansörlerde ya hiç kullanılmıyor, ya da 3A şekilnde kullanılıyormuş. güney korede de benzer uygulamalar varmış, 4 yerine F (ngilizcedeki four) yazılıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 15 Mayıs 2016; 4:17:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

Geçmiş olsun tekrar.

Asansör noları ile ilgili bir yazı:http://elevation.wikia.com/wiki/Unlucky_floor_numbers_in_elevators

Kısaca, 4 rakamı ölümü ifade eden bir kelimeye benziyormuş, o yüzden uğursuz rakam olduğuna inanılıyormuş, asansörlerde ya hiç kullanılmıyor, ya da 3A şekilnde kullanılıyormuş. güney korede de benzer uygulamalar varmış, 4 yerine F (ngilizcedeki four) yazılıyormuş

Detaylı bilgi için teşekkür ederim. Ben bunu sorduğumda cevap çok basit verilmişti, 4 çin de kötü bir manaya geliyor, demişlerdi.

• Allah yardımcın olsun abim ya inşallah bebeğin sağlığına kavuşur bir an önce de bu stresten kurtulursun. Dualarım seninle konuyu takip ediyorum uzun zamandır hayırlı haberleri dört gözle bekliyoruz. Ben çok umutluyum sağlığına kavuşacağına çünkü eğer babasına çektiyse bu bebek yaşam mücadelesi için hücrelerine kadar mücadele edecektir yarabbim evlat acısı göstermesin abim.

• quote:

Orijinalden alıntı: esC#

Allah yardımcın olsun abim ya inşallah bebeğin sağlığına kavuşur bir an önce de bu stresten kurtulursun. Dualarım seninle konuyu takip ediyorum uzun zamandır hayırlı haberleri dört gözle bekliyoruz. Ben çok umutluyum sağlığına kavuşacağına çünkü eğer babasına çektiyse bu bebek yaşam mücadelesi için hücrelerine kadar mücadele edecektir yarabbim evlat acısı göstermesin abim.

Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim duaların, konuyu takibin ve iyi dileklerinde için. Allah düşmanıma bile göstermesin böyle tecrübeyi yaşatmasın.

• Konuyu başından beri takip ediyorum bütün gelişmeleri an an takip ettim ve şu anda çok mutluyum. İnşallah güzel mi güzel tatlı mı tatlı bebeğiniz çok daha iyi olacak ve çok güzel günler göreceksiniz hocam. Dualarımız sizinle saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Konuyu başından beri takip ediyorum bütün gelişmeleri an an takip ettim ve şu anda çok mutluyum. İnşallah güzel mi güzel tatlı mı tatlı bebeğiniz çok daha iyi olacak ve çok güzel günler göreceksiniz hocam. Dualarımız sizinle saygılar

Hocam ağzından bal damlıyor derler ya hakikaten öyle. Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Dualarını eksik etme, takibin ve duyarlılığın için çok teşekkür ederim @chevanton .

• .

GÜNCELLEME GELDİ

.

• yukarı --- nisanın gelişmeleri çok güzel daha iyi oluyor . dualar işe yarıyor bakın devam durmak yok :)
  • Geçmiş olsun inşallah iyileşir.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.