Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun kenan sofuoğluna. Arkadaslar direkt kenan sofuogluna özelden (baskalari görmesin yaptigi yardimi yuzumuze vuruyolar derler) ulasabilecegimiz bir yol var mi ?

Twitter instagram falan kullanmiyorum. Pek bilmiyorum o isleri. Bir sekilde mail adresi olurda telefon numarasi olsaydi Donanim Haber olarak tesekkur ederdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iyiye gidiyor Nisanımız. İnşallah iyilecek rahatlayacaksınız. Bizim yerimize de öpün ufaklığı

• İnşallah bebeginiz tamamiyle iyileşir ve adi gibi güzel bir hayati olur hocam. Allah şifalar versin.

• yukarı
  • Sürekli takip ediyorum. Güncellemelerde iyi haberlerini alınca içim içime sığmıyor. Yeni yeni yürümeye başlayacağı o sağlıklı günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Bu aralar tek enerji kaynağım NİSAN Bebiş.

• Arkadaşlar Allah razı olsun. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
    @uykusuzinsan @William J. Sidis
    @WetDream
    Seni de unutamam @airnavy

@Garip1Genç arkadaşım eşimi de beni de çok duygulandırdın. Çok teşekkür ederiz, dualarınız bizimle olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 16 Mayıs 2016; 13:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Helal olsun kenan sofuoğluna. Arkadaslar direkt kenan sofuogluna özelden (baskalari görmesin yaptigi yardimi yuzumuze vuruyolar derler) ulasabilecegimiz bir yol var mi ?

Twitter instagram falan kullanmiyorum. Pek bilmiyorum o isleri. Bir sekilde mail adresi olurda telefon numarasi olsaydi Donanim Haber olarak tesekkur ederdik.

@742793
    Arkadaşım merak etme kendisi ile irtibattayım, sms ve mail ile durum hakkında bilgilendiriyorum. Düşüncelerin için teşekkürler, Allah razı olsun.

• NeoTrinity kullanıcısına yanıt
    Nereden nereyee 😊
    İnşallah bebeğinizi tüm bu dertlerden kurtarıp kalan ömrünüzde huzurlu be sağlıklı bir hayat sürersiniz, Allah size ve annesine bağışlasın. Yardım edenlerde Allah razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreoz25

Nereden nereyee 😊
    İnşallah bebeğinizi tüm bu dertlerden kurtarıp kalan ömrünüzde huzurlu be sağlıklı bir hayat sürersiniz, Allah size ve annesine bağışlasın. Yardım edenlerde Allah razı olsun.

Amin Allah razı olsun. @emreoz25

• .

GÜNCELLEME GELİYOR

.

• .

Ve GÜNCELLEME GELDİ

.

• Onlarda mı kirpik :)

Maşallah.
  • çok tatlı maşallah ya
  • Hocam size tesekkur ediyorum.her baba sizin gibi olsa keşke.ben inaniyorum evladiniza bi gün forumdakilere anlatip geriye doneceksiniz.cok geçmiş olsun

• Allah razı olsun arkadaşlar, çok teşekkür ederim. @GcGokhan @WISDOM

@mapheluiT
    İnşallah yarabbim o günleri gösterir bizlere kardeşim. Teşekkürler güzel yüreğine sağlık

• Maşallah kuzuya baaaaakkkkk

• maşallah benimde kızım var Allah bağışlasın inşallah çok üzüldüm okuyunca :(
  • Hey maşallah , inşAllah bir an önce tüm sıkıntılarından kurtulur
  • Amin iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. inşallah dualarınızla atlatacağız bu kötü günleri

• Durumu ne güzel iyiye gidiyor maşallah . böyle giderse perşembe günü iyi haberler bizi bekliyor :)
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.