Şimdi Ara

. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TahtalıKöyünMarangozu T kullanıcısına yanıt
    oynancak bişey ne yapılabılırkı hocam eklenti olarak onde ve arkada spoiler yani motor hacmi zaten 1.5 98 hp yanlasa oraya gırse buraya gırse yada hor kullansa expertizde cok abuk sabuk seyler cıkardı en azından usta fıyatı oldurebılırsen al demezdı bu araba yaramaz derdı satıcı gelmedı ben kendım arabayı goturdum o yuzden alıcı oldugum ıcın adam baya konuştu araba hakkında rahattı yani motor ve yuruyen sorun cıkarmaz dedi en onemlısı bu bence abs ışıgı ve klima param oldukca yavaş yavaş gosterıp hallederım ınsallah 18 den 16 ya dusurene kadar 1 saat pazarlık yaptık 3 kez telefonda konuştuk araba bendeyken 2-3 kısı daha aramış satıcı bırazda onlara guvenerek olmaz falan dedı ama ben dun akşam gıdıp gordum arabayı bugunde ustaya gosterdım gaz yokmuş araba tekledi yolda gaz attım bide yanı haybeye 120 tl param gıttı cebımden
  • Hayırlı uğurlu olsun... Sorunlar halledilebilir dert etmeyin ama size tavsiyem olucak farlar merceksiz ve Xenon kit varsa söküp Halojen Performans ampulu takmanız karşıdan sürücülerin hayrına olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. En kısa sürede bir inceleme bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    peki hocam bunu halledicem inşallah en kısa zamanda haklısın bu konuda sizce araba nasıl peki palio accent marea ile karşılaştırıldıgında cunku butcem bu aralıkta idi
  • Teşekürler hocam amin inşallah daha güzelleri sizlere nasip olur elimden geldigince yapmaya calısırım ben sızlerın fiyat performans olarak aldıgım fıyatı ve bu arabayla ılgılı dusuncelerınızı merak ettıgım ıcın konu açtım bana çok şey kattı forum gerçekten elimdeki butceyle alabılecegımın en ıyısını ozellıkle ıcıme sınen bır araba olmasını ıstedım gorunus olarakta gayet guzel hoş bir araba oldugunu dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

Teşekürler hocam amin inşallah daha güzelleri sizlere nasip olur elimden geldigince yapmaya calısırım ben sızlerın fiyat performans olarak aldıgım fıyatı ve bu arabayla ılgılı dusuncelerınızı merak ettıgım ıcın konu açtım bana çok şey kattı forum gerçekten elimdeki butceyle alabılecegımın en ıyısını ozellıkle ıcıme sınen bır araba olmasını ıstedım gorunus olarakta gayet guzel hoş bir araba oldugunu dusunuyorum

Hocam bu işlerde içinize sinmesi çok önemli. Bu günlerde 16 bin liraya şahin satıldığını gördüm ben bu fiyata taş gibi donanımlı, yakışıklı japon almışsın daha ne olsun dimi "

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

peki hocam bunu halledicem inşallah en kısa zamanda haklısın bu konuda sizce araba nasıl peki palio accent marea ile karşılaştırıldıgında cunku butcem bu aralıkta idi

Almera Primerayı iyi bilirim hatta eniştemde Seninkinin Hb olanı var 260 bindeydi en son ama halen taş gibi hiç sıkıntısız bide o 5 binden önce vites atmaz.

Palio Accent bunlar 4 teker araba yerine koymam. Bunun yerine Marea olsaydı yanlış şeçimde olmazdı ama Almerayı almakla akıllık ettin Lpg uyumu çok iyi şaşe muazzam sağlamdır haberin olsun sana biri çarptığında Allâh korusun kendinden değil karşı tarafın durumundan endişe et çünkü Cruze enişteme çarptığında pert oldu... İnş bende kışa doğru 2001 amcamın Primerasını alıp tüp takıp 20 Kr A gezicem ama Primerayı babama verip Sportage ile gezerim :D

Performans ampulu olarak H7 General Electric Megalight Ultra 120 tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

quote:

Almera Primerayı iyi bilirim hatta eniştemde Seninkinin Hb olanı var 260 bindeydi en son ama halen taş gibi hiç sıkıntısız bide o 5 binden önce vites atmaz.

Palio Accent bunlar 4 teker araba yerine koymam. Bunun yerine Marea olsaydı yanlış şeçimde olmazdı ama Almerayı almakla akıllık ettin Lpg uyumu çok iyi şaşe muazzam sağlamdır haberin olsun sana biri çarptığında Allâh korusun kendinden değil karşı tarafın durumundan endişe et çünkü Cruze enişteme çarptığında pert oldu... İnş bende kışa doğru 2001 amcamın Primerasını alıp tüp takıp 20 Kr A gezicem ama Primerayı babama verip Sportage ile gezerim :D

yani sorunsuzluk olarak zaten kafama yattı uğraştırmasın benı ınsallah bı sıkıntısı cıkmadan bınerım bugun arabayı exper ıcın gotururken 5-6 bın devır aralıgında kesiciye girmeden motordan acaip bi kukreme ses geldı ama heyecanlandım yani bu vtec tarzı bır ses ti sanki

• quote:

quote:

quote:

yani sorunsuzluk olarak zaten kafama yattı uğraştırmasın benı ınsallah bı sıkıntısı cıkmadan bınerım bugun arabayı exper ıcın gotururken 5-6 bın devır aralıgında kesiciye girmeden motordan acaip bi kukreme ses geldı ama heyecanlandım yani bu vtec tarzı bır ses ti sanki

Biz buna Nissan atmosferiği diyoruz aslında Japon motor karakteri yüksek devirde güç verme ;)

• aynen öyle şuan bile 98 00 aralıgında kuş serisi 12-15 bandında bugunku fıyatları pıyasayı goz onune alacak olursak ustelık bırde japon olması benım ıcımı bıraz daha rahatlatıyor tek korkum eklentıler hosuma gıtsede apaçhi yaftası yemekten polısın sırf arabanın gorunusu yuzunden cevırmeye alması gıbı seyler yoksa ben akıllı uslu efendı gıbı kullanır uzmem yuksek devır cevırmem asla zaten oyle yanlanacak makasa gırecek hareketlı yerınde duramayan bır yapıda araba degıl almera gucu bellı torku bellı hacmı bellı ıstesende olmaz yani :)
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    ama bu bu arabayla gaza gelip sollama yada trafıkte sınırlenıp şekıl yapacam dıye cok fecı rezıl olabılırsın performans arabası degıl cunku bana gore ıdeal olanı vermıs nıssan ne eksıgı ne fazlası bu konuda civic daha ustun zıp zıp gıbı her delıge gır cık cıvıcle ama bana gore degıl zaten o tarz bır surus keyfım yok
  • hocam klima gaz basilinca halledilir buyuk ihtimalle abs yi de uygun fiyata halledebilirsen cok iyi olur abs cok onemli o fiyata cok iyi tercih yapmissin hayirli ugurlu olsun

• quote:

ama bu bu arabayla gaza gelip sollama yada trafıkte sınırlenıp şekıl yapacam dıye cok fecı rezıl olabılırsın performans arabası degıl cunku bana gore ıdeal olanı vermıs nıssan ne eksıgı ne fazlası bu konuda civic daha ustun zıp zıp gıbı her delıge gır cık cıvıcle ama bana gore degıl zaten o tarz bır surus keyfım yok

Ağır bir araç bu yüzden şekil değilde devir çevirip motor sesi ile mest olacaksın bunun olayı bu...

Tekrardan hayırlı olsun çok memnun kalacaksın inş

• nerde expere soktunuz araci motor ve boyayami baktilar ucret nedir hocam ?

• abs yi nasıl nerden halledebılırz forumda varmıdır acaba bu konuda tecrube sahıbı aynı sorunla karsılasan arkadaşlar bakmak lazım benım korkum beyınden falan degıldır ınsallah ya temassızlık yada devrelerden sensorden falan olsa cok sıkıntı cıkmaz ınsallah ama bugun ozel servısı aradım aşagı yukarı en ucu en pahalı ne tutar abs dıye en ucuz 350 en cok 1500 tl dıyınce ıcıme kurt dustu aradıgım yer ankara şaşmaz da haşim oto nissana bakıyo özel servis
  • valla hocam dun akşam ınternette araştırma yaptım ıskıtlerde ankarada kazım karabekırde bu ısı yapan bırden cok yer var 3-4 tanesının numarasını aldım sabah sırayla hepsını arayıp fıyat aldım 50 tl ye de bakan vardı 150 yede ben 100 lıra verdım 5 sayfa rapor verdi elime motor gucune kaportaya suspansıyona fren sıstemıne yuruyenıne herseyıne baktı yarım saat falan surdu sonra oturduk karsılıklı anlattı usta bır guzelce soyle yaparsan daha ıyı buna baktırırsan faydana gıbısınden anlattı durumu arabayı fıyatını oldurebılırsen al yoksa alma dedı mesela ben 16.750 diye dun aksam telefonda anlaşmıştım 18 ıstıyodu ılanda bugun abs ışıgı klimanın canlı uflememesı gıbı seyler cıkınca pazarlıkla 16.da anlaştık ama baya çetin bir telefon konuşması oldu ben vazgecmedım o ınmedı en son 16.250 olsun dedi ben yine direttim masraf edecem daha bu arabaya falan diye oyle bagladık ıste

doktor oto expertiz bu arada ismi kazım karabekir caddesine cıkınca shell benzinliğin hemen yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 31 Ekim 2015; 19:29:57 >

• quote:

quote:

Ağır bir araç bu yüzden şekil değilde devir çevirip motor sesi ile mest olacaksın bunun olayı bu...

inşallah hocam teşekür ederim yorumların için fiyat olarak uygunmu pahalımı sence ? 16
  • quote:

quote:

quote:

inşallah hocam teşekür ederim yorumların için fiyat olarak uygunmu pahalımı sence ? 16

Belli başlı arızaları var fiyatı normal ne ucuz ne pahalı tam arası

• quote:

13 yasnda araBA 16 YA Alııosun hocam hıc almayalm o zamn hc bsey

kızma kardeş biz yaşadığımız tecrübeleri ve etrafımızda yaşanan olaylara istinaden bir değerlendirme yaptık.Allah içine sindirsin biz gıcıklık olsun diye demedik üslubumuz öyle gözükmüş olabilir kusura kalma.
  • hayırlı olsun, fiyat gayet uygun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.