Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Masallah kizinizi baya iyi gordum.Allah onu sizlere bagislasin İnsallah.Allahin izniyle daha iyi olacaktir.Bu arada gozlerinin cekik oldugu iyice belirginlesmis. :)) Allah yar ve yardimciniz olsun hocam.Acil sifalar dilerim.Saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazan geldi mübarek günler başladı bolca dua edip moralleri yüksek tutalım . morali olan kanseri bile yeniyor bu da geçer .
  • takip
  • Ulen ne tatlı birşey bu

Allah bağışlasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upupupup

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

Ulen ne tatlı birşey bu

Allah bağışlasın

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.
  • 5 yıldır üyeyim ancak mesaj sayımdan da görüldüğü üzere forumda pek aktif kullanıcı değilim. Maddi olarak ta yardım etmek isterdim, neyseki çok şükür rakam toplanmış. Konuyu yeni gördüm. Miktarın toplanabilmesine çok sevindim. Baştan sona tüm sayfaları okudum ve Konuyu takip ediyorum ve konuyu yeni görmüş biri olarak dualarım sizinle.

• Unutmadık, buradayız! Her güncellemeyi okuyor takip ediyoruz. Yukarı lütfen!
  • Dostum durumlar her gecen gün daha iyiye gidiyor maşallah, Allah nazardan saklasın, bu arada karışmak benim haddime degil ama cocugu Turk vatandaşlığına geçirttirme, Çin vatandaşı olarak kalsın, geleceği icin daha hayırlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaNgO -- 8 Haziran 2016; 13:34:29 >
  • Allah razı olsun arkadaşlar, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

@BaNgO
    @turn table @gizemliyolcu
  • hocam şu an tedavi yöntemi olarak nasıl devam ediliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

hocam şu an tedavi yöntemi olarak nasıl devam ediliyor .

Merhaba, şu an 2-3 saatte bir 50 ml anne sütü 50 ml mama veriyoruz. Her mama verişimizde D vitamini ve günde bir kez bağırsak içerisinde olması gereken, yararlı organizmaların oluşmasını sağlayacak olan ilacı mama içerisinde gereken miktarlarda veriyoruz. Bu ayın 20. de bağırsak filmi çekilecek ve önceki ile kıyas yapılarak bir sonuç ortaya çıkacak. Çıkacak sonuca göre hem Guangzhou hem de Guilin'deki Dr. ların ortak kararıyla bir yol belirlenecek. Şu an lavman 2 günde 1 kereye düştü. Bunun haricinde mide masajı ve ilaçlara devam ediyoruz ve ayın 20 sini bekliyoruz.

Bu açıklamayı bugünün güncellemesine de ekleyeceğim şimdi.
  • Allah yardımcınız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Allah yardımcınız olsun.

Allah razı olsun sağolun.
  • melek gibi. dilerim cabucak iyilesir.

• Hocam baya iyi görünüyor çocuk maşallah. Ayrıca hormon testlerini yaptırın ama evham yapmayın. Vücudunda kıl olması da önemli değil. Bu bir kıstas değil. Benim kızım da doğduğunda her yerinde kıl vardı. Alnı kaşlarına kadar ince ince kıl. Allahım diyordum bu çocuk ne böyle? İlkokulda dalga geçtiğim bir kız vardı onun bedduası mı tuttu acaba diyordum. Şuan 2 yaşına geliyor maşallah hiç sıkıntısı yok. Sizde de sıkıntı olmaz inşallah.

Ayrıca o çektiğiniz manzara evinizin manzarasıysa gerçekten çok güzel. Öyle bir yerde yaşasam yaşlanmazdım herhalde.
  • Allah yar ve yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda iyileşir bu melek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

hocam şu an tedavi yöntemi olarak nasıl devam ediliyor .

Merhaba, şu an 2-3 saatte bir 50 ml anne sütü 50 ml mama veriyoruz. Her mama verişimizde D vitamini ve günde bir kez bağırsak içerisinde olması gereken, yararlı organizmaların oluşmasını sağlayacak olan ilacı mama içerisinde gereken miktarlarda veriyoruz. Bu ayın 20. de bağırsak filmi çekilecek ve önceki ile kıyas yapılarak bir sonuç ortaya çıkacak. Çıkacak sonuca göre hem Guangzhou hem de Guilin'deki Dr. ların ortak kararıyla bir yol belirlenecek. Şu an lavman 2 günde 1 kereye düştü. Bunun haricinde mide masajı ve ilaçlara devam ediyoruz ve ayın 20 sini bekliyoruz.

Bu açıklamayı bugünün güncellemesine de ekleyeceğim şimdi.

anladım hocam o güne kadar merakla bekleyeceğiz .

• Abi hormon konusu ne oldu

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.