Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar malesef bugün ancak test için sıra alabildik hastane tıklım tıklım dolu, sebebini biz de anlamadık. Test sırası gelince arayıp haber verecekler hastaneden yarın en geç öbür gün dediler. Bu kadar saat boşa hastanede bekledik malesef. Son durum bu şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

Merhabalar malesef bugün ancak test için sıra alabildik hastane tıklım tıklım dolu, sebebini biz de anlamadık. Test sırası gelince arayıp haber verecekler hastaneden yarın en geç öbür gün dediler. Bu kadar saat boşa hastanede bekledik malesef. Son durum bu şekilde.

Hocam hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Dualarımız minik Nisan'la. Yapılması gereken ne varsa elimizden geldiği kadar buradaki herkes bu konuya duyarlı kalmaya devam edecektir. Allah'a emanet olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun @programmer_onur teşekkür ederim sana ve hepinize ilk günden beri ilgilendiniz, takip ettiniz, elinizden ne geldiyse yaptınız.

@airnavy @Mr.Angelo @Ömürcan Sizlere de çok teşekkür ederim.

ARA GÜNCELLEME

Bu arada 5 dk. önce olan bir gelişmeyi de aktarmak isterim. Burada da aynı Türkiye'de bazı yerlerde olduğu gibi aynı mantık araya maddiyat katıp birilerini koyduğunuz zaman işler bir çırpıda sorgusuz sualsiz, hiç yorulmadan çözülebiliyor. 10 dk önce haber geldi. Eşimin abisinin tanıdığı bir doktor arkadaşı aracılığı ile hastaneye dahi uğramadan yarın sabah saat 9'a film için randevu alındı. Aslına bakarsanız çok da içime sinmiyor bu şekilde bir şeyler yapmak, o kadar insanın hakkına tecavüz etmek ama diğer türlü gerçekten burada işler yürümüyor. Eğer kendim için olsa kabullenmezdim bunu fakat söz konusu Nisan olunca elim ayağım bağlı kalıyor. Aranızda ebeveyn olan arkadaşlar bu hissiyatı eminim ki bilirler. Artık öteki tarafta veririz hesabını yapacak bir şey yok. Allah affetsin. Yarın ki güncellemeyi telefondan yapabilirim muhtemelen. Dualarınız Nisan ile olsun, hepinize takibiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim, Allah razı olsun.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 20 Haziran 2016; 12:10:00 >

• NeoTrinity kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun maalesef türkiye gerçeği bu.bizde dedem ve nenem için millet vekili araya soktuk.ordan oraya oraya oraya derken millet vekiline kadar gitti iş.yani 90 yaşında adam ve kadın için bu kadar tantana yapmaya gerek yoktu.acı ama görünen köy kılavuz istemiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

geçmiş olsun maalesef türkiye gerçeği bu.bizde dedem ve nenem için millet vekili araya soktuk.ordan oraya oraya oraya derken millet vekiline kadar gitti iş.yani 90 yaşında adam ve kadın için bu kadar tantana yapmaya gerek yoktu.acı ama görünen köy kılavuz istemiyordu.

Aynen arkadaşım. Şu anda hayat malesef bizi bunu yapmaya itekliyor. Elimizden gelen bir şey olmuyor, Allah affetsin.
  • Abi cok guZel gulus yakalamissin cok sevindim. insallah sonuc iyi gelir. sanki artik daha rahat gozukuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyt. Mükemmel gözüküyor. Kesinlikle iyiye gidiyor bundan zerre şüphem yok! Daha iyi olacaktır.
  • Hocam o yanaklar nasil tombullasmis nasil tatli olmus ya
    Allah nazarlardan saklasin en kisa zamanda sagligina kavussun insallah guzel bebeginiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

Allah razı olsun @programmer_onur teşekkür ederim sana ve hepinize ilk günden beri ilgilendiniz, takip ettiniz, elinizden ne geldiyse yaptınız.

@airnavy @Mr.Angelo @Ömürcan Sizlere de çok teşekkür ederim.

ARA GÜNCELLEME

Bu arada 5 dk. önce olan bir gelişmeyi de aktarmak isterim. Burada da aynı Türkiye'de bazı yerlerde olduğu gibi aynı mantık araya maddiyat katıp birilerini koyduğunuz zaman işler bir çırpıda sorgusuz sualsiz, hiç yorulmadan çözülebiliyor. 10 dk önce haber geldi. Eşimin abisinin tanıdığı bir doktor arkadaşı aracılığı ile hastaneye dahi uğramadan yarın sabah saat 9'a film için randevu alındı. Aslına bakarsanız çok da içime sinmiyor bu şekilde bir şeyler yapmak, o kadar insanın hakkına tecavüz etmek ama diğer türlü gerçekten burada işler yürümüyor. Eğer kendim için olsa kabullenmezdim bunu fakat söz konusu Nisan olunca elim ayağım bağlı kalıyor. Aranızda ebeveyn olan arkadaşlar bu hissiyatı eminim ki bilirler. Artık öteki tarafta veririz hesabını yapacak bir şey yok. Allah affetsin. Yarın ki güncellemeyi telefondan yapabilirim muhtemelen. Dualarınız Nisan ile olsun, hepinize takibiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim, Allah razı olsun.

.

Bunun için üzülmeyin bence . Durumunuz acil ve demek ki araya bir kaç hasta sıkıştırabiliyorlar. Bunu hakka girmekten ziyade Allah'ın açtığı bir kapı olarak da görebilirsiniz .

• Cok sukur iyiye gidiyor hocam, Allah acil sifalar bebeginize, butun ihtiyaci olanlara
    ihtiyac oldugu sekilde acil gani gani yardimlar etsin
  • .

GÜNCELLEME GELDİ...

.

@` quaD. Zaten konu gülme fotoğrafı olunca aklıma ilk sen geliyorsun. Bugün de enteresan bir poz yakaladım güncellemede görebilirsin. İnşallah dediğin gibi sonuçlar iyi çıkarda bir oh diyebiliriz. Teşekkür ederim.

@turn table Teşekkürler, görünüşü gerçekten eskiye oranla iyi. Moral dolu güzel dileklerin için çok teşekkürler.

@airnavy Sana da çok teşekkür ederim. Başından beri takibin moral dolu iyi dileklerin ve sözlerin için, Allah razı olsun.

@SellYourSoul Amin, teşekkürler dualarınız için. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 21 Haziran 2016; 20:24:07 >
  • Upupupup

• hocam sorduğunuz kişi tecrübelidir, inşallah dediği gibi bir sorunu yoktur nisan'ın . Tam doktor sonucu perşembe günü belli olacak sanırım , o günü merakla bekliyoruz o zaman , dua edeceğiz bol bol .
  • .

Güncelleme geldi

.

• Bana kalırsa hiç hastaneye götürmeseniz iyi olur, kimyasal ilaç mı dersin radyasyon mu dersin hastahane deki mikroplarmı dersin ziyan ediyosunuz bebeği iyi olacaksa bile ileride bunların acısı çıkar şu tedavi boyunca bebeğe verilen ilaç, radyasyonu ben hayatım boyunca almamışımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Bana kalırsa hiç hastaneye götürmeseniz iyi olur, kimyasal ilaç mı dersin radyasyon mu dersin hastahane deki mikroplarmı dersin ziyan ediyosunuz bebeği iyi olacaksa bile ileride bunların acısı çıkar şu tedavi boyunca bebeğe verilen ilaç, radyasyonu ben hayatım boyunca almamışımdır.

Teşekkür ederim @Volkan1x , sana katılıyorum sonuna kadar, doğru söylüyorsun bende bu durumdan hiç hoşnut değilim ama daha öncede yazmıştım. Bağırsaklarda farklı bir hastalık olma ihtimaline karşın (Intestion of Malrotation, Hirschsprung, Kongenital Congenital Adrenal Hyperplasia) mutlaka bu testler yapılmalı. Türkiye'de ki görüştüğüm doktor arkadaşlarda aynı testler hastalığa teşhis konması için yapılmalı demişti. Şu an bu işlemlerin yapıldığı hastanedeki doktor ne söyler ise söylesin, bugün alacağımız test sonuçlarını ayrıca Türkiye'deki ve Guangzhou' daki hastanelerdeki doktorlar ile paylaşıp onlarında fikirlerini alacağım. Gönül ister ki seninde dediğin gibi o kadar ilaca ve radyasyona maruz kalmasın o minicik beden ama elden bir şey gelmiyor. Allah razı olsun düşünüp fikrini söylediğin için ve gerçekten haklısın. İnşallah sonuçlar iyi gelir de bir daha böyle ağır testler yaptırmak zorunda kalmayız.

• ALLAH 'ın izni ile kardeşimizin büyüdüğü günleride en kısa zamanda görücez :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah ola hayrola . bugun persembe gunu sonuclari ve iyi haberleri merakla bekliyoruz .
  • NeoTrinity kullanıcısına yanıt
    Birde şöyle durum var hastaneye götürmeseniz bir an bebeğiniz hastalansa birşey olsa bu seferde vicdan azabı çekilir hastaneye götürseydim kurtulabilirdi diye siz yinede elinizden ne geliyorsa yapıyorsunuz.

• .

ARKADAŞLAR GÜNCELLEME YAPTIM, GÜNCELLEMEYE EKLEDİĞİM BAĞIRSAK FİLMİNİ YORUMLAYABİLECEK TANIDIĞINIZ DOKTOR VARSA DANIŞIR HABER VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.

.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.