Şimdi Ara

Nissan almeramı,fıat mareamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar ben 2001 model gümüş renkli nissan almera luxury 1.5 cc sıralı lpg atikerli 142.00 lokal boya mevcut temiz bi araç.Yoksa 2004 model bordo renkli 1.6 marea liberty bel altı boyalı KME romano sıralı lpg demiş.Değişen yok ikiside 14.500 fiyatı.yardılarınzıı bekliyorum.(mareanın lacivert kumaşlı koltukarı ama direksiyonda teyp kumandası mevcut.ben krem döşeme olanlarda biliyodum bu kumandayı).Teşekkürler

• Biraz daha araştır derim, bulabilirsen 2004 üstü nissan almera 1.5 tekna al seni yıllarca yolda bırakmayacak ve tatmin edecek c sınıfı bir araç... 14500-16000 arası rahatlıkla bulabilirsin, hatta belkide 100000 km altında bile bulabilirsin....
  • Teşekkür ederim bilginiz için.Sağolun
  • ikisininde temizini denk getirmeye bak..
  • 2004 marea fiyatı normal geldide, 2001 model nissan almera 14.500 eder mi yani piyasası böyle mi? honda opel toyota gibi piyasası yok o yüzden şaştım, pahalı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vestigo -- 26 Eylül 2010; 17:12:06 >
  • bizim bi tanıdıkta 1.5 sedan vardı, arabanın gitmediğinden ve tüpe uyumsuzluğundan ciddi şikayetçiydi
    en son 2001 70binlereki modelini 16-17 bine okutmaya çalışıyordu.
  • Bilgi veren herkeze teşekkürler.Motorcu ustasıda fıat'ın arabalarına yaklaşma diyor.insanın kafası karışıyor.Hayıtlısı bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT MAREA ABS ARIZASI
    17 yıl önce açıldı
    fıat doblo
    8 yıl önce açıldı
    FIAT Fiorino
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • marka olarak nissani fiatdan daha kaliteli bulduğum için ben nissan aldım sanada nissan öneririm fakat almera yol sesini içeri çok almasada aliyo söyliyim gerçi mareada ölemidir emin deilim ama
  • Kanatimce Almera marea'dan 1 gömlek üstün bir araba.:)
  • 1.5 luxury 2001 model 142,000 de LPG atiker.Değişen yok lokal 2 parça boya var.13.500 tl aldım.herkese teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti42 -- 8 Ekim 2010; 9:40:40 >
  • bizde marea var 2001 den beri bir kere arızalanıp sorun çıkarmadı bakımları dışında servise gitmedi.
  • 15 bin.e mis gibi doğanlar varken bu arabaya bu para verilir mi ya

şaka bir yana hayırlı olsun dostum,çok güzel bir araç almışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.