Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @GcGokhan @Grayscale @farukayaz @turn table @Şehmistan @samsunluyasir

Allah razı olsun hepinizden, son 4-5 gündür sürekli hastaneye gidiyoruz, hastaneye gittiğimiz günde eve geri dönmüyoruz, bir zaman bulupta güncelleme yapamadım. Yeni kan testleri yapıldı ve mide filmleri çekildi, sonuçlar ile birlikte güncelleme yapacağım.

Faruk sağol kardeşim, böyle bir konuda yalan söyleyebileceğimi düşünenleri Allah affetsin.
  • Merak etmeyin iyi olacak. Yanınızdayız! Ben inanıyorum ki o ameliyat gerçekleştikten sonra kesinlikle düzelecektir! Sabır lütfen!
  • Geçen nisandan beri takip ediyorum güzel gelişmeler oluyor büyüyeceği ve yürüyeceği günü de göreceğiz az kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun moral verici konuşmalarınız için çok teşekkürler. Yakın zamanda güncelleme yapacağım VPN ile ilgili sıkıntı var son 3-4 gündür foto upload edemiyorum, Çin dış dünyaya internet olarak çok fazla kapalı, vpn siz neredeyse hiç bir işe yaramıyor internet olması bizim gibi yabancı insanlar için. Görüşmek üzere.

@Tesla_Reyiz
    @turn table
  • Hocam konuya ilk defa rasgeldim öğrenciyim ama elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım lütfen ama lütfen bir şey gerekirse pm atın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURKISHBOSS kullanıcısına yanıt
    Senin güzel yüreğin ve düşünmen yeter kardeşim. Dua larını eksik etme, Teşekkür ederim Allah razı olsun.

• Son durum nedir acaba güncelleme gelmedi.
  • Halen takipteyiz. İyi haberlerinizi bekliyoruz..

• @turn table @Naega-

Arkadaşlar güncelleme yapacak elle tutulur bir şey yok ama bir kaç foto ve genel durumdan bahsettiğim bir güncelleme yapayım hemen.
  • Ohoo hocam çok şeker olmuş kerata ya. İyi gördüm ben büyümüş baya. Allah nazarlardan saklasın.
    Daha önce göstermiştim doktor tanıdığa hocam hatırlarsanız ama tekrar göndereyim bir daha sorayım bakalım farklı bir şey diyecekler mi

• Baya büyümüş maşallah daha iyi olacak! Takipteyiz bırakmıyoruz peşini!
  • Var mı bir gelişme
  • Kasım güncellemesi gelmedi. Umarım nisan'da bir sorun yoktur. Haberlerinizi bekliyoruz.
  • Arkadaşlar çok güzel haberlerim var, bir kaç gün içerisinde güncelleme yapacağım. Tedavi için Türkiye'de bulunan bir doktordan aldığımız tavsiye ile tedavi ameliyatsız gerçekleşti. Nisan'ın durumu Allah' a bin şükür şu an iyi. Çin'deki evimize döneli sadece bir kaç gün oldu, en yakın zamanda fotoğraflar ile ayrıntılı bir güncelleme yapacağım. Takibiniz için çok teşekkürler, Allah razı olsun.
  • NeoTrinity kullanıcısına yanıt
    çok sevindim, merakla bekliyoruz, sağlıcakla kalın.
  • Allah sağlıktan sıhhatten ayırmasın maşşallah diyelim nazar değmesin hocam :)

• NeoTrinity kullanıcısına yanıt
    Allah'a şükür hocam güzel gelişmeler görmek çok güzel rabbim tüm hastalara acil şifalar versin, kimselere böyle şeyler göstermesin. Tekrardan geçmiş olsun hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

Arkadaşlar çok güzel haberlerim var, bir kaç gün içerisinde güncelleme yapacağım. Tedavi için Türkiye'de bulunan bir doktordan aldığımız tavsiye ile tedavi ameliyatsız gerçekleşti. Nisan'ın durumu Allah' a bin şükür şu an iyi. Çin'deki evimize döneli sadece bir kaç gün oldu, en yakın zamanda fotoğraflar ile ayrıntılı bir güncelleme yapacağım. Takibiniz için çok teşekkürler, Allah razı olsun.

Geçmiş olsun tekrardan, güzel haberleri duymak bizleri mutlu etti sizin kadar. Bebeğinizin gözlerinden öper iyi günler dilerim
  • Allah'a şükür bebeğin durumu iyiye gidiyor çok sevindim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.