Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah acil şifa versin.
  • Son durum nedir ?
  • .

GÜNCELLEME GELİYOR.

.

ÖNEMLİ NOT : ARKADAŞLAR TARTIŞMAYIN GEREKSİZ YERE. UZUN ZAMANDIR GÜNCELLEME YAPMAMAMIN VE YAPAMAMAMIN SEBEPLERİNİ YAZIYORUM SORAN ARKADAŞLARA CEVABEN.

1) NİSAN'IN DURUMU ŞÖYLE İYİ OLDU YADA BÖYLE KÖTÜ OLDU DİYEBİLECEĞİM HİÇ BİR ŞEY YOK ORTADA.
    2) DOKTOR DOKTOR KAPI KAPI EPEYCE BİR SORDUK SORUŞTURDUK.
    3) ALTERNATİF TIP (BİZİM HALK DİLİNDE KOCA-KARI) HAKKINDA BURADA EPEY İLERİ DERECEDE DİPLOMALI ÖZEL MUAYENEHANE SAHİBİ UZMANLAR İLE KONUŞTUK.
    4) SON 2 GÜNDÜR GÜNCELLEME YAPMAYA ÇALIŞIYORUM AMA EXPRESSVPN SOFTWARE BAĞLANMADI BİR TÜRLÜ SEBEBİNİ BİLEMİYORUM.

BAZI ARKADAŞLAR İÇİN ÖZEL MADDE : BİR DE ORUÇ TUTUYOR MU BU ADAM? 35 DERECE SICAKTA KAPI KAPI GEZERKEN BEYNİNE KAN SIÇRAMIYOR MU ACABA DİYE DÜŞÜNÜR MÜSÜNÜZ?

ARKADAŞLAR GÜNDÜZ NİSAN BANYO YAPACAĞI ZAMAN SOĞUK SUYA BUZ ATIYORUZ, DERECESİ DÜŞSÜN DİYE O DERECE BİR SICAK VAR VE SÜREKLİ DURMAKSIZIN YAĞMUR YAĞIYOR. İNANILMAZ BİR NEM VAR, HAYATIMDA HİÇ BU KADAR BİTKİN HİSSETMEMİŞTİM. İSTERSENİZ CHINA GUILIN DİYE ARATIP HAVA DURUMUNA BAKIN.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 4 Temmuz 2016; 17:17:27 >

• @Provezza. @uykusuzinsan @farukayaz @Suprémacy @memeti

Birazdan son güncellemeye bakabilirsiniz , takibiniz için teşekkür ederim, Allah razı olsun.

@akgokhan
    Allah razı olsun kardeşim, düşmanımın dahi başına vermesin.

@` quaD.
    Sağol arkadaşım, Allah razı olsun.

@Knisath
    Cevap süper, bende anlayamadım neden başından beri böyle yazıyor ne yapmaya yada neyi anlamaya çalışıyor? Anlam veremedim.

@Wacom Intuos
    İyi olmak için çabalıyoruz, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Nisan aynı hastalığında herhangi bir gerileme yada ilerleme yok. Operasyon için zamanı bekliyoruz.

@airnavy
    Allah razı olsun, sen hakkını helal et hocam. Şimdi şu cevapları bitireyim güncellemeyi yazacağım.

@Onedead
    Allah razı olsun arkadaşım duaların için. Dediğin gibi çok ama çok ince bir çizgiden Allah razı olsun forum.donanımhaber sayesinde geçtik, atlattık. Tanıdık var derken doktor olarak mı yoksa burada çevresi olan birileri mi bana özelden yazabilir misin?

@ottomanturk06
    Allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim.

• Allah yardımcınız olsun hocam, siz lütfen buradaki polemiklere kulak asmayın. Sizden tek ricamız mümkün oldugunca nisanımızın durumunu buraya ufak ufak not düşün. Bunca derdinizin arasında her Allahın günü bunu sizden beklemek acımasızlık oluyor biliyorum ama 2-3 günde birde olsa yazın kardeşim. Rabbim şu müberak günlerin hürmetine evladınıza şifa versin, onu size bagışlasın.

• Derdi veren sifasinida verir inşallah dualarim sizinle..iyi bayrmlar..

• @SaB0
    Allah razı olsun anlayışın için çok teşekkür ederim, mümkün olduğunca güncelleme olmasa bile konuya cevap yazarak bilgilendirme yapmaya çalışacağım

@mussi47
    Sağol Allah razı olsun, inşallah rabbim dermanı da verecek dediğin gibi.

@wolkien
    Aynen
  • Abi türkiyeye gelmeyi artık ciddi ciddi düşün ne olursun. Ameliyat da zorunlu hale gelmiş zaten.

• Bayramınız mübarek olsun hocam. Nice bayramlara nisanla gireriz inşallah :) tedavi de başarıyla geçer umarım. Galiba 1. Yaşını doldurana kadar bi tedavi uygulanmayacak .

• Allah yardımcınız olsun

• @farukayaz Düşünülecek bir şey yok artık, burada herhangi bir şekilde operasyon kesinlikle yaptırmam. Ama şu an gelip orada beklemenin de manası yok. Düşüncen için çok teşekkür ederim, sürekli takip ediyorsun yazıyorsun Allah razı olsun senden.

@airnavy Sizlerinde bayramı mübarek olsun, inşallah dediğin gibi nice nice bayramlar kutlarız birlikte. Evet 1 yaşına kadar sadece iyi bakılması gerekiyor. Nisan'ın kilosu boyu gelişimi düzgün bir şekilde ilerleme gösterirse inşallah 1 yaşında bütün derlerimiz son bulacak.

@lostlast Allah razı olsun, sağolun.
  • Allah yardımcınız olsun, Nisan bebeğin tedavi sürecini başından beri takip etmeye çalıştım. Bir çocuğun hastalanmasının ne kadar zor olduğunu ancak çocuğu olanlar anlayabilir. hem sizin için dua ediyor, hem de kendi çocuklarımızın sağlığı için şükrediyoruz. bizler hastalığı görmeden sağlığın kıymetini bilmiyoruz ne yazıkki. Allah acil şifalar versin...
  • Arkadaşlar, forumda açılmış bir konu var, ben bugün gördüm, belki görmeyen arkadaşlar vardır.

http://forum.donanimhaber.com/m_118225321//tm.htm#118528474

Osmaniyede, dördüz çocukları olan engelli bir baba, fıstık satıyor çocuklarının ihtiyacını karşılamak için. kilosu 5 tl ye ve ücretsiz kargo ile.
    (inanıp inanmamak size kalmış, ama ben inandım. vukuatlı nüfus örneğini bile koymuş.)

Nisan bebek için gösterilen gayrete, fedakarlığa herkes hayran kaldı. İmkanı olan arkadaşlar, bir de bu babaya destek olsa.

fıstığı alanlar güzel diyorlar, zaten 5 tl ye fıstık bulmak da zor. hem sıcak fırsat hem de yardımlaşma amaçlı bir alışveriş olur.

Not: Ben de daha yeni alışveriş yapacağım, ne satıcıyı ne de konuyu açan arkadaşı tanırım. detaylar yukarıda yer alan linkte var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dguoguz -- 13 Temmuz 2016; 10:02:20 >

• Uplayalim hayırımıza

• @dguoguz Allah razı olsun, iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Diğer mesajınızı dikkatle okudum, kesinlikle çok yerinde bir hareket olur böyle bir durumda olan kişiye yardımcı olmak. İnşallah diğer arkadaşlarda bu konu sayesinde mesajı okuyup, durumu olanlar maddi, olmayanlar dualarıyla yardımcı olurlar.
  • Arkadaşlar bende bir ilan verdim foruma, eğer rağbet görürse bende burada rahatsız oluyorum işsizlikten dolayı. Hem 3-5 kuruş kazanıp hemde TR'de olmayan bulunmayan ya da fiyatları aşırı olan ürünleri ulaştırırım diye düşündüm. İlan haricinde Çin'den istekleriniz olursa özelden yazabilirsiniz.

Forumdaki ürünün linki bu;
    http://forum.donanimhaber.com/m_118570309//tm.htm#118570309
  • hayrına up

• Takipteyiz. Unutmadık. Maşallah iyi görünüyor. Daha iyi olacak eminim.
  • Takipteyiz!
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.