Şimdi Ara

Nişanlımdan ayrıldım...içim yanıyor... :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
8
Favori
12.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Hocam yazmıştım Mutlu bir nişanlılığım vardı birden değişti herşey ne oldu anlamadım şuan çok mutsuz ve üzgünüm kaderime üzülüyor ağlıyorum bu hayatta hiç yüzüme gülmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokrates 1983 -- 9 Temmuz 2016; 22:47:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlilik üzerine sohbetler konusunda mesajını görmüştüm şaşırdım.

Dava açabilirsiniz. Şuan madur durumda bırakıldınız, madem sana ısınamadı neden Nişan yaptırdı? İnternette araştırın ve dava yoluna gidin. Yoksa üzüldüğünüzle kalırsınız ağlar durursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Evlilik üzerine sohbetler konusunda mesajını görmüştüm şaşırdım.

Dava açabilirsiniz. Şuan madur durumda bırakıldınız, madem sana ısınamadı neden Nişan yaptırdı? İnternette araştırın ve dava yoluna gidin. Yoksa üzüldüğünüzle kalırsınız ağlar durursunuz.
    sana ısınamadım nedir? nişanlanana kadar aklı nerdeydi acaba bu kız milleti harbi değişik
  • Son zamanlarda insanlar evlilikten bile çok rahat bir şekilde doner oldu. Daha geçen gün bi tanıdığımdan haber aldık. Davetiyeler bile dagitildiktan sonra kız ayrılma kararı almış. Böyle insanların Allah belasını versin. O zamana kadar aklı nerdeymis anlamadim ki. Bi başka tanıdığımın da nisani bozuldu. Yine kız tarafının halt yemesi. Zaten bitmek bilmeyen istekleri var bi de evliliğe kadar ayrılacak mı diye bekleyeceğiz herhalde.

• Hocam seni üzmek istemem ama bu tür anı biten ilişkilerde ayrılmak isteyen tarafda mutlaka yeni biri vardır...bazı kızlar yenisini garanti ye aldıklarında çeşitli bahaneler üreterek eskisini bırakır...üzülme hayat uzun sende yeni birilerini bul....o yapmaz , sevemez dediğin kız emin ol senin kadar uzulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşin_ErKeK -- 10 Temmuz 2016; 1:22:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haşin_ErKeK kullanıcısına yanıt
    o değilde bu kız bahane de üretememiş direkt bodoslama ayrılmış genelde gelip bir yerde suçu erkeğe de atarlar kız o kadar sevmemiş ki ona bile gerek görmemiş kim bilir yeni bulduğu erkek ne cacıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto Bird

sana ısınamadım nedir? nişanlanana kadar aklı nerdeydi acaba bu kız milleti harbi değişik

Bilmem Hocam bana söyledikleri bunlardı...sevmeyen ısınmayan insan nişanlanmazdı zaten üstelik her defasında seni seviyorum demezdi....hala şoktayım Hocam artık ne yapacağım onu bile bilmiyorum

• Abi alınma ama daha iyisini bulmuştur.Evlilik konusunda senin adına baya mutlu olmuşdum ama kısmet değilmiş hayırlısı

• Benim sevgime ilgime saygıma aşkıma karşılık gördüğüm karşılık ayrılık oldu.2 gündür kendimde değilim çok üzgünüm ve ağlamaklı ses tonu ile konuşuyorum resmen...bu arada kız hiç üzülmemiş ayrıldığımıza sadece bana üzülmüş...herşeyim hayallerim dediğim insan yok artık benim ahımı günahımı aldı...

• Keljx kullanıcısına yanıt
    Yaş ilerleyince daha zor oluyor bunu anladım senin yaşlarda olsam es geçerdim belki ama benim yaşlarda çok zor herkes düğün gününü konuşurken şimdi ayrılığı konuşacak kim ne konuşursa konuşsun umrumda değil ama o kızın yaptıkları içimde bir dert olarak kalacak ailemin yaptıklarını geç benim onun için yaptıklarım mücadelem herşey bitti ben onu kaybettim ama oda beni kaybetti...yine de olan bana oldu hayallerim gitti makus talihimi kaderimi yendim derken yine yenildim şimdi bile gözlerim doluyor günahımı almaktan başka ne yaptı aileme sevdiğim kız demiştim kim ne derse desin evleneceğim dediğim kız beni herkese karşı boynumu bükük bıraktı daha söylenecek çok şey var ama laflar Boğazımda düğümlemiyor...

• Hayat böyle bir şey işte :)

Yanıyorsun pişiyorsun...

Bu hanım kardeşimiz seni hiç ama hiç sevmemiş.

Gidiyor..

Daha iyi bir alternatifi var çünkü.

Ha neye göre iyi kime göre iyi orası ona kalmış.

Bu yanmalar boşa değil dostum.

Sonrasında aynaya baktığında sen bile kendine şaşıracaksın.

Nasıl böyle güçlü çıkabildim diyeceksin bu karmaşa ve yangından.

Bundan sonrası mavi gökyüzü ve güneştir.

Özsaygını asla kaybetme.

Pozitif düşün ve kendini her zamankinden daha çok sev.

Sabaha ulaşmayan hiç bir gece yok.

Umudunu kaybetme devam et.

• Her kizi anneniz gibi mi sandiniz hele bu devirde ? Guvenmeyeceksin.O zaman mutlu olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abba sever kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kızın sağlık sorunları var 3 yıl önce kedi köpekten hastalık kapmış ve karaciğerinde karnında kist oluşmuştu ameliyat oldu kontrollerine gitmiyor yine ara ara ağrı var diyordu ayrıca migren ve şeker hastalığı başlangıcıda var çok çabuk yoruluyor ve çok uyuyor boşta kalınca uykusu geliyor kendisine bakmıyor hiç ben evlendiğimizde hastaneye götürüp baştan aşağı tedavi ettirip sağlığına kavuşması için ne gerekiyorsa yapacaktım ona her anlamda destek oldum yanında oldum ama olmadı be hocam ne yaptıysam olmadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: bunicktamyirmidörtharfli

Hocam bu kızın sağlık sorunları var 3 yıl önce kedi köpekten hastalık kapmış ve karaciğerinde karnında kist oluşmuştu ameliyat oldu kontrollerine gitmiyor yine ara ara ağrı var diyordu ayrıca migren ve şeker hastalığı başlangıcıda var çok çabuk yoruluyor ve çok uyuyor boşta kalınca uykusu geliyor kendisine bakmıyor hiç ben evlendiğimizde hastaneye götürüp baştan aşağı tedavi ettirip sağlığına kavuşması için ne gerekiyorsa yapacaktım ona her anlamda destek oldum yanında oldum ama olmadı be hocam ne yaptıysam olmadı...

Şu durumu tanımlayan bir tek atasözü var: 'Eşşek hoşaftan ne anlar'.

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Şu durumu tanımlayan bir tek atasözü var: 'Eşşek hoşaftan ne anlar'.

Alıntıları Göster
    Hocam çok üzüldüm ya hatırlıyorum senin konunu benimde yaş 32 valla bu kadar ayrılmak nasıl kolay oluyor anlamıyorum bak sana bişey anlatayım bi kadınla tanıştım bi keresinde bi arkadaşımın yakını normal sosyal bi tanışmaydı kadın zaten evli 3 tanede çocugu var bana dediki beğendim,aşık oldum boy pos vardı sevdim inandım evlendim ama evlenince öyle bi değiştiki o adam tanıyamadım adamlık önemliymiş yeni anladım bu lafları çok kadından duydum inan bana bi kadın seni nasıl sever biliyormusun kıymet görmeyince yıpranınca kıymet anlıyor bizimkiler ne yazıkki.

Yakın bi dostum evlenmiş boşanmış bi kızla beraber kız aldatlılmış inan öyle bi kıymetini biliyorki arkadaşımın oturduk konuştuk yani illah acımı çekmeleri lazım abi sorun ne biliyormusun bişeyin farkına varmıyorlar çok yakışıklı diye seviyorlar hayalindeki erkek gibi görüyorlar ama aynı evin içine girince bakıyorki e hayalimdeki adamda sümkürüyor e oda tualete gidiyor komik gelecek ama ciddiyim o hayallerindeki erkek bakıyorlar evin içinde normal bi adam,ben küçükken Tarkan Tuvaletini yapmıyor sanardım o mevzu

Herşey illah dört dörtlükmü olacak 1.80 olmasın 1.75 olsun çok yakışıklı olmasın ama adam olsun hocam biz neden kaybediyoruz biliyormusun biz yüzümüze maske takmıyoruz yani ben evlendikten sonrada böyleyim sende böylesin ama çoğu insan erkek beraber oldugu kızın gözüne girmek için onun karakterine bürünüyor kızda diyiyor aa ne anlayışlı sonra 4 ay sonra boşanmalar başlıyor ve kız nişanlıda olsa o kadar erkek yine peşinde oluyorki seçenek çoğalınca kız ne oldum delisi oluyor valla bana öyle geliyorki bu kızın aklına biri girdi arkadaş olur akraba olur ama çok üzüldüm.

Bende 32 yaşındayım yalnızım boğazda villa istemiyoruz evlenip mutlu bi yuva olsun diyiyoruz zina yapmayalım adam gibi ailemize bakalım istiyoruz ama olmuyor nedense bakıyorum kızlar yalnız bi köşede yalnızım diyiyor,erkekler yalnız başka bi köşede resmen yalnızlıklar ülkesi olduk,herşeyin hayırlısı olsun kardeşim bence daha güçlü ol boşver ama benim merak ettiğim sevmedikleri halde bu kadar yıl nasıl yalan atmayı başarıyorlar helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManyetikRenozans -- 10 Temmuz 2016; 13:35:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

Hocam çok üzüldüm ya hatırlıyorum senin konunu benimde yaş 32 valla bu kadar ayrılmak nasıl kolay oluyor anlamıyorum bak sana bişey anlatayım bi kadınla tanıştım bi keresinde bi arkadaşımın yakını normal sosyal bi tanışmaydı kadın zaten evli 3 tanede çocugu var bana dediki beğendim,aşık oldum boy pos vardı sevdim inandım evlendim ama evlenince öyle bi değiştiki o adam tanıyamadım adamlık önemliymiş yeni anladım bu lafları çok kadından duydum inan bana bi kadın seni nasıl sever biliyormusun kıymet görmeyince yıpranınca kıymet anlıyor bizimkiler ne yazıkki.

Yakın bi dostum evlenmiş boşanmış bi kızla beraber kız aldatlılmış inan öyle bi kıymetini biliyorki arkadaşımın oturduk konuştuk yani illah acımı çekmeleri lazım abi sorun ne biliyormusun bişeyin farkına varmıyorlar çok yakışıklı diye seviyorlar hayalindeki erkek gibi görüyorlar ama aynı evin içine girince bakıyorki e hayalimdeki adamda sümkürüyor e oda tualete gidiyor komik gelecek ama ciddiyim o hayallerindeki erkek bakıyorlar evin içinde normal bi adam,ben küçükken Tarkan Tuvaletini yapmıyor sanardım o mevzu

Herşey illah dört dörtlükmü olacak 1.80 olmasın 1.75 olsun çok yakışıklı olmasın ama adam olsun hocam biz neden kaybediyoruz biliyormusun biz yüzümüze maske takmıyoruz yani ben evlendikten sonrada böyleyim sende böylesin ama çoğu insan erkek beraber oldugu kızın gözüne girmek için onun karakterine bürünüyor kızda diyiyor aa ne anlayışlı sonra 4 ay sonra boşanmalar başlıyor ve kız nişanlıda olsa o kadar erkek yine peşinde oluyorki seçenek çoğalınca kız ne oldum delisi oluyor valla bana öyle geliyorki bu kızın aklına biri girdi arkadaş olur akraba olur ama çok üzüldüm.

Bende 32 yaşındayım yalnızım boğazda villa istemiyoruz evlenip mutlu bi yuva olsun diyiyoruz zina yapmayalım adam gibi ailemize bakalım istiyoruz ama olmuyor nedense bakıyorum kızlar yalnız bi köşede yalnızım diyiyor,erkekler yalnız başka bi köşede resmen yalnızlıklar ülkesi olduk,herşeyin hayırlısı olsun kardeşim bence daha güçlü ol boşver ama benim merak ettiğim sevmedikleri halde bu kadar yıl nasıl yalan atmayı başarıyorlar helal olsun.

Alıntıları Göster
    bayanların çoğu yalan atmada ustadırlar.cok güzel yalan söylerler.nasıl yalan atıyorlar diyince yorumumu paylaşayım dedim yalan konusunda.çok sevgilim oldu bundan dolayı tecrübeliyim.

https://www.youtube.com/watch?v=81zxTuF3e7c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 10 Temmuz 2016; 14:06:00 >

• Kendim yaşamış gibi üzüldüm kız milletinin çoğunluğu duygusuzdur.

• yapma be hocam. bende 30 yasindayim ve nisanliyim. seni evlilik konusunda gormustum inanki kendim kadar mutlu olmustum. vallahi cok uzuldum.nisanliniz biraz mucadele etmeli bence ve siz de hemen birakmayin. acele etmeyin ailelere soyleme konusunda. belki birseyler degisir. ailesinden ayrilan birtek nisanliniz olmayacak.benim nisanlim da baska sehirde. inan cok zor.hatta şu siralar bile bazi sorunlar yasiyoruz. bir sekilde ustesinden gelmeye calisiyoruz. sen de mucadele et hocam. ins duzelir.

• Hayat devam ediyor. Karşınıza daha iyileri elbet çıkar. Üzülmeyin diyenlere aldırmayın, doya doya üzüntünüzü ve hayal kırıklığınızı da yaşayın ama abartmayın. Onun da karşısına sizden daha uygun bir çıkar mutlu olur. Hayat devam ediyor, dışarda sizi bekleyen bir sürü yeni gelin adayı var.
  • quote:

işte bu yüzden kaybediyorsun dostum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.