Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geçmiş olsun,Allah kolaylık versin sizlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @delgado.11 @hamza53

Allah razı olsun çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
  • .

GÜNCELLEME GELDİ

.
  • son güncellemede mama fiyatlarına baktımda eğer sitedeki para birim yuan'sa bir mama yaklaşık 100-150 tl arasında değişiyor . gerçekten pahalıymış , aldığınız mamalar kaç gün dayanıyor bilmiyorum ama fazla uzun süre idare ettirmez . alırken 2 veya 3 tane birden alın bence , çünkü bir daha ki mama için süre kaybınızı azaltmış olursunuz .
  • Geçmiş olsun. Takipteyiz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

son güncellemede mama fiyatlarına baktımda eğer sitedeki para birim yuan'sa bir mama yaklaşık 100-150 tl arasında değişiyor . gerçekten pahalıymış , aldığınız mamalar kaç gün dayanıyor bilmiyorum ama fazla uzun süre idare ettirmez . alırken 2 veya 3 tane birden alın bence , çünkü bir daha ki mama için süre kaybınızı azaltmış olursunuz .

Aynen abi, zaten 6 lı paket olarak minimum alım yapılabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

quote:

son güncellemede mama fiyatlarına baktımda eğer sitedeki para birim yuan'sa bir mama yaklaşık 100-150 tl arasında değişiyor . gerçekten pahalıymış , aldığınız mamalar kaç gün dayanıyor bilmiyorum ama fazla uzun süre idare ettirmez . alırken 2 veya 3 tane birden alın bence , çünkü bir daha ki mama için süre kaybınızı azaltmış olursunuz .

Anladım hocam . mamada pahalı gerçekten insanın bütçesini sarsar yani . Allah kimseyi çaresiz bırakmasın orada böyle erken doğmuş bebeğe sahip ebeveynleri düşünüyorumda garibanlarsa işleri çok zor , ne çin yardım ediyor ne de ellerinden bir şey geliyor tamamen çaresizler ama sizin karsiniza sukur ki sizin gibi iyi kalpli insanlar cikti . Allah kimsenin başına vermesin insallah böyle sağlık sorunlarını .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

quote:

Anladım hocam . mamada pahalı gerçekten insanın bütçesini sarsar yani . Allah kimseyi çaresiz bırakmasın orada böyle erken doğmuş bebeğe sahip ebeveynleri düşünüyorumda garibanlarsa işleri çok zor , ne çin yardım ediyor ne de ellerinden bir şey geliyor tamamen çaresizler ama sizin karsiniza sukur ki sizin gibi iyi kalpli insanlar cikti . Allah kimsenin başına vermesin insallah böyle sağlık sorunlarını .

@airnavy

Abi çok güzel söylemiş dile getirmişsin. Allah'a binlerce şükür gerçekten insanımız yardımcı oldu bize de maddi problemleri aştık. Yazdıklarının vesilesiyle bugün başımıza gelen bir şeyi de paylaşmak istiyorum.

Bugün aşı'dan dönerken hastaneden çıktık, kapının önünde dizlerinin üzerine çökmüş bir erkek bir kadın iki insan duruyor. Önlerinde bir kutu içi para dolu ve bu kutunun önünde bir sürü damgalı mühürlü evraklar. Eşime nedir problem diye sormak için döndüm bir baktım gözleri dolu dolu olmuş, Neyin var dediğim an ağlamaya başladı. Sonra bana bizim gibi doğum sonrası bebeklerinde problem olmuş paraya ihtiyaçları var o kağıtlarda raporlar dedi. O kadar canım sıkıldı ve üzüldüm ki hallerine, yemin ederim Nisan sağlığına kavuşmuş olsa ne kadar kalmışsa vermek istedim. Sabah yanımıza 500 rmb para almıştık. Lavman, aşı, evde kullanılan bazı lavman tarzı ufak solüsyonlardan falan almıştık. Cebimizde hastane dönüşü 89 rmb kalmıştı. Ev yakın olsa yürümeyi bile göze alıp hepsini verecektim. Dedim öğlen nasıl olsa bir daha geleceğiz o zaman evden gelirken alır veririm. Cebimdeki 89 rmb nin 50 rmb sini direk verdim, yanlış olmasın 25 mi 26 rmb de taksi tuttu eve dönüşümüz. Öğlen gittiğimizde de yanıma 300 rmb almıştım ama gitmişlerdi veremedim. Sağlık kaybolunca çok can sıkıcı ama özellikle bir bebekse insanın gerçekten yüreği dayanmıyor. Umarım Allah onlarında yardımcısı olur inşallah.

GÜNCELLEME HAZIRLANIYOR..

.

• .

GÜNCELLEME GELDİ.

.
  • Takip ediyoruz. Mama işini ne yaptınız? Hastane yardım edemez mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam güncellemeyi okudum, fotoyu gördüm. Masallah melek gibi uyuyor. :) bir sürü abisi, amcası oldu burda şimdiden. Allah kolayliklar versin attığınız adımlarda.

• Allah yardımcınız olsun.İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur Nisan bebek.Bu arada maşallah,çok tatlı bir kızınız var,Allah nazarlardan,kötü gözlerden korusun.

• Hocam gönderdiğim para geri iade edilmiş sebebi nedir biliyor musunuz? 25 mayıs'ta geri iade edilmiş.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, Allah razı olsun.
    @blackwarrior95 @pesimistanblue

Hastane elini sürmez hiç birşeye burada. Paran varsa yaşar, paran yoksa ya sürünür yada Allah korusun ölürsün. Mamayı 245 rmb verip Taobao dan aldık, Çünkü bekleyecek zaman kalmamıştı.
    . @Wacom Intuos

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Hocam gönderdiğim para geri iade edilmiş sebebi nedir biliyor musunuz? 25 mayıs'ta geri iade edilmiş.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bankada yaşadığımız problemin aynısını PayPal da yaşattı bize. 100 dolar civarı bir meblağa dokunmama izin vermedi. Bu parayı açtırabilmek için çok uğraştık, banka ile ilgili bir sürü evrak istediler, gönderdim ama kabul etmediler zamanında göndermediniz, bu ticarete giriyor deyip hesabı kapattılar. Bu süreçte Guangzhou'daydık, elimizden birşey gelmedi. Kalan miktarda geri dönüyor sahiplerine sanırım.

@Deve Katili

• Üşenmedim konuyu baştan aşağı okudum fotoğraflara baktım. Büyük sıkıntı çekmişsiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun, Allah'ın izniyle en kısa zamanda her şey yoluna girer inşallah. Gün gelecek Nisan bebek büyüyecek ve belki de buradan teşekkür mesajı atacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Üşenmedim konuyu baştan aşağı okudum fotoğraflara baktım. Büyük sıkıntı çekmişsiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun, Allah'ın izniyle en kısa zamanda her şey yoluna girer inşallah. Gün gelecek Nisan bebek büyüyecek ve belki de buradan teşekkür mesajı atacak :)

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşallah dediğiniz gibi olur herşey.

• Bu minik Nisan yavrumuz, daha annesinin karnında mücadeleye alıştı. Rabbim ona rahmetiyle, merhametiyle tecelli etsin inşallah. Hakan Bey, aman dikkat edin lütfen. Meleğinize iyi bakın. Allaha emanet olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunluyasir

Bu minik Nisan yavrumuz, daha annesinin karnında mücadeleye alıştı. Rabbim ona rahmetiyle, merhametiyle tecelli etsin inşallah. Hakan Bey, aman dikkat edin lütfen. Meleğinize iyi bakın. Allaha emanet olun.

Amin abi Allah razı olsun iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah bu zamana kadar yardım eden rabbim sonuna kadar da yanımızda olacak. @samsunluyasir

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.