Bildirim
Nissan almera hb yardım
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bildiğim kadarıyla rotiller insanda eklemlerin yaptığı işleri otomobilde yapan aks başlarını salıncağa bağlayan hareketli parçalar. Dolayısıyla önemsiz değiller.
Şu linkte2003'e kadar olan modeller için bir rotil fiyatı gördüm.
Tabii servisteki durumu bilmek mümkün değil, belki yetkili servis dışında bir Japon otocuya uğrarsanız daha makul fiyatlarla karşılaşabilirsiniz. Benim edindiğim izlenim, birçok yan sanayicinin kendini ispatlamış firma olduğu yönünde. Belki parçanın ömrü orijinali kadar uzun olmaz ama fiyatlar cidden çok farklı. Benim Almerada aks körüğüne serviste 210 TL demişlerdi, ben sanayide işçilik dahil 25 liraya yaptırdım, iki senedir de problem çıkmadı.
Sizin durumunuzda olsam muhtemelen yan sanayiyi tercih ederdim, tabii rot konusunda ayrı bir bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilir.
Bir de aklıma gelen, sadece rot değil, servisin o bölgedeki komple bir sistemi değiştirmesi de söz konusu olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirakin -- 17 Kasım 2009; 14:05:09 >
-
rotil ve bağlı olduğu plaka dedi ama çok büyük bir parça değil açıkcası bana da gösterdi yardım için teşekkürler başka bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum -
Yetkili servislerde, tek olarak satılmaz. Komple salıncak olarak satıldığı için fiyatı doğrudur.
http://www.sismak.com/rot-rotil/alt-rotil/nissan.html&k=4&u=3&m=12 Yan sanayi rotil bulabilirsiniz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nissan qashqai en çok tutulan modeli hangisi
- nissan qashqai cvt şanzıman sorunu
- nissan qashqai 1.2 dig-t sky pack
- nissan x-trail neden tutulmuyor
- nissan x-trail e-power yorumlar
- nissan x-trail neden tutulmuyor
- nissan qashqai 2024 fiyat listesi
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X