Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maşallah allah nazarlardan korusun hocam. dualarla yardımlarla bugünleri gördünüz sonunda. kalın sağlıcakla.
  • ÇOK UZUN SÜRE GÜNCELLEME YAPAMAMIŞTIM UMARIM SON GÜNCELLEME İLE SİZLERE KENDİMİ AFFETTİREBİLMİŞİMDİR. HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER. YAKLAŞIK 2 YIL ÖNCE BENİMLE BİRLİKTE SARFETTİĞİNİZ ÇABAYI ŞU AN BİLE ŞAŞKINLIKLA VE ŞÜKÜRLE ANIYORUM. HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.

BU ARADA İŞSİZLİK SIKINTIM DEVAM EDİYOR VE BOŞ DURMAMAK ADINA ÇİN İLE ALAKALI UFAK ÇAPLI VİDEOLAR YAPMAYA BAŞLADIM. EĞER DESTEKLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. SAĞLICAKLA KALIN...
  • Abi maşallah ya kocaman olmuş, bıcırık olmuş

Ne mutlu abi hepimize, çok daha iyi olun, mutlu olun inşallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam maşallah çok sağlıklı sapasağlam duruyor, çok sevindik.

Belki para desteğimiz olmadı ama manevî olarak elimizden geleni yaptık.

Allah hayırlı uzun ömürler versin, analı babalı büyütsün inşallah.

• @nitemm_96
    Amin Allah razı olsun, çok sağolun.

@Mr. Angelo
    Estağfurullah ne demek, o manevi olarak yaptıklarınız sayesinde neler oldu ve bu günleri gülen yüzler ile karşıladık. Amin çok teşekkürler.
  • Abi merhaba. 123 sayfa olmuş. Belki de DH tarihinin münferit bir ihtiyaca yönelik katılım sağladığı en kapsamlı ve büyük başlık bu oldu. Gelinen nokta çok sevindirici. Nisan bebek ve sizin adınıza kendi bebeğim gibi sevindim. Buradaki kişilerin birçoğunun aslında ne kadar temiz kalpli olduğu, ama bizi yönetenlerin yani devletin de bir o kadar riyakar ve vurdumduymaz olduğu bu başlık sayesinde net şekilde görülmüş oldu. Allah'a havale ediyoruz tabi onları yine.

Ben tüm mesajları tabiki okuyamadım ama son güncellemeniz dahil görülen şu ki, şahsi çabanız doğru insanlarla yürütüldüğü sürece hangi ülkede hangi millet ile birlikte olursa olsun Allah'ın izniyle sonuç veriyor. İnşallah sürecin devamında da Nisan bebiş normalleşme anlamında tüm sıkıntıları tamamen atar ve ileride hoş ve güleç videoları ile tekrar bizleri neşelendirir.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 31 Aralık 2017; 12:7:18 >

• Masallah, Allah daha nice guzel gunlerini saglikla mutlulukla huzurla gormenizi nasip etsin
  • @programmer_onur

Kardeşim çok teşekkürler. Gerçekten de o zamanlar ne zorluklar yaşayarak çabaladığımızı çok kısa ve yerinde cümleler ile gayet güzel açıklamışsın. Güzel mesajın ve temennilerin için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

@wolkien

Allah razı olsun çok teşekkürler.
  • Ne kadar büyümüş hey maşallah. Kurtardık bebeği el birliği ve dualarla. Helal olsun herkese.
  • @turn table Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
  • NeoTrinity kullanıcısına yanıt
    @NeoTrinity abi merhaba. Konuyu ilk zamalarından beri takip ediyordum bugün aklıma geldi acaba bebek nasıl oldu diye sağlık sıhhatli olduğunu az önce öğrendim ben 18 yaşındayım iki tane de yiğenim var ellerinden öper Allah kimsenin yavrusuna bebeğine hastalık rahatsızlık vermesin. Tekrardan geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Impuissant

@NeoTrinity abi merhaba. Konuyu ilk zamalarından beri takip ediyordum bugün aklıma geldi acaba bebek nasıl oldu diye sağlık sıhhatli olduğunu az önce öğrendim ben 18 yaşındayım iki tane de yiğenim var ellerinden öper Allah kimsenin yavrusuna bebeğine hastalık rahatsızlık vermesin. Tekrardan geçmiş olsun
    Halil kardeşim çok teşekkür ederim düşündüğün için. Şu an herşeyi iyi şükürler olsun. Bende iş problemleri olduğundan dolayı foruma uzun zamandır girip bir güncelleme yapamadım, bir boşluk olursa inşallah güzel bir güncelleme yapacağım. Sağolasın.
  • Son durum nedir hocam? İnşallah bebişin sağlığı dahil herşey yolundadır. Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Son durum nedir hocam? İnşallah bebişin sağlığı dahil herşey yolundadır. Selamlar.
    Merhabalar, çok sağolun, şükür herşey yolunda bir sıkıntı kalmadı. Az önce Facebook'ta bir güncelleme yaptım buraya da bir bakayım dedim sizin mesajınızı gördüm. Zira Çin'de VPN siz bağlanmak baya zor oluyor. Yakın zamanda bir güncelleme yapacağım inşallah.

Aradan 2.5 yıl geçmesine rağmen halen hatırlanıyor olması, devir ve durum ne kadar kötü olursa olsun, içeride bir yerlerde duyarlılığın devam ettiğini tekrar gösteriyor. Allah razı olsun herkesden.
    Hocam merhaba. Şimdiden iyi seneler. Durumlar nasıl son gelişmeler nedir acaba? Hala takipteyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Hocam merhaba. Şimdiden iyi seneler. Durumlar nasıl son gelişmeler nedir acaba? Hala takipteyiz.
    Aradan 2 yıl 10 ay geçmesine rağmen unutmadığın için çok teşekkür ederim, sağolasın. Mesajına geç cevap verdim kusura bakma lütfen. Yakın zamanda güzel bir update yapacağım inşallah. 3 yıl nasıl geçti kısa bir video gelebilir :)
    Bekliyoruz hocam. Kocaman olmustur simdi
    update bekleniyor
  • aynen beklıyoruz yavrunun son durumunu.

kızzz, senın için zamanında burdakı abılerın çok endıselendi- uzuldu. koca kız oldun ınsallah sağlık ve sıhhat ıle...
  • .

ÇOK GEÇ OLDU KUSURA BAKMAYIN. GÜNCELLEME GELDİ...

.
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.