Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah analı, babalı ve sağlıklı büyütsün, zamanında görseydim ben de yardım etmek isterdim, maddi olarak hallolmuş durum sanırım, güncellemelerden takip ettiğim kadarıyla ihtiyaç anında yakalayabilirsem mutlaka yardım etmeye çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthThranduil

Allah analı, babalı ve sağlıklı büyütsün, zamanında görseydim ben de yardım etmek isterdim, maddi olarak hallolmuş durum sanırım, güncellemelerden takip ettiğim kadarıyla ihtiyaç anında yakalayabilirsem mutlaka yardım etmeye çalışırım.

Allah razı olsun hocam, görüp iki kelam etmiş, düşünmüş iyi dileklerini sunmuşsun. Bundan sonrası için dualarınıza ihtiyaç var, Allah'ın izniyle inşallah bu sıkıntıları da atlatacağız bir gün.
  • .

GÜNCELLEME GELDİ.

.
  • Maşallah bugün de güzel gördük nisanı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah. Daha iyi haberlerinizi bekliyoruz..
  • Maşallah Nisan bebek kocaman olmuş. Allah nazardan saklasın

• İnşallah bir de sağlıklı görsek dahada bir şey istemiyoruz zaten. Allah yüzümüze baktı sizlerin sayesinde bu ilerlemeler oldu. Hepinizden Allah razı olsun, işinizi gücünüzü rast götürsün Rabbim.
    @Naega-
    @airnavy
    @stakanar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 1 Haziran 2016; 9:00:08 >
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

İnşallah bir de sağlıklı görsek dahada bir şey istemiyoruz zaten. Allah yüzümüze baktı sizlerin sayesinde bu ilerlemeler oldu. Hepinizden Allah razı olsun, işinizi gücünüzü rast götürsün Rabbim.
    @Naega-
    @airnavy
    @stakanar

Hocam sağlık kısmı da hallolur Allah'ın izniyle . Buraya kadar Allah yardımcımız oldu bundan sonra da şüphemiz yok o yardım eder , her gün dua ediyoruz nisan için elimizi boş çevirmez allah .
  • İnşallah abi inşallah. Allah'ın izniyle hepsi gelip geçecek, bu zor günlerimde gördüm ki Allah muhtaç kuluna herhangi bir şekilde bir vesileyle yardım ediyor kaldıramayacağı yük vermiyor. Dualarımız boşuna değil, inşallah atlatacağız, sayenizde.

@airnavy
  • .

GÜNCELLEME GELDİ

.
  • Unutmadık. Hergün takipteyiz!
  • takip
  • Up
  • Takip ediyoruz hocam

• Uzun zamandır takip ediyorum, ilk mesajım. Nisan iyi olacak inşallah. UP UP UP

• Upuppup

• Hormon meselesinde erken karar verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Hormon meselesinde erken karar verin

Şu an yapılabileceğimiz beklemek ve iyi gözlemlemek. Hormonal artış olduğu an işler bizim için çok büyük sıkıntıya girer çünkü burada net cevap alamıyoruz, öte yandan bağırsaklardan kaynaklanan sorun elimizi ayağımızı bağlıyor ve yolculuk risk taşıyor ister istemez korkuyoruz. Umarım herşey yolunda gider de öncelikle şu NEC denen illetten kurtulup hormon konusuna yönelebiliriz. Önerilerinizi hep dikkate alıyorum ve araştırıyorum elimden geldiğince ve aklım yettiğince, hatırlatmalarınızı yönlendirmelerinizi aklıma yatsa da yatmasa da mutlaka masaya yatırıp tartıyorum. Ani karar almak da istemiyorum şu an bir doktor arkadaş ile görüşmeye çalışıyorum eğer hormon testi için gereken kan yada örnek olarak ne istenirse artık bilemiyorum buradan gönderilebilme imkanı varsa o şekilde bir ilerleme kaydetmeye çalışacağım. @` quaD.

• Takipteyim

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.