Şimdi Ara

NİSAN BEBEK (ARTIK BEBEK DEĞİL) GÜNCELLEMESİ 17.10.2019 (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.435
Cevap
57
Favori
85.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S.a usta hayırdır bir sknti mi var Nisan da?dünden beri bakıyorum güncelleme yok insanın aklına kotu şeyler geliyor..umarım bebeğinizin iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madenci28

S.a usta hayırdır bir sknti mi var Nisan da?dünden beri bakıyorum güncelleme yok insanın aklına kotu şeyler geliyor..umarım bebeğinizin iyidir

. @madenci28

A.S. Yok abi Allah' a şükür bir sıkıntı yok.

Biraz geç oldu ama Geldi Güncelleme..

.
  • doktorlardan olumsuz yönde bi açıklama yok güzel yani . iler ki zamanları bekleyeceğiz artık , bi şekilde düzelecek nisan . şuraya kadar güzel dayandı sonrasına da dayanır ufaklık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

doktorlardan olumsuz yönde bi açıklama yok güzel yani . iler ki zamanları bekleyeceğiz artık , bi şekilde düzelecek nisan . şuraya kadar güzel dayandı sonrasına da dayanır ufaklık :)

Şu an hava değişimininde etkisi ile acayip yabancıladı ama bende inanıyorum düzelecek, biraz vakit alacak biraz daha uyumayacağız ama düzelecek Allah'ın izniyle

@airnavy
  • İnsanın evi gibisi yoktur. Düzenli olarak hastane-oksijen-güneş ve tabi masaj ile sıkıntılı dönemden kurtulacağınıza inancım tam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoTrinity

quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

doktorlardan olumsuz yönde bi açıklama yok güzel yani . iler ki zamanları bekleyeceğiz artık , bi şekilde düzelecek nisan . şuraya kadar güzel dayandı sonrasına da dayanır ufaklık :)

Şu an hava değişimininde etkisi ile acayip yabancıladı ama bende inanıyorum düzelecek, biraz vakit alacak biraz daha uyumayacağız ama düzelecek Allah'ın izniyle

@airnavy

olur öyle ufak çocuk sonuçta hava çabuk etkiliyor . buralara kadar inanarak geldik zaten birçok sorun çıktı teker teker atlattık bunu da atlatırız allahın izniyle , ben inanıyorum ki birkaç aya düzelecek nisan :)

• Allah şifa versin hocam inşallah iyi olucak.

• Rabbim şifa versin usta..bir baba olarak durumunu anlıyorum ve içten derin bir üzüntü duyuyorum bir babanın en zayıf noktası çocuk..akan sular duruyor evlat denince..muhabbetle selamlar

• Hayırlı ve sağlıklı haberlerle inşallah, Allah yardımcınız olsun
  • NeoTrinity kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen rezene ve kimyon tavsiye etmiştim unuttum söylemeyi anne için birde hurma bulabilirsen iyi olur. Bildiğin medine hurması. Envai çeşit faydası var.inşallah bu günler de geçecek.Allah yardımcınız olsun..

• Hepinizden Allah razı olsun. Gerçekten söylediğiniz gibi neler atlattık şu 2 ayda bunu da atlatacağız inşallah, çok teşekkür ederim hepinize.

@samsunluyasir
    @GcGokhan
    @madenci28 @GüneyKampüs
    @airnavy
    @tevafuk_06
    @Ömürcan
    @ratso

• quote:

Orijinalden alıntı: mussi47

Hocam geçen rezene ve kimyon tavsiye etmiştim unuttum söylemeyi anne için birde hurma bulabilirsen iyi olur. Bildiğin medine hurması. Envai çeşit faydası var.inşallah bu günler de geçecek.Allah yardımcınız olsun..

Kimyon kaynatıp denedik, rezene bekliyoruz, hurma bizimde aklımıza geldi bulduk ama bizim hanım tüm çinliler gibi çok tatlı olunca yiyemiyor tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.

• Bence en zor dönenler atlatıldı, nispeten bu günlere şükürler olsun Bu dünyada rızkı varsa hayata elbet tutunacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: esC#

Bence en zor dönenler atlatıldı, nispeten bu günlere şükürler olsun Bu dünyada rızkı varsa hayata elbet tutunacaktır

Amin, İnşallah kardeşim
  • abi şu güldüğü fotoyu gördüm ya yeter bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

abi şu güldüğü fotoyu gördüm ya yeter bana

Çekmeye çalışıyorum ama o anda telefon elimde olmuyor, denk gelirsen sözüm olsun eklerim.
  • Hocam ilaçları bıraktınız galiba? Küçük bir bedene ilaç yüklemesi yapmak istememiş olabilirsiniz ama bilmiyorum ilaçları birden keşmek ne kadar doğru

• Konu populerden dusunce ilgide azalmis olacak ki pek yazilmamis cizilmemis. Guncellemeleri okudum. Sevindim. Insallah tamamen geride birakacak bu gunleri

Bu arada turkiyeye donmeyi dusunuyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

Hocam ilaçları bıraktınız galiba? Küçük bir bedene ilaç yüklemesi yapmak istememiş olabilirsiniz ama bilmiyorum ilaçları birden keşmek ne kadar doğru

Abi ilaçları bırakmadık sadece 3 doktorunda önerdiği tek bir ilaç kullanıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.