Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 17 Aralık 2024; 16:53:21 >

• iyi fiyat vermişsiniz aslında,alırsanız o eklentileri söktürün bence,kolay gelsin
  • Klima başka sebeplerden dolayıda soğutmuyor olabilir. Gazı bassınlar klimayı açıp görün soğuttuğunu. Öyle alın aracı. Ya da bin lira daha + masraf ekleyin kafanızdan. Abs ışığı aynı şekilde. Sokettende olabilir beyindende. Motor %80 az geldi bana. 210 220 bin kilometredeki motor bile %90 gibi performanslar gösteriyor. Açıkcası ben aracı beğenmedim. Dışardan yorgun duruyor araç ve bir sürü masrafı var. Bu arabayı almamanızı öneriyorum. Daha temiz düzgün bir araç bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cesmuru kullanıcısına yanıt
    2002 model bir arabada %80 performans usta bizzat motordan yana bi sıkıntın olması dedıgı ıcın guvenerek soyledım normalde 18 den ılana cıkıp 16 ya kadar oldurdum fıyatı ve 16 ya anlaştık akşam kapora bırakmaya gıdecegım pazartesıde satış olacak kısmet olursa 16 bu araba ıcın cokmu sımdı palio accent marea gibi arabalardan haz etmedıgım ıcın japon olması nedenıyle bırde gorunusu hosuma gıttıgı ıcın gorecelı tabıkı yani 16 ya bugun 2002 palio accent ler ıstıyor expertiz raporu elimde bugun yaptırdıgım usta fıyatı oldurursen al yoksa boşver dedıgı ıcın anlaştım dun akşam telefonda 16.750 dıye konuştuk anlaştık bugun gosterdıkten sonra 16 ya kadar ındırdım bakın sız boyle dedıgınız ıcın sımdı ıcıme kurt dustu
  • hocam anlaştık 16 ya 1 saat telefonda pazarlık ettım sızce zarar mı ettım vazgecebılırım suan hala ? eklentılerı sokmeyı dusunmuyorum cunku boyle hosuma gıttı ıcıme sındı 28 yasında bekar yalnız yasayan bırısı olarak
  • zarar etmiş sayılmazsınız,motora baktırmışsınız zaten durumu da iyiymiş .. hayırlı olsun güle güle binin kazasız belasız ..
  • Hocam 16 iyi. Biraz masraf edip binersiniz. 16ya almera kalmadı artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun. Eksiklikler illaki tamamlanır yapılır. Parasına göre konforlu ve güzel araba. Yanlız palio ve accentler parça ucuzluğu ve de bakım maliyetlerinin az olmasından dolayı tercih ediliyor.bu yüzden fiyatları bu araçların pahalı yoksa bi konforu bi artısı pek yok. Mesela klima arızalandığında palio da 500 lira bile çıkmayabilir ki 650 ye komple motor yapılıyor ama palio accent le bu araç kıyas bile edilmez. Bence doğru tercih yapmışsını güle güle kullanın.

• bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Teşekür ederim hocam içimi rahatlattığın için sonuçta dedigin gibi aynı paralara palio accent gibi arabalar mı yoksa boyle bır arabamı ezilmem dimi bu arabayla atıyorum eş dost tanıdık almaya gittigimde mesela binince yada bi bayan arkadaşımızı aldık diyelim bune ya diyecekler diye cok korkuyorum yani ucuz gibi durup apaçhi yaftası yemem inşallah :D
  • kazasız belasız....ama eklemeleri sök kardesim
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    amin daha iyileri sizin olur inşallah eklemeleri hemen sökmeyi düşünmüyorum hocam cunku boyle cok hosuma gıttı bıraz hevesımı aldıktan sonra sokerız 5 yıldır 2003 doblo kullanan bırısıyım bırakta azcık yuzum gulsun gordukce cokmu yani :)
  • Hayırlı olsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor yağ kaçakları için açıldı mı bir de revizyon olsun boşuna açılma işçilik ücreti ödenmesin olur en az 2000tl.Klima çalışmıyorsa en basitinden 1000 tl. Abs ışığı yanıyorsa vizeden geçmez.Ya ışığı yok edecen ya da yaptıracan en az 1000 tl.Daha alt takıma debriyaj baskı balataya rulmanlara aracın içindeki abidik gubidik arızalı bozuk elektronik veya diğer donanımlara girmedik bile.Ama ne diyelim hayırlı olsun.
  • ototube kullanıcısına yanıt
    13 yasnda araBA 16 YA Alııosun hocam hıc almayalm o zamn hc bsey
  • Hayırlı olsun. Bence sökmeyin yakışıklı durmuş
  • Tofasa 15 Bin veren var. İyi almissiniz hayirli olsun

• Allah utandırmasın. Fiyatı normal, motor %80 lpg de ise normal, benzinde %90 ı görür. İçinize sindiyse klima, abs hallolur.

• Guzel arac hayirli olsun . Orjinallerini begeniyorum

• Hayirli olsun hocam
  • Hayırlı olsun.
    Araç apaçinin elinden çıkmış gibi duruyor. Umarım çok oynanmamıştır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.