Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blokenin sonunda çözülmesine sevindim. Kenan kardeşime de Helal Olsun. Artık alacağımız güzel haberleri bekleyeceğiz.

Şahsi fikrim toplanan paranın kalan kısmı Nisancık için açılacak emeklilik hesabı vb. Hesaba aktarılması, eğitimi için harcanması yönünde olacak. Diğer yardımseverlerde benim gibi düşünecektir. Hayır kurumlarına zaten istediğimizde bağış yapabiliyoruz. Biz bu parayı nisan için gönderdik. Son kuruşuna kadar onun için kullanılmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GcGokhan

Blokenin sonunda çözülmesine sevindim. Kenan kardeşime de Helal Olsun. Artık alacağımız güzel haberleri bekleyeceğiz.

Şahsi fikrim toplanan paranın kalan kısmı Nisancık için açılacak emeklilik hesabı vb. Hesaba aktarılması, eğitimi için harcanması yönünde olacak. Diğer yardımseverlerde benim gibi düşünecektir. Hayır kurumlarına zaten istediğimizde bağış yapabiliyoruz. Biz bu parayı nisan için gönderdik. Son kuruşuna kadar onun için kullanılmalı.

Kardeşim aynen bu da aklıma geldi şerh koydurarak Nisan 18 yaşına gelene kadar dokunulmayacak şekilde banka hesabı da açılabilir yada hayat sigortası olabilir ama buna karar verecek olan sizlersiniz. Ben söylemek istememiştim çünkü bildiğiniz üzere söylediğim bazı şeyleri farklı yorumlayanlar olmuştu. Ben 23-24 yaşımda yetim kaldım, çekmediğim çile neredeyse kalmamıştır asla ve asla kul hakkına girmem Allah böyle bir hakkı nasip etmesin inşallah. Güzel düşüncen içinde çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

@GcGokhan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tekrar geçmiş olsun.

Verdiğiniz iyi haberlere sevindim , hem çocuğunuzun şu anda doktorlar tarafından ilgileniliyor oluşu hem de blokenin çözümüne.Açıkcası ben 3-4 ay önceden çözülmez diye bekliyordum ve yazmıştım da.

Beni yanılltı durum ve iyi ki de yanılttı.

Daha güzel günler görmeniz , daha sağlıklı yıllar geçirmeniz dileğiyle.
  • Hocam adınıza çok sevindim bugünki en büyük mutluluğum oldu bu haber

• Allah razı olsun arkadaşlar. Amin, inşallah dualarınızla herşey daha da iyi olacak. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

@ProHookBlitz @Knisath

• ulkeye kesin donus yapmayi dusunuyormusunuz biraz toparlanma olursa

• Abi hem para kısmına hem de bloke kısmına çok sevindim. Kenan sofuoğlu konusunda da çok duygulandım kendisinin ne derece yardımsever ve iyi bir insan olduğunu biliyordum zaten ama yine de duygulandım. Nisan bebek de inşallah sağlığına kavuşur bu noktadan sonra ciddi dualar edeceğim inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

ulkeye kesin donus yapmayi dusunuyormusunuz biraz toparlanma olursa

Bu soruna kesin bir evet demeyi çok isterdim ama şu an çok muallakta kaldığım için cevap veremiyorum. Nisan sağlığına bir an evvel kavuşsa da yine ambulans uçak ile götürmek gerekebilir. Çünkü bizim gücümüzün yetebilecegi yolculuklar 2 yada 3 aktarmalı yolculuklar. Tek seferde zaten uçuş yok diye biliyorum varsa da inanılmaz pahalıdır. 11.000 km. yol sonuçta. Her uçak değişiminde en az 4-5 saatlik aktarma süreleri oluyor. Bir de bu üst baş arama vs. derken iyileştirmeye bu kadar ugrastigimiz bebeği daha beter ederiz gibi geliyor. Ama dediğim gibi su an her şey muallakta. Allah hayırlısı neyse o yola sevk etsin bizi inşallah. Teşekkür ederim @cem1907

• quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

Abi hem para kısmına hem de bloke kısmına çok sevindim. Kenan sofuoğlu konusunda da çok duygulandım kendisinin ne derece yardımsever ve iyi bir insan olduğunu biliyordum zaten ama yine de duygulandım. Nisan bebek de inşallah sağlığına kavuşur bu noktadan sonra ciddi dualar edeceğim inşallah.

Allah razı olsun kardeşim iyi dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim. Özellikle konuyu takibin için teşekkür ederim sana.

@farukayaz

• quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

ulkeye kesin donus yapmayi dusunuyormusunuz biraz toparlanma olursa

Bu soruna kesin bir evet demeyi çok isterdim ama şu an çok muallakta kaldığım için cevap veremiyorum. Nisan sağlığına bir an evvel kavuşsa da yine ambulans uçak ile götürmek gerekebilir. Çünkü bizim gücümüzün yetebilecegi yolculuklar 2 yada 3 aktarmalı yolculuklar. Tek seferde zaten uçuş yok diye biliyorum varsa da inanılmaz pahalıdır. 11.000 km. yol sonuçta. Her uçak değişiminde en az 4-5 saatlik aktarma süreleri oluyor. Bir de bu üst baş arama vs. derken iyileştirmeye bu kadar ugrastigimiz bebeği daha beter ederiz gibi geliyor. Ama dediğim gibi su an her şey muallakta. Allah hayırlısı neyse o yola sevk etsin bizi inşallah. Teşekkür ederim @cem1907

Abi şimdi baktım thy'nin aktarmasız uçuşları var guangzhou şehrinden. Başka şehirden uçacaksanız bilmiyorum tabi ki.

• Blokenin çözülmesine sevindim.Kenan Sofuoğluna da ayrıca teşekkür ediyorum.Umarım en kısa zamanda her şey daha iyi olur.
  • Bana göre kalan para kızının kısmeti. Yardım gönderen insanlar Nisan için yolladı o parayı. Parayı onun eğitimi için saklamalısın.

• Upupup

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat nedir? @farukayaz

• Oh be sonunda bloke kalktı . işte devlet dediğin budur vatandasina sahip cikacaksin, bakin cok mu zormuş bilmem kaç nolu kanunu uygulamak yerine bi kere de halden anlamak . şahsen çok sevindim blokenin kalkmasına , nisan içinde dua ediyoruz her gün düzelecek inşallah .

Yalnız o ilk doktor olayı olmasaydı daha iyi gibiydide şükür buna da .
    Nisan için toplanan para artarsa başka yerlere bağışlamak yerine nisanın eğitim hayatında veya işte bebeklik döneminde ihtiyaçları olan bezdi mamaydı gibi ihtiyaçlarına harcayabilirsiniz bence , yeter ki nisan çabucak iyileşsinde isterse tüm para kalsın feda olsun ona .

+Kenan SOFUOĞLU'ndan allah binlerce kere razı olsun . adam gibi adam .Ne söylesek az kalır, Böyle bi insanla aynı ülkeyi paylaşmak bile mutluluk veriyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airnavy -- 14 Mayıs 2016; 5:24:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Bana göre kalan para kızının kısmeti. Yardım gönderen insanlar Nisan için yolladı o parayı. Parayı onun eğitimi için saklamalısın.

Evet ama bu kararı verecek olanlar sizlerseniz, ben tek başıma buna karar veremem. Bir arkadaşımızda hayat sigortası demişti, o da çok güzel bir fikir. @YoK

• quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

Oh be sonunda bloke kalktı . işte devlet dediğin budur vatandasina sahip cikacaksin, bakin cok mu zormuş bilmem kaç nolu kanunu uygulamak yerine bi kere de halden anlamak . şahsen çok sevindim blokenin kalkmasına , nisan içinde dua ediyoruz her gün düzelecek inşallah .

Yalnız o ilk doktor olayı olmasaydı daha iyi gibiydide şükür buna da .
    Nisan için toplanan para artarsa başka yerlere bağışlamak yerine nisanın eğitim hayatında veya işte bebeklik döneminde ihtiyaçları olan bezdi mamaydı gibi ihtiyaçlarına harcayabilirsiniz bence , yeter ki nisan çabucak iyileşsinde isterse tüm para kalsın feda olsun ona .

+Kenan SOFUOĞLU'ndan allah binlerce kere razı olsun . adam gibi adam .Ne söylesek az kalır, Böyle bi insanla aynı ülkeyi paylaşmak bile mutluluk veriyor .

airnavy yüreğin yeter be, eyvallah, teşekkür ederim. Yalnız ilk doktor derken aklın diğer hastanelere gitmesin bu Dr. Prof. ve yine vurdu gol oldu, ilaçlara dün öğleden sonra başladık, su ana kadar (saat 10:27 burada) 2 kere büyük tuvalet ve sancılarında azalma var.

@airnavy

• Abi bana göre de parayı hayır kurumuna bağışlama, biz zaten hayır kurumlarına yardımımızı yapıyoruz illa bir yere bağışlanacaksa bile senin gibi sosyal medyada gördüğümüz yardıma muhtaç birine bağışlayalım yoksa nisan bebek e kalsın paralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

Fiyat nedir? @farukayaz

Abi dediğin gibi aktarmasız olduğu için daha pahalı aktarmalı uçuşlar daha ucuz En ucuz 11500 cny ye buldum şimdilik. O da galiba 5230 tl ye denk geliyor. 3 ünüzün toplam ücreti.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.