Şimdi Ara

Nişantaşı Üniversitesi Aradı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düşünür müsün dedi, ben dedim ki ''Ortamlarda alay konusu düşünmüyorum'' cevap: ''Ben gelmeden önce de diyorlardı öyle diye hatta ben istememiştim gitmek ama gelince öyle olmadığını fark ettim insanlar konuşuyor'' dedi.

Tercih yeri açmışlar uzman öğretmenler felan herhalde kendi okullarını yazdıracaklar. İlginç idi.

• ismine aldanmayın. kendilerinin kampüsü(?) bayrampaşadadır. bayrampaşa bildiğiniz gibi yiğidin harman olduğu yerdir. bu ülkede ADAMlık denilince akla ilk gelen ADAM gibi ADAM arda turan bayrampaşada yetişmiştir. tercihim nişantaşı üniversitesi
  • nişantaşı beee olley beee. Burhan Altıntopla aynı semtte yaşama hayalimi gerçekleştiriyorum
  • Nişantaşı Üniversitesi..

Geleceğe açılan yeni kapı..

Siz de Nişantaşı Üniversitesini tercih edin. Siz de Nişantaşı Üniversiteli olun..

Nişantaşı Üniversitesi

Nişantaşı Üniversitesi

Nişantaşı Üniversitesi
  • GeneralBeterali kullanıcısına yanıt
    Hayallerini yıkacağım ama Nişantaşı üniversitesi Nişantaşında değil
  • GeneralBeterali kullanıcısına yanıt
    Nişantaşı Üniversitesi (Nişantaşı Üniversitesi) [Nişantaşı Üniversitesi]
  • Nişantaşı aslında öyle değil Nisan Taşı dır kendisi aslında gizli bir Türk-Müslümandır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arda gibi adamlar(!) yetişiyorsa beş para etmez bir yer demekki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thierry Fidjeu-Tazemeta

ismine aldanmayın. kendilerinin kampüsü(?) bayrampaşadadır. bayrampaşa bildiğiniz gibi yiğidin harman olduğu yerdir. bu ülkede ADAMlık denilince akla ilk gelen ADAM gibi ADAM arda turan bayrampaşada yetişmiştir. tercihim nişantaşı üniversitesi

birader ardayı senin gibi adamlar ve medya bitirdi
  • yaz gardaşım yazzzz sen gitmeyecen de gim GİTCEĞĞĞĞĞĞ HAYDE KOCCCUM HETY ASLANIM BEEE İLK 5K DA İSENNN 2 DEFFA YASSSS YYASSSSS OF NİŞANTAŞILI ChOCuQQQQQ!
    edIT: GHARDESSHIM ILKK 5KDA ISSEN 10 DEFA 100 DEFA 10000 DEFA YAZ BU MILLET SENINLE GURUR DUYUYO!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domuzadam101 -- 5 Temmuz 2017; 21:8:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.