Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Moralinizi bozmayın mutlaka çözümü vardır.
  • Şimdi inceledim hastalığı ve ameliyat ile tedavi edilebilir bir durum olduğunu okudum! Evet ömrünüzden ömür gidecek ama eminim bu çocuk sağlığına kavuşacak!
  • Abi türkiyeye getirmek her zaman aklının bir köşesinde bulunsun, belki ordaki sağlık hizmetine güvenmiyorsundur diye dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upupupupup
  • Allah şifa versin .

• Noldu son durum nedir? Üstte de söylemiştim ameliyat ile düzelen bir rahatsızlık çocuklarda görülüyormuş telaş yapmayın! Birde Türkiye'ye dönebiliyorsanız buraya gelip burada ki doktorlardan yardım alsanız. Yurdumun bir sürü olumsuz yönü var ama çocuk hastalıklarına bakan doktorlara her zaman güvenmişimdir. Hacettepe vs gibi hastaneler ile bir irtibat kursanız veya internet üzerinden gerekirse güvendiğiniz bir hoca var ise mail yağmuruna tutalım cevap verir elbet filmlere bakmak için.
  • Hocam siz bir ton ilaç yazdı doktor deyince, önceki hastanede para için bir ton ilaç yazıp bebeğin durumunun daha da kötüleştiği aklıma geldi ve şüphelendim acaba yine böyle bir durum var mı diye ve filmi bir doktor arkadaşıma gönderdim dedikleri şunlar:

1-net tanı biyopsi ile belli olurmuş ama %90 ihtimalle hirschsprung hastalığıymış.
    2-ilaçlar rahatlaması içinmiş
    3-ameliyatsız olmazmış

Yani doktorunuz sizi doğru yönlendirmiş hocam, bir an korkmuştum önceki doktorunuz gibi para için rastgele bir ton ilaç yazmış mıdır acaba diye. çok şükür öyle bir durum yokmuş

• Allah şifa versin. Tanıdığım doktor yok ama her akşam teravih namazından sonra kızın için dua ediyorum. Allah'ın izniyle şifasını kavuşacak küçük kardeşimiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

@turn table çok teşekkür ederim tavsiyelerin için elimizden geldiğince bir yerlere ulaşıp bilgi almaya çalıştık bizde. Sağolsun @Mr. Angelo arkadaşımızda doktor arkadaşına danışmış. Arkadaşının söylediği şu maddeler;...
    1-net tanı biyopsi ile belli olurmuş ama %90 ihtimalle hirschsprung hastalığıymış.
    2-ilaçlar rahatlaması içinmiş
    3-ameliyatsız olmazmış
    ... dünyanın her yerinde aynı. Şu an için yapılacak tek şey verilen ilaçları kullanıp, bağırsakları sürekli temiz tutmaya çalışmak. Çünkü Nisan ne biyopsi için ne de ameliyat için yeterli olgunluk ve büyüklükte değil.

.

@Tesla_Reyiz
    @farukayaz
    @Suprémacy
    @Maxrell
    @StrongestWarrior
    Sizlerden de Allah razı olsun. Dualarınız ve takipleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.

.

• NeoTrinity kullanıcısına yanıt
    Ne kadar daha beklenecek hocam? İlaç ilaç ilaç nereye kadar devam edecek?
    TEkrardan sabır versin Allah dualarımız sizinle
  • @Tesla_Reyiz Abi bu sorunun net cevabını sadece Nisan'ın gelişim süreci verebilir. Buradaki Dr. en az 9 aylık olması gerekli bu operasyon için diyor, Türkiyedeki Dr. lar ise 1 yaşını doldurmasını bekleyin diyor. Ama her durumda da bekleneceği kesin, çünkü internet üzerinden de günlerce hastalığı araştırdım, evrelerini gidişatını vs. iyice okudum. Herşey tamamen Nisan'ın gelişimine bağlı. İlaçları kullanmaya başladık, takipte ve sürekli izlemedeyiz, Allah yardımcımız olsun. Sizlerden de Allah razı olsun soruyorsunuz takip ediyorsunuz teşekkür ederim.
  • Güzel gelişmeleri bekliyoruz hocam
  • Takip

• hadi inşallah güzel haberler güzel gelişmeler olur.
  • Rabbim şifa versin tüm şifa bekleyenlere bu hayır mübarek günde inşallah.
  • yeni gördüm konuyu abi çinden tanıdık buldurtma imkanım var senin için soruştururum arkadaşımın babası uzun yıllardır orada iş yaptı

Allah yardımcın olsun abi bu kadar zorluktan güçlü çıkmışsın daha da yıkılmazsın abi arkandayız.

dualarımız Nisan ve sizinle.
  • hocam en son ki güncellemeden sonra ne yapıldı, halen aynı mı ? nisanın'ın durumu nasıl . Hakkınızı da helal edin konuya bakmayı unutmuşum kaç gündür, kendi dertlerimizle ilgilenirken sizi unutmuşum .
  • Neler yapıyorsunuz? Nisan iyidir umarım. Sormak aslında pek uygun değil ama ülke ilginç diyordunuz. Biraz anlatsanız olur mu? Merak ettim.

• Allah acil şifa versin.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.