Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maşallah takibe devam! Ben kendisinin buraya mesaj yazacağı günü bekliyorum
  • turn table kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam inşallah. Çok teşekkürler.
  • @asosyal02 Normal bebeğe çok yakın ama tam anlamıyla sağlıklı değil. Her büyük tuvaletinde yardım etmek durumundayız, kendi yapamıyor malesef. Mesajı cevapla yerine alıntıla butonuna basmışsın, ilk mesaj olduğu gibi son sayfaya aktarıldı, düzeltebilirsen çok iyi olur sayfa acayip geç yükleniyor. Takibin için çok teşekkürler, Allah razı olsun.
  • NeoTrinity kullanıcısına yanıt
    Hocam evet kusura bakmayin ama nasıl düzelteceğimi bilmiyorum
    Allah sizden razı olsun bebeğe dua edecegim inşallah daha sağlıklı olur küçük yavrucak iyi günler dilerim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah kocaman olmuş bebecik Allah nazardan saklasın sağlık sıhhat versin.

• len kocaman olmuş bebiş
    maşallahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 18 Ağustos 2016; 21:53:10 >
  • Amin, Allah razı olsun. Büyüyor inşallah 1 yaşına kadar böyle goturebilirsek ameliyatı da rahat bir şekilde atlatıp temelli sihhatine kavuşacak.

• Çok tatlı olmuş inşallah son ameliyat ile sağlına kavuşur senin gibi bir babası olduğu için çok şanslı elinden geleni yaptın.
  • Nasıl sırıtıyo kerataya bak

• @Provezza. İnşallah hocam Allah razı olsun duyarlı insanlardan.

@Puantum Sağol hocam, gerçekten gülüyor ama aynı şekilde de ağlıyor. :)
  • Hocam öncelikle allah şifalar versin ilk günkü halinden eser yok maşallah.

Bu haber doğru mu hocam:

http://m.haberler.com/cin-polisinden-ucuz-otellere-uyari-turkiye-den-8731579-haberi/

• farukayaz F kullanıcısına yanıt
    .

Çok teşekkür ederim Faruk, Allah razı olsun, o perişan günler geride kaldı şükürler olsun. Şimdi zaman sayıyoruz ameliyat olana kadar.

Haber doğru mu bilmiyorum ama Guangzhou daki tanıdıklarıma sordum cevap geldiğinde yazarım, yüksek ihtimalle doğrudur çünkü işin gerçeği burada çok sevilmiyoruz fakat bu halk olarak değil hükümet olarak. İnsanların büyük bir kesmi yardımsever ve kötü gözle bakmıyorlar. İsmimizi kirletmek için çok fazla provakasyon yapılıyor medyada. Hatta Türkiye hakkında bilgisi olmayan çinlilerin çoğu bizi katliamcı, fikirlerimizi benimsemeyen kişileri infaz eden bir millet olarak görüyor. Burada bir kişi ile yeni tanıştığımda "Nerelisin?" sorusuna "Türkiye" cevabı verdiğim zaman şaşkınlık içinde "nasıl yani, hiç haberlerde anlatılan insanlara benzemiyorsun" gibi cümleler ile karşılaşıyorum. Çünkü çin medyasının bizleri tanıtma şekli, uslubü çok farklı. Irk olarak durum bu şekilde, din olarak ise Müslüman dendiği zaman zaten bir korku ve önyargı oluşuyor çünkü yine aynı şekilde medya ve anlatılanlar çok ama çok farklı. Okullarda bile şöyle bir hikaye var müslümanlık ile ilgili. Bizler neden domuz yemiyoruz sorusunun cevabını Hz. Muhammed' i mağaranın ağzına ağ örüp kurtaran örümceğe bağlamışlar. Hikayeyi biraz değiştirip peygamberin ismini kullanmadan domuzu takip edip müslüman kavminin kurtulduğunu ve bu sebeple domuz yemediğimizi öğretiyorlar çocuklara. Çok fazla anlatılacak şey var bu tip ayrıca burada vpn kullanmıyorsanız dış dünya ile bağlantı yok denecek kadar zayıf, tüm google ürünleri, facebook, twitter, youtube vb. siteler normal şartlarda kapalı ve insanların birşeyler araştırdığında öğrenme ihtimali çok düşük. Çin hükümeti yabancıların uzun süreli buraya gelmesine ve çin insanlarını aydınlatmasına da çok karşı. İsyan çıkma durumunda hükümetin halkı durdurabilecek gücü yok. Düşünüldüğünde insanlarına değer vermeyen, umursamayan ve herşeyi maddi güce bağlamış bu ülkedeki insanların gözü açılırsa ve insan hakları ile ilgili bilgiler yaygınlaşırsa 1.3 milyar insanın isyanı durdurulamaz.

EDIT: Bir arkadaşım çinli polis arkadaşına sormuş cevap şu şekilde, Haber doğrudur, Uygur Türklerinden ötürü kaynaklanan bir uygulama.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 28 Ağustos 2016; 6:05:24 >

• Hocam masallah yuzu gozu açılmış bebisin :) Bu arada takipteyiz konuyu surekli hocam, her daim yaninizdayiz

• Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun, çok sağolun. İnşallah daha da iyi olacak dualarınızla.
  • Yok hocam dönmedik henüz.
  • Yoksa birileri unuttuk mu sandı? Kusura bakmayın lütfen. Hem ülke hem de özel öyle yoğun olaylar yaşadık ki, buraya yazma fırsatım olmadı. Nisan bebek maşallah çok tatlı olmuş. Rabbim hayırlı ve sağlıklı ömürler versin inşallah. selamlar
  • KERATA ÇOK GÜZEL OLMUŞ DÜZELMİŞ ARTIK İÇİN RAHATLAMIŞTIR

ARADA RESİM AT BİZİMLE BERABER BÜYÜSÜN
  • Takipteyiz. Çok güzel görünüyor maşallah!
  • Bu abimize yalancı,dolandırıcı, en iyimser ifadeyle kendi çıkarları için allah dua şükür gibi ifadeler kullanıyor diyenler çıkmıştı.(kendisi dine inanmıyormuş da sırf bağış için böyle konuşuyormuş gibi)

Eğer öyle olsaydı şimdiye çoktan konuyu güncellemeyi kesmişti, Allah kızınla uzun ömürler versin abim.

• Kocaman olmuş maşallah.Ara ara guncelleyinde gelismeleri takip edelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.