Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maşallah tosuncuk olmuş Allah sağlık sıhhat versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu yeni gördüm keşke daha önceden görüp bir destektede ben bulunabilseydim. Neyseki maddi olarak yardım tamamlanmış, yinede tekrardan ekstra bir işlem vs çıkarsa (ki inşallah gerek kalmayacak) burada olacağım. Şimdi manevi destek zamanı şu hayırlı günlerde ben ve ailemin duaları melek Nisan ile olacak. Allah yardımcısı olsun inşallah. Güzel gelişmelerin takibindeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

@stakanar @airnavy @brcubrcu @Atılgan oo
    Allah razı olsun arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.

@by-ko by-ko söylediğin moral dolu sözler için teşekkür ederim, Allah razı olsun.

@xEthjeh Allah razı olsun iyi dileklerin için, dualarınız Nisan ile olsun, takibiniz için teşekkür ederim.

@farukayaz Kardeşim hormon konusu ile ilgili bilgi halen gelmedi, bekliyoruz. Eğer herhangi bir gelişme olursa bilgilendireceğim, başından beri takibin için sana ayrıca teşekkür ederim, duaların Nisan ile olsun, Allah razı olsun.

GÜNCELLEME İÇİN YAZACAK HERHANGİ BİR GELİŞME YOK. GERİLEME DE YOK ALLAH' A ŞÜKÜR. TAKİBİNİZ İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM, ALLAH RAZI OLSUN.

.

• Nisan bebeğe kocaman öpücüklerimizi yolluyoruz..
  • durumu stabil hala sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

durumu stabil hala sanırım .

Valla hocam bizde bilemiyoruz aslına bakarsan gündüz bir bakıyorsun hiç bir şey yok, gece oluyor 3-4 saat boyunca sancı tutuyor bazen tam tersi. Örneğin bugün hiç tuvaletini yapmadı. Burada saat 23:50 old şu anda ve gece sancısı olacak mı olmayacak mı bilmiyoruz. Eşiminde sütü çok azaldı bu süre içerisinde dinlenemediği için, ben hiç uyandırmıyorum onu. Geceleri ben bekliyorum, gündüzde kaynana biraz yardım ediyorda 2-3 saat uyuyabilirsem uyuyorum. Ayın 20. sini bekliyoruz merakla. Allah' a şükür şu ana kadar bizi korkutacak bir şey olmadı. Durum şu an seninde belirttiğin gibi stabil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

durumu stabil hala sanırım .

Valla hocam bizde bilemiyoruz aslına bakarsan gündüz bir bakıyorsun hiç bir şey yok, gece oluyor 3-4 saat boyunca sancı tutuyor bazen tam tersi. Örneğin bugün hiç tuvaletini yapmadı. Burada saat 23:50 old şu anda ve gece sancısı olacak mı olmayacak mı bilmiyoruz. Eşiminde sütü çok azaldı bu süre içerisinde dinlenemediği için, ben hiç uyandırmıyorum onu. Geceleri ben bekliyorum, gündüzde kaynana biraz yardım ediyorda 2-3 saat uyuyabilirsem uyuyorum. Ayın 20. sini bekliyoruz merakla. Allah' a şükür şu ana kadar bizi korkutacak bir şey olmadı. Durum şu an seninde belirttiğin gibi stabil.

aynen hocam dediğiniz gibi ayın 20'sini bekliyoruz merakla . inşallah en iyi tedavi yöntemi belirlenir kısa zamanda .

• NeoTrinity kullanıcısına yanıt
    İnşallah güzel günler yakın
    Bu konuya her baktığımda içimizdeki merhamet, bir cocuğun masumluğu aslında hepimizin içinde iyi insan olmaya dair birşeyler taşıdığımızı hatırlatıyor bana. İnşallah Nisan bebek sağlığına kavuşacak ve belki yıllar sonra siz ona buradaki çarezlikten, imkanızlıktan güzel günlere doğru geçen zamanı göstereceksiniz.

• Su mubarek gunlerde insallah biran once sagligina kavusur cok guclu bir kiz olucak ilerde ALLAH yardimciniz olur insallah toparlancagina inaniyoruz buyudugu zamanlari ve okula basladigi gunleri de gormek nasip olur biz forum uyelerine insallah

• Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hepinize Allah razı olsun.

@emreoz25
    @muratdem88 @airnavy

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

Su mubarek gunlerde insallah biran once sagligina kavusur cok guclu bir kiz olucak ilerde ALLAH yardimciniz olur insallah toparlancagina inaniyoruz buyudugu zamanlari ve okula basladigi gunleri de gormek nasip olur biz forum uyelerine insallah

İnşallah abi inşallah, hepinizin yüreğine sağlık o kadar güzel moral veriyorsunuz ki bana kelimeler anlatmaya yetmiyor

• Abi nasıl bir gelişme değişim var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

Abi nasıl bir gelişme değişim var mı

Gelişme var diyebileceğimiz şey kilo alması ve sancıların az da olsa seyrekleşmeye başlaması. Bunlar haricinde herşey rutin gidiyor. Ayın 20 si için gün sayıyoruz, inşallah hayırlı haberlerle bir güncelleme yapmayı, içinize su serpmeyi çok istiyorum. Allah'ın izniyle o günde hayırlısı ile gelecek inşallah.

• kerata baya iyi görünüyor ilk haliyle kıyaslayınca

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

kerata baya iyi görünüyor ilk haliyle kıyaslayınca

Allah razı olsun, teşekkürler. İnşallah içi de dışı gibi göründüğü kadar iyi olacak yarın Allah'ın izniyle. Şimdi bir güncelleme yapıyorum, son hali ile ilgili birkaç fotoğrafda ekledim.

@Şehmistan
  • Bugün 19 haziran değilmi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyy masallah cok iyi gordum ben Nisan'ı. Allah nazarlardan saklasın

• uguraktas05 kullanıcısına yanıt
    Tr'de öyle.

• Güzel günler yakındır abi. :)

• hocam yarın büyük merakla bekliyoruz sonuçları , dualarımız sizinle .
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.