Şimdi Ara

Nişanlımdan ayrıldım...içim yanıyor... :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
8
Favori
12.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün nişanlımın ayrıldım beni her defasında sevdiğini söyleyen kız senden başkası ile evlenmem diyen kız benden koptu gitti...33 yaşındayım az bir yaşta değilim artık nişanlım 25 yaşındaydı dün ağladı gözyaşları ile yapamayacağını söyledi...başka şehirlerdeydik ailemi bırakamam sana ısınamadım yapamadım dedi bana bunları seni çok seviyorum aşkım herşeyim diyen kız söyledi...başımdan aşağı kaynar sular döküldü sabaha kadar uyumadım tüm hayallerim umutlarım gitti artık...hayatımda senden başkası yok diyor kimseyi sevmem kimsede beni sevmesin dedi...

Daha ailelere söylemedik herkes şok olacak Nasıl söyleyeceğiz bilmiyorum ama bildiğim tek şey olan bana oldu sevgim hayallerim alt üst oldu Mutlu bir yuva hayal ederken yine ayrılık kapımı çaldı...çok üzgünüm sabaha kadar uyumadım ne yapacağımı bilmiyorum benim tek suçum Ada'm gibi sevmek oldu...bu yaştan sonra kime inanıp güveneyim onu seveyim ki...

Rabbime dua ediyorum geceden beri bana çıkış kapısı göster diye içim yanıyor kalbim ağıyor...Beddua etmedim beni böyle bıraktı gitti ilerde Başkası işe Mutlu olabilir mi ? Allah biliyor ya çok sevmiştim ailemde çok sevmişti kızın ailesi de beni çok seviyordu herkes beni överek anlatıyordu...şuan çıkmazda boşluktayım be yapacağım hiç bilmiyorum...rabbim yardım etsin bana dualarınıza ihtiyacım var kardeşlerim abilerim :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzulmuyor, sana aciyor.

Su forumda hic sevgilisi olmamis adam bile biliyor ki ; Kadinlarin ne kadar ustune dusersen senden o kadar kacar. Kendi hayatinizi yasayacaksiniz, kadin sadece sizin hayatiniza dahil olacak. Kadinla sinemaya gidicem diye arkadaslarini ekmeyeceksin mesela.

Sen kadinin kulu kopegi olursan, birakir gider tabii. Hele hele ayrildiginiz zaman depresyona girecegini bilirse hic ugrasmaz, direkt birakir.

Kadin, ugrasmayi elde tutmayi, rekabet etmeyi sever. Hata yaptiginda kizacaksin, yeri gelir seveceksin. Ciddi saglik sorunu olursa gece hastaneye gotureceksin. Ama gecenin 3'unde ''canim sıkıldı konusalim yaa'' dedigi zaman ''yatiyorum lan ben bu saatte aranir mi sabah ara'' diyeceksin.

Kadin bu. Kusecek, trip atacak. Sonra yine gulerek yanina gelecek. Sen ittikce sana gelecek.

Mesaj atar arada, arar, yoklar. Cunku acir. Bir heves edip kopek almistir. Baslarda guzeldir her sey. Sonra sıkılır kopekten. Geri verir. Verirken uzulur, aglar. Bazen gider petshop'a kopege bakar, kopek ona.

Kopek olmayin.
    quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Sen zorlama aileler görüşsün orta yol bulunur. Olursa olur zaten..
    gerceği söyliyeyim.senden daha fazla olanaklı birini bulmuştur maddi olarak.bayanlar hep daha iyisini ister daha iyisini bulunca hemen ona gecer.çoğunluğu böyledir.bayanlar cıkarına nasıl geliyorsa öyle hareket eder.hepsi değil ama büyük coğunluk böyledir.aşk sözlerine inanma.gerci her iki cinste bu böyle erkek bayan farketmiyor.zor olcak ama kafaya takmamaya bak.cok sevgilim oldu bundan dolayı tecrübeliyim.
  • Allah yardımcın olsun abim. İnşallah barışırsınız.

• Geçmiş olsun Allah hayırlı kısmet nasip etsin. Nişanlısından ayrılan ilk kişi sen değilsin çabuk toparlamaya bak önümde uzun bir hayat var

• Sen zorlama aileler görüşsün orta yol bulunur. Olursa olur zaten..

• Daga aileler bilmiyor kız kafasında bitirdi ailelere bıraktım artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Sen zorlama aileler görüşsün orta yol bulunur. Olursa olur zaten..
    gerceği söyliyeyim.senden daha fazla olanaklı birini bulmuştur maddi olarak.bayanlar hep daha iyisini ister daha iyisini bulunca hemen ona gecer.çoğunluğu böyledir.bayanlar cıkarına nasıl geliyorsa öyle hareket eder.hepsi değil ama büyük coğunluk böyledir.aşk sözlerine inanma.gerci her iki cinste bu böyle erkek bayan farketmiyor.zor olcak ama kafaya takmamaya bak.cok sevgilim oldu bundan dolayı tecrübeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 10 Temmuz 2016; 14:12:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

Alıntıları Göster
    nasıl tanıştınız abi ? görücü usulu mü yoksa sen mi buldun bu kızı...meslek ne merak ettim bu arada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kizi son zamanlarda takip et baskasiyla ne yapiyor ne ediyor «isinamadim" lafi bahane gibi geldi baskasi varmi bak bence.Bu arada gecmis olsun ne hissettigini bilemem ama anlarim Allah sabir versin cok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "hayatımda senden başkası yok diyor kimseyi sevmem kimsede beni sevmesin dedi... "

Yalan. Şunu def et birader. Suratına bakma bunların. Zor biliyorum ama son raddede toparlanamazsa işler artık yapacak birşey yok.. Allah büyük, bir şekilde baş edersin bu durumla ama yani sakın kendine 'yine hayal kırıklığı' deme hocam? Yinesi yok bu işin. Nasip bunlar hep. Artık senin biraz öfke dolman lazım, gergin olman lazım. Çünkü şartlar seni buna sürüklüyor bak unutma, duygusal olarak Melankolik olarak hiçbir şey kazanamayacaksın!!

Dur ayağa kalk hocam toparlan, kontrol et elinde ne var ne yok diye. Kendini bırakırsan olmaz, lütfen...

• Nisanlinin kafasında bittiyse boşver diretme.zorla güzellik olmaz ailenede söyle ustelemesin.ileriki yıllarda daha kötü sonuçlar dogabilir hele birde çocuk olursa. 3-4 ay için yanacak ama zamanla acın hafifler.bu süreçte sakın çivi çiviyi söker diye başka gönül ilişkisine girme,çünkü sağlıklı dusunecegin zamanlarda degilsin.ALLAH kolaylık versin.

• Em onu bak yapabiliyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Em onu bak yapabiliyor mu
    kızın aklında muhtemelen başkası vardır kızları bilemezsin dostum kafalarında birisi olur onu saplantı şeklinde hep taşırlar onunla olmazsa bile girdiği tüm ilişkilerde o adam onun hep kafasının bi yerinde olur zaten seni de tam olarak sevememiştir hep bi soğukluk olmuştur ayrıca şu kızın sana son söylediği cümleler klişedir ve anlamı şudur başka bir ibişle konuşuyorum seninle bitirmem gerekiyor.
  • Kızın ailesi iyiymiş yanlız akrabalarda benzer bir olay oldu 9 yaş fark komple tepki koyduk sülalaecek bunun bide 5-6 sene sonrası var vermedik işin açığı zaten zor yürüyecek bi evlilik olurmuş yoluna bak.

• defrecmantasyon kullanıcısına yanıt
    Yok diretmiyorum Hocam olan oldu artık diretsem ne deişecek ki benim ailem hala bilmiyorum Nasıl söyleyeceğim onu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

nasıl tanıştınız abi ? görücü usulu mü yoksa sen mi buldun bu kızı...meslek ne merak ettim bu arada.

Kendinimiz tanıştık Hocam görücü usulü değil...kimyagerim bu arada...

• quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

Kendinimiz tanıştık Hocam görücü usulü değil...kimyagerim bu arada...

sabah evlilikle ilgili konuda gördüm yorumlarını abi,baktım böyle konu açmışsın şaşırdım çünkü orada iyiydi her şey dediğine göre...ne desem bilemiyorum senin için de inan ki...ben senden yaşça küçüğüm yaşım 24 ama son ilişkimden bir şey ögrendim ki 20 gün önce falan bitirdi benimki de...bir gün geliyor ve her şey bir hoşçakal cümlesini sıgdırılıp bitiyor...o yüzden artık bir insan için kendimden ödün vermeyeceğim..bunu çok önceden de biliyordum yine tecrübelerimle ama olsun tekrar hatırlamış oldum...sen doğru şeyler yapıyorsan ve hala yanlış giden bir şeyler varsa hayatında...demek ki yanlış insanlarla birliktesin demektir....inan artık ben üzülmüyorum eskisi kadar,çünkü bu dünya kimse için üzülmeye değmiyor..ilk sevgilimden ayrıldığımda o kadar büyük bir acı yaşamıştım ki,bu acının hiç bitmeyeceğini sanmıştım...ama bitti...bana çok şey öğretti,ben o acının bana öğrettiği şeyler sayesinde şimdi eskisi kadar üzülmüyorum...doğru insan umarım birgün karşımıza çıkar...

• Ne kadar süredir tanışıyosunuz nişan ne zaman oldu.Ailemi bırakamam sana ısınamadım laflarına bakılırsa bana yeni bi ilişki gibi geldi.Hemen nişan yapmak saçma zaten
    Ama ilişkiniz eskiyse onun lafları bahane bence altından başka şeyler çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Kız nişanın bozulduğuna üzülmedim dedi sözde bana üzülmüş benim üzgün olmama üzülmüş demek ki gram sevmemiş beni seven üzülmez miydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Kız nişanın bozulduğuna üzülmedim dedi sözde bana üzülmüş benim üzgün olmama üzülmüş demek ki gram sevmemiş beni seven üzülmez miydi
    yav kanka sen evlılık konusunda çok mutluyuz diyen değilmiydin orda gördüm seni sanki ben ,üzüldüm bu arada kız bitirmişse fazla zorlama zorla guzellık olmaz
  • Merhaba abim ellerinden operim 22 yasindayim bende Siyaset Bilimi ve Kamu yonetimi okuyorum, Bundan tam 130 gün önce bende 4 senelik İlk gözağrım ile ayrildim,Ayrilma sebebimizde onun beni beğenmediğini söyledi onun da ilk göz ağrısı bendim,4 senedir madem begenmiyordun neden beni 4 senedir oyaladin diyicektim baktim değmez boşver dedim uzatmadim,bende cok uzuldum halen daha uzuluyorum şarkilarda sokaklarda hep o aklima geliyor gittigimiz yerlere gidemiyorum dayanamiyorum halen daha,tam 130 gun boyunca bana bir gun bile yazmadi sormadi bile ustelik engellemis beni whatsap ve telefondan sms ve arama yolu ile...Cok acilar cektim halen daha cektim,hep icimde donucek gibi bir his var oldu halen daha azda olsa var,ama sunu anladim ki bu iliskide en cok ben sevmisim etmisim o hic sevmemis zalimin kizi...Ama Allah yolunu acik etsin ne beddua ederim nede giyabinda kotu konusurum..Hayat boyle abim imtihanlar ile sikintilar ile devam ediyor pişiyorsun boyle sıkma canini diyicemde sıkıcaksın,bende sıkkım çünkü...Allah yardimcin olsun ne diyim seni en iyi ben anlarim...Hakkimizda hayirlisi olsun,elbet Rabbim hayirlisini karsina cikarir..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.