Şimdi Ara

. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    estağfurullah kardeşim bende gösteriş için konu açmadım sizlerin dusuncelerıne onem verdıgım ıcın paylaştım sonuçta 16 liraya bi araba elbet bıseyler cıkacak o yaşta sonuçta bilerek anlaşıyosun butcem buna uygundu bende ıcıme sınenı aldıgımı dusunuyorum belki sen gotursen gostersen almayabılırdın ki ustada pazarlık et dusurebıldıgın kadar dusur ınerse o zaman al dedi ben kafamdan uydurmadım yani adam yuruyen motordan yana bı sıkıntın olmasın abs klima yağı suyu hava fıltresı paran olunca gosterırsın sımdılık olmazsa olmaz bısey yok dedıgı ıcın 18 den 16 ya kadar dusurdum daha ne yapayım 2 gun once 20.500 den 10 lira hasar kayıtlı onden grande punto yu 20 ye dusuremedık 500 lira ınmedı adam vardır herseyde bır hayır herkesin kendıne gore butcesı başkası belki komık bulur bu rakamı guler geçer ama ben corap degıstırır gıbı araba degıstıremem kı al-satcı galerıcıde degılım tek şansım 1 kurşunum vardı dıyelım oyle anla bende kızmadım sadece ne kadar ekmek o kadar kofte demek ısterdım cebımde 25-30 liram yokki size danısayım olmasada olur dıyeyım

• eyvallah hocam daha ıyısı sızlerın olur ınsallah
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam 1.5 motor almeralarin malum siteden hemen hemen bütün ilanlarına baktım 150.000 km civarı değisensiz yada onemsiz yerlerden bi kac degiseni olan 01-02 model 4-5 araca fiyat verdim 17-18 bin tl den aşağı veren yok...abs sorun cikarmazsa bence gayet uygun fiyata almışsınız.almera-primera kullanan cevremdeki arkadaslarin uyarısı ise orjinal parçalarının cooook pahali olmasi, yan sanayilerinin ise diger araclara nazaran yine cok pahali olmasi...allah kaza bela vermesin dikkatli kullanin uzmez ins sizi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    Yoo bence araç gayet güzel duruyor.gerçi senin aracını görmedim kaporta iç döşemeler ne durumda bilmiyorum ama genel olarak güzel araçlar.He mesela eski olduğu evet belli ama kaliteli olduğu da belli. 2004 2005 cliodan çok daha iyi duruyor.Yani sanmıyorum ki bu ne be desinler bende corona alıcam inşallah bakalım temizi düşerse kaçırmıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli ugurlu olsun, bence 16'ya almakla gayet iyi etmissiniz; kazasiz belasiz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracınızı bugün ankarada eskişehir yolunda gördüm yanlış hatırlamıyorsam dün konuya bakmıştım ben de almera almayı düşündüğüm için. bugün otobüsle giderken görünce şaşırdım dışardan iyi görünüyordu nasıl memnun musunuz?
  • Evet o bendim.eskisehir yolunda is yerim oraya gidiyodum suan icin bi sknti yok cok sukur ama en ksa zmnda bi kac yer var onlari gostercm umarm cok can skci seyler degildir abs isigi yaniyor ve klima gazi azalmis sanirm bde rot balans icin baktrcm genel olark gorunusunu begendigm.icin aldm.diyeblrm.bende siritmiyor en azindan yani bide renk olarkta cekti beni ne yalan soyleyim ayni araba baska renk olsaydi icime sinmezdi bu kadar sizde begendignz icin tesekur ederm ici cok genis bu arada diz mesafesi kabin sanirm.brzck yere alcak sofor koltugu yere yakn surus pozisyonu icin alismak gerek

• Tesekur ederim hocam daha iyisi sizlerin olur insallah 😊

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.