Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be konuyu görünce hemen girip bakayım dedim ilk aylarda takip ediyordum. uzun zamandır foruma girmediğimden görmemiştim, çok sevindim iyileşmesine şuan valla gecemi güzelleştirdi
  • Hocam masallah kiziniz cok guzellesmis, sagligi ve mutlulugu daim olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Tony Stark @amazonta

Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun.
  • Ya bu başlığı bir yerlere de taşımıştım gezinirken fark ettim tekrar nedir durum diye bakayım dedim. Çok sevindim çabalar işe yaramış...

Nisan'ın yüzünden gülücükler eksik olmasın. Maşallah...
  • Keratanın doğum gününü kutlarım, nice senelere. Bizler için de bir kez öpün.
  • 1 sene oldu demek ha. Vay be.

• Hey maşallah o ilk fotoğrafa bayıldım.

Sağlıkla, sizlerle uzun ömürler dilerim Nisan bebeğimize.
  • @Knisath @GcGokhan @Vendetta0 @shadowtr

Hepinizden Allah razı olsun, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
  • Ilk ayları hatırlıyorum çok üzülmüştüm iyi olduğunu görmek beni mutlu etti..

Edit: benzer olayı kardeşimde yaşamış ailem. Şimdi 20 yaşında sağlıklı olmasına rağmen ailem halen acayip kolluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 21 Nisan 2017; 5:37:32 >
  • Maşallah, Allah güzel huzurlu bir ömür nasip etsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @WonderCx @wolkien
    Amin, Teşekkürler Allah razı olsun hepinizden.
  • Vay be zamanında ilgiyle takip ederdim bu başlığı araya yaz süreci girince ve bebeğin durumu iyiye gidince bakmayı unutmuştumm. Ne güzel allah bağışladı. Fotoğrafları görüncede duygulandım aklıma o ilk yanlış uygulama yapan doktorlar, bankadaki hesabın bloke olması vs. Vs. Bir sürü engel geldi ama allaha şükür hepsi geride kaldı, hiçbir zaman ümidi kesmemek gerekiyormuş :)
  • airnavy kullanıcısına yanıt
    Aynen airnavy. Çok büyük engelleri atlatıp geride bıraktık Allah'a çok şükür. Sizlerin yardımlarını ve desteğini hiç unutmuyorum.
  • Heyyy Maşallah.Ailenize sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum. Bebişi çok öptük :)
  • Garip1Genç kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Allah razı olsun.
  • Maşallah güncelleme yapcak bir durum bile kalmamış artık :) bundan sonrası kızınızın büyüyüp forum açık olursa bu forumu göstermeniz olur mutlu ömürler dilerim kızınıza size ailenize

• farukayaz F kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim şükürler olsun aradan kocaman 1.5 yıldan fazla geçti ve kurtulduk bütün sıkıntılardan. O anlar aklıma geldikçe her dakika her saniye halime şükrediyorum. Aklına gelmiş olmaktan çok mutlu oldum Allah razı olsun, hatırlatma için teşekkür ederim yakın zamanda bir güncelleme yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

Valla kardeşim şükürler olsun aradan kocaman 1.5 yıldan fazla geçti ve kurtulduk bütün sıkıntılardan. O anlar aklıma geldikçe her dakika her saniye halime şükrediyorum. Aklına gelmiş olmaktan çok mutlu oldum Allah razı olsun, hatırlatma için teşekkür ederim yakın zamanda bir güncelleme yapacağım.

1 saat önce benimde aklıma geldi, kendim uplayacak iken üst sıralarda gördüm. tesadüfe bakın :)
  • NeoTrinity kullanıcısına yanıt
    Vay be hocam ne duygulandım tekrar görünce, her guncellemenizde nasıl umutla açtığımi hatırlıyorum konuyu. Çok şükür bu günleri gördünüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @OnlyAnanas @bladeGny

Allah razı olsun sizlerden düşünmeniz bile yeter haftasonu inşallah güzel bir güncelleme yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.