Dün bir honda cıvıc buldum 2006 model LS araba inanılmaz düzgün bakımlı bir araç zaten 21.000 KM de heleki fiyatı çok daha güzel yetkili servis bakımlı kapalı garaj arabası satan eleman yurt dışına okumaya gitmiş ve sadece yazdan yaza kullanılmış
almayı düşünüyorum fakat tek kafamı kurcalayan ve en gıcık olduğum şey sparco nun spor direksiyonunu takmış ayar oldum ortada orjinal direksiyonuda ortada yok adam arabasına çok güveniyor
git istediğin yere istediğin teste tabi tut en ufak kaza boya vs çıkarsa ben bu arabayı bedava veriyorum diyor siz olsanız bu arabayı alırmısınız bu birinci sorum
diğeri ise LS ES ve İES donanımları arasındaki fark nedir bildiğim kadarı ile LS en donanımlısı bana donanımları kısaca sıralayabilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: son_samuray
Arkadaşlar iyi akşamlar
Dün bir honda cıvıc buldum 2006 model LS araba inanılmaz düzgün bakımlı bir araç zaten 21.000 KM de heleki fiyatı çok daha güzel yetkili servis bakımlı kapalı garaj arabası satan eleman yurt dışına okumaya gitmiş ve sadece yazdan yaza kullanılmış
almayı düşünüyorum fakat tek kafamı kurcalayan ve en gıcık olduğum şey sparco nun spor direksiyonunu takmış ayar oldum ortada orjinal direksiyonuda ortada yok adam arabasına çok güveniyor
git istediğin yere istediğin teste tabi tut en ufak kaza boya vs çıkarsa ben bu arabayı bedava veriyorum diyor siz olsanız bu arabayı alırmısınız bu birinci sorum
diğeri ise LS ES ve İES donanımları arasındaki fark nedir bildiğim kadarı ile LS en donanımlısı bana donanımları kısaca sıralayabilirmisiniz
2002-2006 arası satılan Civiclere VTEC deniyor ve de sadece iki donanım paketi vardı. Düşük olan LS ve yüksek olan ES.
Sizin araç LS versiyonu.
ABS + 2 hava yastığı + radyo kasetçalar standart benim bildiğim.
Orjinal direksiyondaki hava yastığı da gitmiştir.
Belki bizim bildiğimiz anlamda bir kazası yoktur ama direksiyonu değiştirinceye kadar başka bir sürü işlem yapılırdı sportiflik adına.
Ben huylanırdım.
Ankaradaysan Hondacı Kadir Usta olayı çözer bence.
Haluk
Açıkçası bende huylandım ama honda efe den sordurdum arabayı en son 2010 yılının ağustos ayında triger değişmiş 2011 ocak ayında ise 20.000 bakımına gitmiş
Kafam karıştı adam sportiflik adına daha önce jant lastik şeffaf stop grubu ön far grubu xenon vb bir çok şey aldım hemen hemen hepside evin bodrumunda duruyor üzerine hiç takmadan yurt dışına gittim dedi onlarıda istiyorsan ayrıca satabilirim dedi
direksiyonu sordum yukarıdaki saydıklarımla beraber almıştım geçen yaz geldiğimde keyfiyeten taktırdım dedi orjinal direksiyona bakmam lazım muhtemelen bodrumdadır ya da kayıptır diyor bu da beni arabadan soğutuyor
es ve ls arasındaki farklar esde artı olarak sisfarı+cd/mp3 çalar+sis farı+sunroof+çelik jant farkı var onun dışında bütün özellikleri aynı ies de eski kasalarda vardı tam bilmiyorum ama es daha donanımlı