Şimdi Ara

NİSSAN ALMERA 2005 1,5 TEKNA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstadlar acilen fikirlerinize ihtiyacım var... Alacağım araç başlıkta ki gibi, 2005 Nissan Almera 1.5 Tekna modeli. 42000 km de. Ön kaput yetkili servis tarafından değiştirilmiş. Arka tarafta araç geri geri gelirken agaca dokunduğundan dolayı çok az bir çizik var. ve de aracın sağ ön tarafında çok az çizik var. Ön kaputun değiştirilme sebebi: trafikte arkadan araca dokunmadan kaynaklı nissan ambleminin olduğu yerde, sadece kaputta, göcük olması ve yetkili servis tarafından kaputun değişmesi. Sizce bu aracın ederi nedir? Siz kendinize alsanız ne kadara alırsınız? ve araç hakkında ki yorumlarınız?

• Ben alacak olsam 17000-17750 civarı veririm.Tabi aracıda görmek lazım
    Çünkü 18-19 bine kusursuzları vardı
  • Arac cok temiz. Tek sikintisi on kaput degismis. O da ciddi bir kaza degil. 18000 var aklimda. Nette 21000 civari fiyat bicmisler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agahefendi

Arac cok temiz. Tek sikintisi on kaput degismis. O da ciddi bir kaza degil. 18000 var aklimda. Nette 21000 civari fiyat bicmisler...

hocam karar sizin 20 gün önce bende almera almaya niyetlendim 18-19 civarı temiz teknalar vardı.
    ama aracı görüp içime sindiyse veririm 18 binide nolacak 100-200 lira için temiz araba bırakılmaz
  • 1.2 micra tekna otomatik kullandık 1 sene civarı gayet sorunsuzdu ama 2.eli çok kötü.

ayrıca işlem yapılmamış bir araç bulmaya çalışın bence.
  • Otomobil bir makinedir. Zaman içinden kullanılıp-hurdaya çıkarılan bir eşyadır.

Kaportasındaki hiç bir değişim ve boyanın, işçilik düzgün olduğu sürece zararı yoktur. Ama şaşisine, yürüyenine, hava yastıklarına, motoruna, güvenlik kafesine, tavan direklerine dokunulmuş bir araç alınmaz. Kaportasında 1000000 işlem olsa da önemli değildir.

Bu kadar takmayın. Yana döne hasarsız araç arayıp, 2000-3000TL pahalıya aldıktan sonra; aldığınız gün biri gelir sizin arkanızdan vurursa, oturur ağlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 14 Şubat 2012; 7:56:08 >
  • 2005 Model 45.000 de kışlık lastiklerle beraber 19500 a vermiştik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nissan Almera 1.5 Luxury
    12 yıl önce açıldı
    2007 Fiat Palio 1.3 multijet active hk.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 42 bin km.de olduguna inandiniz yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

42 bin km.de olduguna inandiniz yani..

İlk sahibinden ve memurdan ise gayet mümkündür...
  • bizde daha 1.5 ay önce aldık 72 binde 2005 tekna siyah degisen yok sadece tanponda noya bar 19.250, ki son derece memnunuz fiyatını fazlasıyla hak eden bir araç
  • Arkadaşlar özetle; adam 19500 dedi bende 18500 de direttim, anlaşamadık. Şu an da 21500 de malum sitede alıcısını bekliyor. Neyse ikinci defter açıldı, aynı araç 2005 model 1,5 tekna ama bu sedan. Km si 50000 de. Adamla 18500 e el sıkıştık. Adamın dediği sadece sol arka çamurlukta sıkıntı var dedi. Az önce servisten geldim, çıkan problemler: Sol taraf komple boyalı( sol ön çamurluk, sol kapılar ve sol arka çamurluk, değişen yok, çıtaları bile değişmemiş) sağ tarafta 2 kapıda boyalı. Birde nissan yetkili servisi değişmesi gereken parçaları fiyatı ile beraber bana listeledi:Debriyaj seti(923 TL), motor kayışları (140 TL), arka balata (160TL), şanzıman kulağı (ortalama 370 TL ). Total de 1593 TL masraf çıkardı bana. Servise özel olarak sordum bu araç hakkında ki düşüncesini. İlk olarak 50000 km de olduğu için öncelikle km sine baktıklarını ve problemsiz olduğu, yürüyende, motorda vs problem olmadığı, çizikler olduğu ve masraflarının olduğunu söyledi. Düşük km olduğu için şahsen alacağını ama fiyatta anlaşmak kaydı ile... Sizin fikirleriniz nedir üstadlar? Aracı alayım mı, alırsam maksimum ne kadar vereyim?

• Güncel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Ben alacak olsam 17000-17750 civarı veririm.Tabi aracıda görmek lazım
    Çünkü 18-19 bine kusursuzları vardı

18-19'a düşük km'li, temiz, masrafsız 2004 sonrası Almera bulamazsınız. %99 bir sıkıntısı vardır. Araç temiz ve LPG'li ise en azından 20.000-21.000TL'yi gözden çıkarmanız lazım.
  • Hocam arac piyasasini bilmiyorum ama yuruyeninde skinti yoksa alin değisensiz araç bulmak bu modellerde cok zor
  • tramer sorgulamasında 2 adet kaza kaydı çıktı. Biri sol çamurlukta görünüyor sadece, diğeri kırmızı ışıkta duran araca arkadan çarpmış görünüyor. Şimdi kafamı kurcalayan serviste ön tamponda bir sorun çıkmaması...
  • quote:

tramer sorgulamasında 2 adet kaza kaydı çıktı. Biri sol çamurlukta görünüyor sadece, diğeri kırmızı ışıkta duran araca arkadan çarpmış görünüyor. Şimdi kafamı kurcalayan serviste ön tamponda bir sorun çıkmaması...

Hiç dert etmeyin. Zaten kafatasının içi hava boşluğundan ibaret olan bir mahlukat mutlaka gelip çarpıyor. En azından daha önceden o bölgede hasar olduğu zaman insanın içi cız etmiyor. Tek dert aracın servisten çıkmasını beklemek oluyor.

Aracın kaportasının bütün parçaları değişmiş olsa ne olacak ki? Tamamı boyalı olsa ne olur? Bunlar bizim milletimizin hastalıkları. Sadece işçilik hatası olmamasına dikkat edin. Bu yeterli.

Aracın yürüyenine, motoruna, şasisine, güvenlik barlarına, tavan direklerine, hava yastıklarına bakın. Bunlarda oynama ve sıkıntı yoksa gerisi teferrüattan ibarettir. Neymiş efendim; kapı saçları değişmiş, çamurluk değişmiş, tampon boyanmış... vs. bunlar önemsiz şeyler...

Ama bizim milletimiz için kaporta hasarı olmadan yandan kaldırıma girip yürüyeni dağılmış bir araç, tamponu boyalıdan daha makbuldür. Çok mantıklıyız(!)...

• =))).. Arkadaşlar bugün servise aracın sahibinin arkadaşı ile gittim. Adam şimdi aradı 18000 e karar kılarsan, 18000 e el sıkıştırırım seni diyor. Fiyat konusunda öneri var mıdır?
  • ben yaklaşık 3 ay önce öyle bir almera kacırdım ki sormayın, tecrübesizliğime denk geldi ilk arabam olcaktı, 23000 de garaj arabası, tek çizik- boya yok pırıl pırıl diye 2006 tekna arabayı 22000 e anlaştım kapora verdim sonra tramerden sorgulattıgımda 1300 tl lik carpmadan kaynaklanan veri cıktı, adama sordum ön tamponda boya varmış 2006 da yapılmış inanmadım sonradan expertizde adamın dediği gibi cıktı ama nissan servisi boya 300 tl tutar şimdi bile dedi. ondan vazgectim, sonra ise sağ kapısı boyalı 38 binde 2008 skoda fabia yeni kasa 1.6 105 hp araba aldım 21.250 tl ye, doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum ya da nasibim bu arabaymış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaresse

ben yaklaşık 3 ay önce öyle bir almera kacırdım ki sormayın, tecrübesizliğime denk geldi ilk arabam olcaktı, 23000 de garaj arabası, tek çizik- boya yok pırıl pırıl diye 2006 tekna arabayı 22000 e anlaştım kapora verdim sonra tramerden sorgulattıgımda 1300 tl lik carpmadan kaynaklanan veri cıktı, adama sordum ön tamponda boya varmış 2006 da yapılmış inanmadım sonradan expertizde adamın dediği gibi cıktı ama nissan servisi boya 300 tl tutar şimdi bile dedi. ondan vazgectim, sonra ise sağ kapısı boyalı 38 binde 2008 skoda fabia yeni kasa 1.6 105 hp araba aldım 21.250 tl ye, doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum ya da nasibim bu arabaymış..

araca 18000 vereyim mi? Ne dersiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdaresse

ben yaklaşık 3 ay önce öyle bir almera kacırdım ki sormayın, tecrübesizliğime denk geldi ilk arabam olcaktı, 23000 de garaj arabası, tek çizik- boya yok pırıl pırıl diye 2006 tekna arabayı 22000 e anlaştım kapora verdim sonra tramerden sorgulattıgımda 1300 tl lik carpmadan kaynaklanan veri cıktı, adama sordum ön tamponda boya varmış 2006 da yapılmış inanmadım sonradan expertizde adamın dediği gibi cıktı ama nissan servisi boya 300 tl tutar şimdi bile dedi. ondan vazgectim, sonra ise sağ kapısı boyalı 38 binde 2008 skoda fabia yeni kasa 1.6 105 hp araba aldım 21.250 tl ye, doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum ya da nasibim bu arabaymış..

araca 18000 vereyim mi? Ne dersiniz?

sen bilirsin, eger biniciyim diyorsan ver, şunu da söyleyeyim almera ne kadar para verirsen ver, hakeden bir araba, sorunsuz yıllarca binersin..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.