Şimdi Ara

Nişanlımdan ayrıldım...içim yanıyor... :( (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
8
Favori
12.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayrıldığın iyi olmuş çünkü kızda Migren ve Şeker varmış.En çekilmez en belalı iki hastalık zaten bu ikisi.Yarın bir gün evlensen ceremesini sen çekersin.

Ayrıca ben olsam kıza dava açarım.Var böyle davalar çünkü haberlerde görüyoruz.Bence bi avukatla konuş.
    Manevi tazminat alabilirsin.

Ne demek ısınamadım?Hem seviyorum diyor ondan sonra ısınamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Dün nişanlımın ayrıldım beni her defasında sevdiğini söyleyen kız senden başkası ile evlenmem diyen kız benden koptu gitti...33 yaşındayım az bir yaşta değilim artık nişanlım 25 yaşındaydı dün ağladı gözyaşları ile yapamayacağını söyledi...başka şehirlerdeydik ailemi bırakamam sana ısınamadım yapamadım dedi bana bunları seni çok seviyorum aşkım herşeyim diyen kız söyledi...başımdan aşağı kaynar sular döküldü sabaha kadar uyumadım tüm hayallerim umutlarım gitti artık...hayatımda senden başkası yok diyor kimseyi sevmem kimsede beni sevmesin dedi...

Daha ailelere söylemedik herkes şok olacak Nasıl söyleyeceğiz bilmiyorum ama bildiğim tek şey olan bana oldu sevgim hayallerim alt üst oldu Mutlu bir yuva hayal ederken yine ayrılık kapımı çaldı...çok üzgünüm sabaha kadar uyumadım ne yapacağımı bilmiyorum benim tek suçum Ada'm gibi sevmek oldu...bu yaştan sonra kime inanıp güveneyim onu seveyim ki...

Rabbime dua ediyorum geceden beri bana çıkış kapısı göster diye içim yanıyor kalbim ağıyor...Beddua etmedim beni böyle bıraktı gitti ilerde Başkası işe Mutlu olabilir mi ? Allah biliyor ya çok sevmiştim ailemde çok sevmişti kızın ailesi de beni çok seviyordu herkes beni överek anlatıyordu...şuan çıkmazda boşluktayım be yapacağım hiç bilmiyorum...rabbim yardım etsin bana dualarınıza ihtiyacım var kardeşlerim abilerim :((
    umarım işlerini düzeltirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniquebison -- 29 Aralık 2016; 3:58:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kız senin ona muhtaç olduğunu anladığı an senden tiksinir çünkü kimse kurtlar sahnesine elinden tuttuğu küçük bir çocuğu gezdirmeye çıkarmış gibi çıkmak istemez, kızlar kendilerine muhtaç olan çocukların ellerinden tutup onları gezdirmek istemiyorlar. kendilerinden güçlü birinin kendilerinin elinden tutup onları gezdirmesini istiyorlar. kısacası gezdirilen çocuk onlar olmalılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.