Şimdi Ara

Nişanlımdan ayrıldım...içim yanıyor... :( (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
8
Favori
12.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

Orası da ayrı bir konu Hocam beni seven kız bana ısınamamış Nasıl oluyorsa artık ben pes etmeden sevdim mücadele ettim herşeyi yaptım o beni sevmek için hiç mücadele etmemiş sadece eder gibi yapmış mücadele etse bana ısınamadım bişey hissetmiyorum gibi sözler söylemezdi asla....

hocam whatsapp durumunda halen isimleriniz yazıyorsa eminim ki bir başka kullandığı hat var ya da başka bir sosyal hesap var
    bak bu kız bi haltlarda yemiş olabilir ama şundan eminim ki ortada masum olmayan bi şeyler var ve şunu asla unutma bir kız istemedikçe onun yalan söylediğini asla bilemezsin..
  • Hocam artık bu saatten sonra herşeye inanırım ne deyim ki önceki mesajlarımda yazdım hala şimdi bile nasılsın diye mesaj atıyor ayrılıp gittin daha ne mesajı atıyor anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasılsın diye mesaj attiysa barisirsiniz hocam büyük ihtimal. barisirsiniz barismasina da ben güvenemedim yenge hanıma. sen de sorgula güzel abim işin aslını vs. su bi gercekki insan sevdigi zaman ayrılmayı göze alamaz çok mantıklı bir nedeni olmadığı sürece. sana ne dersek diyelim sen yine sevmeye devam edeceksin abicim.

duygu bağları, mantik falan dinlemiyor. kalp köpek gibi onu isteyecek ve agriyacaktir. yaşın çok büyük diye triplere girme abicim o yaslarda ölüm yaşları değil. 40 yaşına kadar yolun var sonrasında 1 çocuk tamam yeter artar bile. isin varmış ne güzel. çok karsi cins bulursun inan bana. toparlama bak kendini salma. seni kurtaracak olan o kiz değil yine sensin

• quote:

Rabbim şahit olsun ki onun için binlerce km lik yol gittim sevgim için aşkım için geleceğim hayatım için onu çok sevdim benim vebalimi günahımı aldı...rabbimden tek dileğim benim yüzüm gülmüyor onunda gülmesin benim bu halimden bin beter olsun bu hayatta mutluluk huzur yüzü görmesin Nasıl beni ağlatıp yıkıp gittiyse o da bunları yaşasın birgün pişman olup beni çok arasın işte o gün ona söyleyecek o kadar çok sözüm var ki...

Dostum dini inancın yerinde mesleğin yerinde sağlığın yerde sen bu kızı sevdiğin için gözyaşı döktün mü alkollü olmadan sadece acı çektiğin için evet sen binlerce kilometre yol gidip geldin mi evet

O zaman üzülmeyeceksin kardeşim artık bu kız bir daha asla senin gibi seveni bulamayacak net o kadar net bir şey ki bunu kız kendiside biliyor aslnda kaygısı o sevilebilir ama hep boşluklu bir sevgi olacak başkası için kimse bağlanmayacak ona istekleri hep yarım kalacak

Kız için artık hayat tersine dönmüştür kafanı yorma bir de başka bir mesele olsa diyicem kardeşim git mücadele et sonuna kadar uğraş ama bu kız meselesi ve kalpler yalnız Allah ın elindedir bunu ayet söylüyor

Sevdiğinizi Allah tan isteyeniz bunu mevlana söylüyor dini bilginler söylüyor

Yani kardeşim neyin ne olduğunu Allah bilmiyor mu senin milyonlarca katın biliyor en az ve unutma adalet terazisi dünya da da işler ama şu var ki bu yavaşta olabilir yani yıllar sonrada olabilir o yüzden sen çok kafanı takma artık..

• Nişanlandığı insana "sana ısınamadım" demek ne demek ya? Orada başka bi iş var hocam.

• Kızın aklını başkası çelmiş geçmiş olsun bu hep böyledir ya yakışıklı birisinden hoşlanmıştır oda buna yüz vermiştir hemen sana tekmeyi basmıştır yada arkadaş çevresi aklına girmiştir kızım bırak daha iyisini buluruz yada aynı yaşta birisi daha iyi olur gibi bu hayatın acı gerçeğidir bu dediklerimi yaşayan milyonlarca erkek var malesef sen ne yapa aksın arayıp sormayacak sevmeyeceksin sende bulduğunun daha iyisini bulamazsa döner zaten sende saf gibi kabul etmezsin umarım gecmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Kızın aklını başkası çelmiş geçmiş olsun bu hep böyledir ya yakışıklı birisinden hoşlanmıştır oda buna yüz vermiştir hemen sana tekmeyi basmıştır yada arkadaş çevresi aklına girmiştir kızım bırak daha iyisini buluruz yada aynı yaşta birisi daha iyi olur gibi bu hayatın acı gerçeğidir bu dediklerimi yaşayan milyonlarca erkek var malesef sen ne yapa aksın arayıp sormayacak sevmeyeceksin sende bulduğunun daha iyisini bulamazsa döner zaten sende saf gibi kabul etmezsin umarım gecmiş olsun

"sende bulduğunun daha iyisini bulamazsa döner zaten sende saf gibi kabul etmezsin umarım gecmiş olsun..."

Hocam bende bulduğunu inan kimsede bulamayacak ben ona birlikte olduğumuz sürece hiç ihanet etmedim hatta hiç bir bayanla sohbet bile etmedim hiç yalan söylemedim sevgimi aşkımı güvenimi verdim en önemlisi de onu canım gibi sevip hayatımın merkezine koydum...ama dediğiniz gibi bir başkası için bana bunları yaptıysa vebali çok büyük bu hayatta gün yüzü görmez Allah benim hakkımı günahımı onda bırakmaz...hem bu dünyasını hemde ahiretini mahveder ki ahirette hesaplaşırız birde benim kul hakkıma girdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

quote:

Rabbim şahit olsun ki onun için binlerce km lik yol gittim sevgim için aşkım için geleceğim hayatım için onu çok sevdim benim vebalimi günahımı aldı...rabbimden tek dileğim benim yüzüm gülmüyor onunda gülmesin benim bu halimden bin beter olsun bu hayatta mutluluk huzur yüzü görmesin Nasıl beni ağlatıp yıkıp gittiyse o da bunları yaşasın birgün pişman olup beni çok arasın işte o gün ona söyleyecek o kadar çok sözüm var ki...

Dostum dini inancın yerinde mesleğin yerinde sağlığın yerde sen bu kızı sevdiğin için gözyaşı döktün mü alkollü olmadan sadece acı çektiğin için evet sen binlerce kilometre yol gidip geldin mi evet

O zaman üzülmeyeceksin kardeşim artık bu kız bir daha asla senin gibi seveni bulamayacak net o kadar net bir şey ki bunu kız kendiside biliyor aslnda kaygısı o sevilebilir ama hep boşluklu bir sevgi olacak başkası için kimse bağlanmayacak ona istekleri hep yarım kalacak

Kız için artık hayat tersine dönmüştür kafanı yorma bir de başka bir mesele olsa diyicem kardeşim git mücadele et sonuna kadar uğraş ama bu kız meselesi ve kalpler yalnız Allah ın elindedir bunu ayet söylüyor

Sevdiğinizi Allah tan isteyeniz bunu mevlana söylüyor dini bilginler söylüyor

Yani kardeşim neyin ne olduğunu Allah bilmiyor mu senin milyonlarca katın biliyor en az ve unutma adalet terazisi dünya da da işler ama şu var ki bu yavaşta olabilir yani yıllar sonrada olabilir o yüzden sen çok kafanı takma artık..

Rabbim büyüktür be hocam belki ben onun benim hakkıma günahıma vebalime girdiği için çektiği ızdırapları mutsuz huzursuz geçirdiği günleri göremeyeceğim ama şunu iyi biliyorum ki hayatının geri kalanında hep bir yerlerde beni hatırlayacak...sevgime aşkıma kısaca bana çok yazık etti be hocam...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Kızın aklını başkası çelmiş geçmiş olsun bu hep böyledir ya yakışıklı birisinden hoşlanmıştır oda buna yüz vermiştir hemen sana tekmeyi basmıştır yada arkadaş çevresi aklına girmiştir kızım bırak daha iyisini buluruz yada aynı yaşta birisi daha iyi olur gibi bu hayatın acı gerçeğidir bu dediklerimi yaşayan milyonlarca erkek var malesef sen ne yapa aksın arayıp sormayacak sevmeyeceksin sende bulduğunun daha iyisini bulamazsa döner zaten sende saf gibi kabul etmezsin umarım gecmiş olsun

"sende bulduğunun daha iyisini bulamazsa döner zaten sende saf gibi kabul etmezsin umarım gecmiş olsun..."

Hocam bende bulduğunu inan kimsede bulamayacak ben ona birlikte olduğumuz sürece hiç ihanet etmedim hatta hiç bir bayanla sohbet bile etmedim hiç yalan söylemedim sevgimi aşkımı güvenimi verdim en önemlisi de onu canım gibi sevip hayatımın merkezine koydum...ama dediğiniz gibi bir başkası için bana bunları yaptıysa vebali çok büyük bu hayatta gün yüzü görmez Allah benim hakkımı günahımı onda bırakmaz...hem bu dünyasını hemde ahiretini mahveder ki ahirette hesaplaşırız birde benim kul hakkıma girdi...

Kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etme sen karakterinin gerektirdiği gibi davranıp en iyisini yapmışsın hal etmeyen birisine üzüleceksin kahrolacaksın rüyana girecek uyanıp kalbin eriyecek gibi olacak hayattan zevk alamayacaksın belki tadın tuzun kalmayacak hep düşüneceksin bir neden arayacaksın vs... bunları bizlerde yaşadık zamanında yapacak birşey yok bu bir geçiş süreci o süreç boyunca kafanı meşgul edip onu düşünme diyeceğim ama hep aklına gelecek özellikle boşta kaldığında Allah yardımcın olsun kardeşim zor bir süreç ve umarım erken atlatırsın bu durumu

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    İnşallah Hocam ama hala canım yanıyor yüzüm gülermiş gibi yapıyorum ama içim kan ağlıyor resmen gerçekten acı çekiyorum ama bu acı beni olgunlaştırdı iyice Hocam...

• arkadaşlar hiç aklıma gelmiyor değil birisi büyü falan mı yaptırdı da bu kız birden bana 180 derece döndü...aklıma gelmiyor değil....çünkü herkes bizi birbirimize çok yakıştırıyordu artı herkes beni çok beğenmişti kız doğulu olduğu için benim kıza kibar efendi düzgün ve gerçek sevgi ile yaklaştığım için çevresi kıskanıyordu ve her fırsatta diyordu nazar değmez inşallah diye....ama nazar mı değdi başka bişey mi oldu bilemem tek bildiğim ayrılmamız oldu...
  • Hocam yanlış anlamada biraz acele etmişsin gibi geldi bana. profilinden baktım 17 haziranda yarın nişanlanıyorum yazmışsın ve nişanlanmışsın ve üzerinden bir ay geçmeden kız ayrılmış. ve sen bu arada kıza çok bağlanmışsın. Keşke çok acele etmeseydin. Nişanlanmadan biraz birbirinizi tanısaydınız. Bu şekilde olması elbette çok daha kötü olmuş nişanlanmadan ayrılsaydınız bu kadar etkilemezdi seni. Sen şimdi bir ayrılık acısı çekiyosun birde ele güne akrabalara ne derim diye onu düşünüyosun.

Olan olmuş artık ama Her işte bir hayır vardır. Evlendikten sonra ayrılsaydınız çok daha kötü olurdu bunu düşün ve kendini teselli et. Beterin beteri vardır. Ayrıca dünyadaki en son kızda o kız değil biliyorum zor ama onu artık unutmaya çalış. Önüne çok daha fazla seveceğin kızlar mutlaka çıkacaktır. Temiz kalple namazlardan sonra çok dua et. zina vs günahlardan uzak dur. Allah mutlaka iyi birini karşına çıkarır. Bende aynı durumları yaşadım ve dediğim gibi yaptım şimdi iyiki önceki kız benden ayrılmış diyorum. Allah beni korumuş resmen. Hani sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır olabilir diye bir söz vardır gerçekten çok doğru. Son olarak birazda zamana bırak zaman her şeyin ilacıymış. Allah yardım eder inşallah.

• superhead kullanıcısına yanıt
    Hocam kız istedi nişanlanmayı yoksa çok dedim erken diye ama dinlemedi nişanı isteyen o ayrılan bırakıp giden yine o Hocam..

• quote:

Dün nişanlımın ayrıldım beni her defasında sevdiğini söyleyen kız senden başkası ile evlenmem diyen kız benden koptu gitti...33 yaşındayım az bir yaşta değilim artık nişanlım 25 yaşındaydı dün ağladı gözyaşları ile yapamayacağını söyledi...başka şehirlerdeydik ailemi bırakamam sana ısınamadım yapamadım dedi bana bunları seni çok seviyorum aşkım herşeyim diyen kız söyledi...başımdan aşağı kaynar sular döküldü sabaha kadar uyumadım tüm hayallerim umutlarım gitti artık...hayatımda senden başkası yok diyor kimseyi sevmem kimsede beni sevmesin dedi...

Daha ailelere söylemedik herkes şok olacak Nasıl söyleyeceğiz bilmiyorum ama bildiğim tek şey olan bana oldu sevgim hayallerim alt üst oldu Mutlu bir yuva hayal ederken yine ayrılık kapımı çaldı...çok üzgünüm sabaha kadar uyumadım ne yapacağımı bilmiyorum benim tek suçum Ada'm gibi sevmek oldu...bu yaştan sonra kime inanıp güveneyim onu seveyim ki...

Rabbime dua ediyorum geceden beri bana çıkış kapısı göster diye içim yanıyor kalbim ağıyor...Beddua etmedim beni böyle bıraktı gitti ilerde Başkası işe Mutlu olabilir mi ? Allah biliyor ya çok sevmiştim ailemde çok sevmişti kızın ailesi de beni çok seviyordu herkes beni överek anlatıyordu...şuan çıkmazda boşluktayım be yapacağım hiç bilmiyorum...rabbim yardım etsin bana dualarınıza ihtiyacım var kardeşlerim abilerim :((

Bugüne kadar saymadım ama 200 e yakın hatunla cinsel birlikteliğim olmuştur
    3 hatunla aşk sevgililik yaşadık
    takıldığım hatun sayısı da 100 e yakındır
    kadınları çok iyi tanırım
    ve seni temin ederim ki memleketindeyken senle konusurken arayış içindeydi
    daha iyisini buldu ve o daha iyisi olan adam (mesleki maddi vs ) kıza güven verdikten sonra kız senden ayrıldı
    buna emin ol ve üzülme

• Evlilik konusundan hatırlıyorum mesajlarınızı. Allah yardımcınız olsun ama unutmayın zaman herşeyin ilacı. Tek mesajla da geri dönmezsiniz umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazarov0734

quote:

Dün nişanlımın ayrıldım beni her defasında sevdiğini söyleyen kız senden başkası ile evlenmem diyen kız benden koptu gitti...33 yaşındayım az bir yaşta değilim artık nişanlım 25 yaşındaydı dün ağladı gözyaşları ile yapamayacağını söyledi...başka şehirlerdeydik ailemi bırakamam sana ısınamadım yapamadım dedi bana bunları seni çok seviyorum aşkım herşeyim diyen kız söyledi...başımdan aşağı kaynar sular döküldü sabaha kadar uyumadım tüm hayallerim umutlarım gitti artık...hayatımda senden başkası yok diyor kimseyi sevmem kimsede beni sevmesin dedi...

Daha ailelere söylemedik herkes şok olacak Nasıl söyleyeceğiz bilmiyorum ama bildiğim tek şey olan bana oldu sevgim hayallerim alt üst oldu Mutlu bir yuva hayal ederken yine ayrılık kapımı çaldı...çok üzgünüm sabaha kadar uyumadım ne yapacağımı bilmiyorum benim tek suçum Ada'm gibi sevmek oldu...bu yaştan sonra kime inanıp güveneyim onu seveyim ki...

Rabbime dua ediyorum geceden beri bana çıkış kapısı göster diye içim yanıyor kalbim ağıyor...Beddua etmedim beni böyle bıraktı gitti ilerde Başkası işe Mutlu olabilir mi ? Allah biliyor ya çok sevmiştim ailemde çok sevmişti kızın ailesi de beni çok seviyordu herkes beni överek anlatıyordu...şuan çıkmazda boşluktayım be yapacağım hiç bilmiyorum...rabbim yardım etsin bana dualarınıza ihtiyacım var kardeşlerim abilerim :((

Bugüne kadar saymadım ama 200 e yakın hatunla cinsel birlikteliğim olmuştur
    3 hatunla aşk sevgililik yaşadık
    takıldığım hatun sayısı da 100 e yakındır
    kadınları çok iyi tanırım
    ve seni temin ederim ki memleketindeyken senle konusurken arayış içindeydi
    daha iyisini buldu ve o daha iyisi olan adam (mesleki maddi vs ) kıza güven verdikten sonra kız senden ayrıldı
    buna emin ol ve üzülme

Organ ulan bu

• hocam son durum nedir özellikle merak ediyorum bu konuyu benzer şeyler yaşadığım için..
  • Geçen sene nisan ayında ben de yaşadım senin gibi. Nişanlı değildik ama 3 yıllık bir ilişkimiz vardı. Son 6 ayında hissizleştim, bilmem ne gibi bahanelerle uzaklaşmaya başladı. Çok kurtarmaya çalıştım. Olmadı. En son bir mesaj attım güzel sözler yazdım. Karşılığında iyi insansın bilmem ne cart curt geveledi ama seninle gelecek düşünemiyorum dedi. O mesaja ben de cevap olarak sadece peki yazdım. Bir daha ne aradım ne sordum. İlk zamanlar zor oluyor ama alışıyorsun. Acını çekeceksin acı çeke çeke alışacaksınç. Unutmak diye birşey yok. Ama takıntı haline getirme. Gün geliyor birisi karşına çıkıyor. Bir daha sevmem aşık olmam diyen ben bile yeniden o duyguları hissetmeye başladım. Dediğim gibi ben acımı çektim alıştım. Kimseyi hayatıma almadım 1 sene, kimseye de yanaşmadım. Nasıl geçecek bu acı diyordum. Geçti bitti, gitti.

Sana tavsiyem geri dönmeye kalkarsa kabul etme. Ne kadar sevsen de, aşkından ölsen de kabul etme. Bir kere terkeden, yine terkeder.

• Allah yardımcın olsun abim. Derdi veren allah dermanı da veriyor Ümit kesme.

• Yat kalk dua et nişanlıyken bitmesine. Boşanmak çok daha zor olacaktı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.