Şimdi Ara

Nissan Almera sedan alınırmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar; 2 el arac almayı planlıyorum. İnternette Almera sedan ın fiyatı dikkatimi cekti(2005 2007 model ortalama 18 000 lira) yuksek modeline ragmen uygun fiyatlı; sizce almera sedan alınırmı? Acıkcası 2. el degeri umrumda değil 2 3 yıl binecegim ortalama aylık 4000 5000 km yol yapacagım; bana problem cıkarırmı? Artıları ve eksileri nelerdir? Hangi donanım secenegini almalıyım? Kronik bir problemi varmı?

• Ben eski bir Note kullanıcısıyım. Ailemde micra,note,almera sedan(eski kasa) ve primera kullanlar var. Nissan'dan yana hiçbir sıkıntımız olmadı. Araçlar gerçekten sorunsuz. Başınızı ağrıtmaz. 1.5lt benzinli motora sahip araç.
    1.5 ara segment bir motor olduğu için ikinci elde pek fazla tutulmaz. Ama ikinci eldeki değer kaybı umrunuzda değilse Almera'dan şaşmayın derim ben. Alacaksanız da TEKNA donanımını tercih edin. Kokpitin üzerindeki LCD ekranlı yol bilgisayarı çok şık.

Fikir edinebileceğiniz bir link:http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=186&baslik=Almera%20Sedan%201.5%20-May%C4%B1s%202004

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell-im -- 19 Kasım 2009; 15:59:32 >

• İlginiz için tesekkur ederim. Arastırmalarım devam ediyor; hasarsız dusuk km libuldugum an alacam bi tane..
  • Merhaba;

Güzel bir seçim olur derim. Ben 2005 hb tekna kullanıyorum ve memnunum. Donanım seviyesine göre fiyatı çok makul ama konforlu ve sağlam araçlar. Bende size tekna versiyonunu öneririm. Soğuk havalarda ön süspansiyondan gelen bir ses dışında forumda sıklıkla dile getirilen bir probleme tanık olmadım. Seçiminz ne olursa olsun iyi sürüşler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.