Şimdi Ara

Nişanlımdan ayrıldım...içim yanıyor... :( (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
8
Favori
12.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşver. Tabi boşver demesi kolay diyeceksin ama bırak gitsin. Bak, yeniden gelse bile, ki gelecek asla kabul etme. Exten next olmaz. Eskisi gibi asla olamazsın bunu unutma. Benden yaşça büyüksün ama olaya objektif bakınca kurtulduğuna sevinmelisin bence.

Büyük ihtimal bak yanlış anlama ama birileri bunun aklına girdi.Kız arkadaşları olur, arkadaş çevresindeki kızlı erkekli ortam olur bunlar senin arkandan konuşur senin haberin bile olmadan kızı senden soğuturlar.Yedekte oluyor olabilirsin. Birisiyle görünüyor olabilir iyi araştır. Bir de kızlara güvenme. İstisnalar kaideyi bozmaz. Çöle götürüp sussuz getirirler seni haberin olsun. Kurtulduğuna sevinmelisin. Maddi durumun iyi gibime geldi. Çivi çiviyi söker.Başka limanlara yelken açmanın zamanı. Ne güzel kızlar var etrafta. Gözünü seveyim kendini harab etme. O kadar seni düşünüp yazdım,yazmışlar. Melankoliye bağlama. Hayat devam ediyor. Zaman herşeyin ilâcı.bir kız için üzülme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

quote:

Orijinalden alıntı: bazarov0734

quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

Dün nişanlımın ayrıldım beni her defasında sevdiğini söyleyen kız senden başkası ile evlenmem diyen kız benden koptu gitti...33 yaşındayım az bir yaşta değilim artık nişanlım 25 yaşındaydı dün ağladı gözyaşları ile yapamayacağını söyledi...başka şehirlerdeydik ailemi bırakamam sana ısınamadım yapamadım dedi bana bunları seni çok seviyorum aşkım herşeyim diyen kız söyledi...başımdan aşağı kaynar sular döküldü sabaha kadar uyumadım tüm hayallerim umutlarım gitti artık...hayatımda senden başkası yok diyor kimseyi sevmem kimsede beni sevmesin dedi...

Daha ailelere söylemedik herkes şok olacak Nasıl söyleyeceğiz bilmiyorum ama bildiğim tek şey olan bana oldu sevgim hayallerim alt üst oldu Mutlu bir yuva hayal ederken yine ayrılık kapımı çaldı...çok üzgünüm sabaha kadar uyumadım ne yapacağımı bilmiyorum benim tek suçum Ada'm gibi sevmek oldu...bu yaştan sonra kime inanıp güveneyim onu seveyim ki...

Rabbime dua ediyorum geceden beri bana çıkış kapısı göster diye içim yanıyor kalbim ağıyor...Beddua etmedim beni böyle bıraktı gitti ilerde Başkası işe Mutlu olabilir mi ? Allah biliyor ya çok sevmiştim ailemde çok sevmişti kızın ailesi de beni çok seviyordu herkes beni överek anlatıyordu...şuan çıkmazda boşluktayım be yapacağım hiç bilmiyorum...rabbim yardım etsin bana dualarınıza ihtiyacım var kardeşlerim abilerim :((

Bugüne kadar saymadım ama 200 e yakın hatunla cinsel birlikteliğim olmuştur
    3 hatunla aşk sevgililik yaşadık
    takıldığım hatun sayısı da 100 e yakındır
    kadınları çok iyi tanırım
    ve seni temin ederim ki memleketindeyken senle konusurken arayış içindeydi
    daha iyisini buldu ve o daha iyisi olan adam (mesleki maddi vs ) kıza güven verdikten sonra kız senden ayrıldı
    buna emin ol ve üzülme

Organ ulan bu

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

hocam son durum nedir özellikle merak ediyorum bu konuyu benzer şeyler yaşadığım için..

hocam o kızdan intikamımı alacağım ona bana aşık olması için kör kütük bağlanması için büyü yaptırdım ömür boyu etkili ama rahmani büyü şeytani değil sonuçlarını da 10-15 güne alırız onu peşimde dolandıracağım benim duygularımla haysiyetimle oynamak neymiş görecek ben kimseye yapmadığım herşeyi bu kıza yapmıştım ama allah biliyor suçum günahım yok benim tek suçum sevmekti hemde ölümüne sevmek...şimdi o peşimde dolansın hocam....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

quote:

hocam son durum nedir özellikle merak ediyorum bu konuyu benzer şeyler yaşadığım için..

hocam o kızdan intikamımı alacağım ona bana aşık olması için kör kütük bağlanması için büyü yaptırdım ömür boyu etkili ama rahmani büyü şeytani değil sonuçlarını da 10-15 güne alırız onu peşimde dolandıracağım benim duygularımla haysiyetimle oynamak neymiş görecek ben kimseye yapmadığım herşeyi bu kıza yapmıştım ama allah biliyor suçum günahım yok benim tek suçum sevmekti hemde ölümüne sevmek...şimdi o peşimde dolansın hocam....

Alıntıları Göster
    Kardeşim ne büyüsü siz ne diyiyosunuz ya niye bu kadar dert ettin anlamadım dolu kız var git birileriyle takıl ya size değer vermeyene sizde değer vermeyin bak senin böyle yapman bile kıza değer vermen demek benmde sevgilim oldu ayrılalım dedi tamam canım hoşçakal dedim yoluma baktım budur yani cool olun biraz ya.

• quote:

quote:

gelişmelerden haberdar edersin dostum merak ettim etkisi olacak mı ben şunu merak etmiştim kız tekrar mesaj atıyordu ya nasılsın falan diye o mesajlar devam ediyor mu bir sonuç var mı aileler öğrendi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Kardeşim ne büyüsü siz ne diyiyosunuz ya niye bu kadar dert ettin anlamadım dolu kız var git birileriyle takıl ya size değer vermeyene sizde değer vermeyin bak senin böyle yapman bile kıza değer vermen demek benmde sevgilim oldu ayrılalım dedi tamam canım hoşçakal dedim yoluma baktım budur yani cool olun biraz ya.

hocam dikkat ederseniz benim sevgilim değil nişanlım....beni yarı yolda bıraktı dost düşman demeden boynumu büktü benim....Süryani büyüsü yaptırdım paraya kıyıp onu kendime deli divane yapacağım kaldı ki bu büyüyü bozmakta çok zormuş intikamımı alacağım bugün 3 gün oldu yaptıralı 10-15 güne iyice etkisi çıkar dendi...hocam ben böyle olsun istemezdim ama benim gözyaşımı döken boynumu bükük bırakanı da affetmem kendi ayakları ile bana gelecek ve bende intikamımı alacağım....

• quote:

quote:

quote:

gelişmelerden haberdar edersin dostum merak ettim etkisi olacak mı ben şunu merak etmiştim kız tekrar mesaj atıyordu ya nasılsın falan diye o mesajlar devam ediyor mu bir sonuç var mı aileler öğrendi mi

evet hocam aileler öğrendi kız hala mesaj atrıyor ne yapıyorsun nasılsın v.s. ama çok soğuk ve resmi mesaj niteliğinde bakalım hocam gelişmeleri buradan da yazacağım inşallah....

• Bence sensiz yapamam diyen kız en twhlikeli kızdıe.
    Bayar boğar saçmalar

Bağımlı kızla hahat geçmez.
    Bir de kızlar her erkeğe dünyadaki son erkekmiş gibi yaklaşır.
    Yıkar yağlar ballar.
    İş ciddileşince de topuğa vura vura kaçar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

quote:

quote:

quote:

evet hocam aileler öğrendi kız hala mesaj atrıyor ne yapıyorsun nasılsın v.s. ama çok soğuk ve resmi mesaj niteliğinde bakalım hocam gelişmeleri buradan da yazacağım inşallah....

Alıntıları Göster
    Dostum intikamını alsan o kızdan ne farkın olacak söylermisin mesajlarına cevap verme mutlu ol inan çıldırır kadınları az çok tanıyorsam öyle yap delirir inanki intikam yakışmaz erkeğe boşver dostum adamlık sende kalsın nolursa olsun nişanlındı ne yaparsan yap intikamını ala ama unutma sende onla üzülecen

• quote:

Orijinalden alıntı: Barsa95

quote:

Orijinalden alıntı: Keljx

Merhaba abim ellerinden operim 22 yasindayim bende Siyaset Bilimi ve Kamu yonetimi okuyorum, Bundan tam 130 gün önce bende 4 senelik İlk gözağrım ile ayrildim,Ayrilma sebebimizde onun beni beğenmediğini söyledi onun da ilk göz ağrısı bendim,4 senedir madem begenmiyordun neden beni 4 senedir oyaladin diyicektim baktim değmez boşver dedim uzatmadim,bende cok uzuldum halen daha uzuluyorum şarkilarda sokaklarda hep o aklima geliyor gittigimiz yerlere gidemiyorum dayanamiyorum halen daha,tam 130 gun boyunca bana bir gun bile yazmadi sormadi bile ustelik engellemis beni whatsap ve telefondan sms ve arama yolu ile...Cok acilar cektim halen daha cektim,hep icimde donucek gibi bir his var oldu halen daha azda olsa var,ama sunu anladim ki bu iliskide en cok ben sevmisim etmisim o hic sevmemis zalimin kizi...Ama Allah yolunu acik etsin ne beddua ederim nede giyabinda kotu konusurum..Hayat boyle abim imtihanlar ile sikintilar ile devam ediyor pişiyorsun boyle sıkma canini diyicemde sıkıcaksın,bende sıkkım çünkü...Allah yardimcin olsun ne diyim seni en iyi ben anlarim...Hakkimizda hayirlisi olsun,elbet Rabbim hayirlisini karsina cikarir..

Ah be güzel kardeşim. Yazdığın her kelimeye kurban olurum senin. Aynı durumdan yanıyorum bende. 4 gün önce terkedildim. Hata bendeydi ama kardeşim geçmişte onun yaptığı hataları saysak bitmez. Ben salaklık yaptım tehdit olaylarına girdim. Ama köpek gibi pişmanım. Fakat onun yaptığı hatalar da toplasan bundan daha ağır basar. Engelledi beni her yerden aynı senin durum gibi mesajdan, aramadan, aklına gelecek her yerden. Dün fake bir numara ile mesaj attım son bir kez konuşalım mesaj ile bitmez geçmişimizin hatrına kaldır engeli sabah arayacağım konuşalım dedim. Sabah aradım yine tek çaldıktan sonra otomatik hat meşgul..... yani anlayacağın kaldırmamış. Hayat zor. Ne olursa olsun hiç kimse 4 4lük değildir. Her insan yapar hata ama seven insan affeder de af da diler kardeşim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba hocam,Her seyin hayirlisi benim canimi sikan bir durum da onun hic umursamamasi...Ben kendimi heder ettim ona karsi o hic bunlari gormedi,Artik yoluma bakiyorum bende.

• quote:

quote:

Aferin boyle devam edin.Bir kiz icin deger mi gunaha girmeye ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grayscale

quote:

quote:

Aferin boyle devam edin.Bir kiz icin deger mi gunaha girmeye ?

Alıntıları Göster
    büyü müyü kafasındaysanız kız için sevindim, direkten dönmüş ucuz atlatmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freakk

büyü müyü kafasındaysanız kız için sevindim, direkten dönmüş ucuz atlatmış.

Alıntıları Göster
    Büyü yapanın ne bu dünyada nede ahirette nasibi vardır nasıl büyü olursa olsun eğer ciddi bi durumsa bu ne ya dabbe gibi ya tamam üzülecek bi durum ama daha sonra mutsuz olsa boşansa dahamı iyiydi kız bence iyi yapmış senin için bizde yarı yolda kaldık tamam üzüldük kızdık falan ama devam ettik şuda var nolursa olsun bi kız nişanlı diye gidemez diye bi durum yok baktı mutsuzum ayrıldı olabilir bunu yapan erkekte var,hocam gerçekten çok masum çok iyiniyetliydin ama taki intikam lafını dile getirene kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

gerceği söyliyeyim.senden daha fazla olanaklı birini bulmuştur maddi olarak.bayanlar hep daha iyisini ister daha iyisini bulunca hemen ona gecer.çoğunluğu böyledir.bayanlar cıkarına nasıl geliyorsa öyle hareket eder.hepsi değil ama büyük coğunluk böyledir.aşk sözlerine inanma.gerci her iki cinste bu böyle erkek bayan farketmiyor.zor olcak ama kafaya takmamaya bak.cok sevgilim oldu bundan dolayı tecrübeliyim.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CBD896D6

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

gerceği söyliyeyim.senden daha fazla olanaklı birini bulmuştur maddi olarak.bayanlar hep daha iyisini ister daha iyisini bulunca hemen ona gecer.çoğunluğu böyledir.bayanlar cıkarına nasıl geliyorsa öyle hareket eder.hepsi değil ama büyük coğunluk böyledir.aşk sözlerine inanma.gerci her iki cinste bu böyle erkek bayan farketmiyor.zor olcak ama kafaya takmamaya bak.cok sevgilim oldu bundan dolayı tecrübeliyim.

+1

Alıntıları Göster
    büyümü yukarda bahsi gecmiş boşver büyüyü uğraşma böyler işlerle allaha havale et zaten birgün cezasını bulur merak etme .bu büyü işlerini bayanlar yaptırırlar.erkek olarak bu büyü işinden cok çektim kadınların yapdırtıkları sacmalıklardan biri.cünkü bana yaptırmışlar.ah bu kadınlar bazıları tam anlamıyla şeytan.

• Vaziyet ne birader

• sihirli annemdeki perihan teyze misin kardeş ne büyüsü bu

• quote:

Orijinalden alıntı: CaneYo2222

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    işe yararsa biede söyle şu hocayı ,abone olurum ona
  • Ya o da sana yaptirdiysa

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

Ya o da sana yaptirdiysa
    google da kadınları anlamak yazın google pert oluyor kafayı yiyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.