Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ucav

Konu populerden dusunce ilgide azalmis olacak ki pek yazilmamis cizilmemis. Guncellemeleri okudum. Sevindim. Insallah tamamen geride birakacak bu gunleri

Bu arada turkiyeye donmeyi dusunuyor musunuz?

Evet Nisan in durumu iyiye gittiği için pek yazılıp çizilmiyor artık. Nisan 3 saatlik yolculukta bile zorlanıyor, iyileşme süreci hakkında kimse net bilgi veremiyor şu an inşallah Allahın izniyle bir an evvel iyi olsun da geri dönme işi düşünülsün tek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

abi şu güldüğü fotoyu gördüm ya yeter bana

@` quaD. Kardeş herhalde 27 MAYIS güncellemesindeki ilk fotağraftaki pozu senin için verdi Nisan, çünkü uzun zamandır yakalayamıyordum.
  • .

GÜNCELLEME GELDİ.

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

quote:

@` quaD. Kardeş herhalde 27 MAYIS güncellemesindeki ilk fotağraftaki pozu senin için verdi Nisan, çünkü uzun zamandır yakalayamıyordum.

Abi o gulusten benim hakkimda oyle hissettiysen yeminle cok mutlu oldum. benim de yuzum guldu emin olabilirsin. Cok dua ettim.iyi olacak iyi. Cok guzel bir kiziniz olacak. zor donemde yanindaydik haloldu cok sukur. bundan sonrasi artik bi surec.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakan bu ufaklık büyüyünce sima olarak çinlimi olacak türk gibi olacak sence yani anne tarafından dayısı varsa onamı benzer yoksa sizin tarafamı biraz sima karışım ufaklığın

• quote:

quote:

quote:

Abi o gulusten benim hakkimda oyle hissettiysen yeminle cok mutlu oldum. benim de yuzum guldu emin olabilirsin. Cok dua ettim.iyi olacak iyi. Cok guzel bir kiziniz olacak. zor donemde yanindaydik haloldu cok sukur. bundan sonrasi artik bi surec.

Aynen kardeş normal fotoğraf çekerken birden gülümsedi aklıma direk sen geldin, dedim içimden akşam @` quaD. çok sevinecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

Hakan bu ufaklık büyüyünce sima olarak çinlimi olacak türk gibi olacak sence yani anne tarafından dayısı varsa onamı benzer yoksa sizin tarafamı biraz sima karışım ufaklığın

Tam olarak bilinmez çok değişecek zaman içerisinde mutlaka. Guangzhou da iken oradaki Türk arkadaşlardan bazılarının çocuklarını gördüm, 7 ila 10 yaşında idi gördüğüm çocuklar. Genel olarak Türk' e daha çok benziyorlar, gözleri ne tam çekik ne de tam bizimki gibi. Valla işin açıkçası kime benzeyeceğine değilde ne zaman iyileşecek sorusuna takmış durumdayız. Sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi önemli değil.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen kardeş normal fotoğraf çekerken birden gülümsedi aklıma direk sen geldin, dedim içimden akşam @` quaD. çok sevinecek.

Allah sizden razi olsun kardesim. Keyfimi yerine getirdi Nisan ve sizin degerli yorumunuz. Bi kerede benim icin opun yanagindan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Hakan bu ufaklık büyüyünce sima olarak çinlimi olacak türk gibi olacak sence yani anne tarafından dayısı varsa onamı benzer yoksa sizin tarafamı biraz sima karışım ufaklığın

Tam olarak bilinmez çok değişecek zaman içerisinde mutlaka. Guangzhou da iken oradaki Türk arkadaşlardan bazılarının çocuklarını gördüm, 7 ila 10 yaşında idi gördüğüm çocuklar. Genel olarak Türk' e daha çok benziyorlar, gözleri ne tam çekik ne de tam bizimki gibi. Valla işin açıkçası kime benzeyeceğine değilde ne zaman iyileşecek sorusuna takmış durumdayız. Sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi önemli değil.

Biraz havan dağılsın diye sordum merak etme alacağı nefes varsa kimse mani olamaz melektir onlar bir şekilde ayağa kalkar sen üstüne düşeni yap vicdanın rahat olsun gerisi düzelir merak etme

• Takipdeyiz konu üstte kalsın.
    Allah yardımcınız olsun

• quote:

quote:

quote:

Biraz havan dağılsın diye sordum merak etme alacağı nefes varsa kimse mani olamaz melektir onlar bir şekilde ayağa kalkar sen üstüne düşeni yap vicdanın rahat olsun gerisi düzelir merak etme

Amin inşallah. Allah razı olsun sağol.

• Öpüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Takipdeyiz konu üstte kalsın.
    Allah yardımcınız olsun

Amin, Allah razı olsun.
  • Son resimlerde iyi gördüm kızınızı kanı canı yerinde Maşallah deyimde nazar değmesin..Rabbimin ol demesiyle neler olur elbet bu sıkıntının da bir sonu var..Kalbi selam ve dua ile..

• quote:

Orijinalden alıntı: madenci28

Son resimlerde iyi gördüm kızınızı kanı canı yerinde Maşallah deyimde nazar değmesin..Rabbimin ol demesiyle neler olur elbet bu sıkıntının da bir sonu var..Kalbi selam ve dua ile..

Amin Allah razı olsun, iyi dileklerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim.
  • Maşallah. İlk fotoğraf tam yemelik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son fotoğraflarda ne güzel çıkmış öyle nisan :) maşallah .
  • Allah razı olsun sağolun. Bugün biraz sıkıntılıyız daha güncellemeyi bile yapamadım, saat gecenin 4 ü oldu daha yeni uyutabildik.

@airnavy @GcGokhan
  • quote:

Allah razı olsun sağolun. Bugün biraz sıkıntılıyız daha güncellemeyi bile yapamadım, saat gecenin 4 ü oldu daha yeni uyutabildik.

@airnavy @GcGokhan

Hocam hayırdır kötü bir şey yok inşallah nedir sıkıntınız ?
  • Gaz ve büyük tuvalet sıkıntısı devam ediyor. İlerleme olarak en büyük ilerleme tuvalete 1 belki 2 kez çıkıyordu şimdi 6-7 ye yükseldi bu sayı

@airnavy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoTrinity -- 29 Mayıs 2016; 9:21:24 >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.