Şimdi Ara

===NİSSAN COUNTRY===

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba arabalardan fazla anlamıyoruz, bu gün şöyle bir dolaştık babamla galerileri bir tane 99 model nissan country denk geldi 140.000 km de 17000 fiyat biçtiler nedir ne değildir bi sorayım dedim starex yada navara alacak gücümüz yok.öğrenciyiz altımıza bi araba çekelim dedik 2 yıl sonraya mevzun olunca lazım olacak işim dolayısıyla.pıckup düşünüyorum net 18000 ytl çıkar..tata lar falan var ama onlşarında piyasası yok...ford falan bulunmazda bizim buralarda ıspartalıyım ben..ne dersiniz bu konuda nissan country kullanan yada bilen varmı aranızda ? saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 19 Kasım 2006; 20:31:51 >

• country güzeliş ya netten baktım da seni ikiden fazla yıl götürür bu seni.
  • cevabın için teşekkür ederim prop...140000 km fazla gerçekten. anlamasakta biraz bilgimiz var bu konuda...hyundai starex lerde harika sıfır alınabilir hakkaten, ama biraz da içimde kalmıştır bu nissan pickup ları.netten bende araştıdım pek bi fiyat farkı yok countrylerin ama var öyle arada 150000 km de 20000 ytl isteyen kim alır bilmem .neyse başka görüşlerede açığız tabi.saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 20 Kasım 2006; 12:53:30 >
  • normal alınabilir amaca uygunsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

normal alınabilir amaca uygunsa

ilgin için yeşekkür ederim..yanlız cahilliğime ver 140000 km ye ölü deniyor bir alakası varmı ? bizim alıp satmak gibi niyetimiz yok yani 140000 km lik bi arabaya 17000 verilirmi, indirim tabiki isteyeceğiz peşin veriyoruz çünkü 16000 el sıkışılacak gibi.bu konuda ne söyleyebilirsin.saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 20 Kasım 2006; 12:59:00 >
  • arkadaşlar yokmu bu konuda bi fikri olan
  • NİSSAN PİCK UP İŞİNDE BAŞARILI Bİ MARKA ALMADAN ÖNCE MOTORU VE YÜRÜYEN AKSAMI KONTROL ETTİRİN.BİLDİĞİM KADARIYLA PROBLEMSİZ ARAÇLAR .TERRANO MODELİNDEN HATIRLIYORUM ÇOĞU MOTOR YAPTIRIYOR!EĞER İMKAN VARSA 4X4 MODELİNEDE Bİ BAKIN SELAMLAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A1 vs VW New Beetle
    2 yıl önce açıldı
    NİSSAN MICRA CLUB
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ıspider bende Ispartada yaşıyorum sana söyleyeceğim tek şey kesinlikle galerilere güvenme bir çoğunun nasıl araba sattığına şahit oldum. Kullanıcıdan alabilirsen yada Antalya ya gidebilirsen ordaki kullanıcılardan alırsan senin için daha akıllıca olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: werus

NİSSAN PİCK UP İŞİNDE BAŞARILI Bİ MARKA ALMADAN ÖNCE MOTORU VE YÜRÜYEN AKSAMI KONTROL ETTİRİN.BİLDİĞİM KADARIYLA PROBLEMSİZ ARAÇLAR .TERRANO MODELİNDEN HATIRLIYORUM ÇOĞU MOTOR YAPTIRIYOR!EĞER İMKAN VARSA 4X4 MODELİNEDE Bİ BAKIN SELAMLAR

eywallah teşekkürler..motoruna tabikide baktıracağız 4x4 bizi aşar 4x2 uygun bişeyler bakıyoruz teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baranss

ıspider bende Ispartada yaşıyorum sana söyleyeceğim tek şey kesinlikle galerilere güvenme bir çoğunun nasıl araba sattığına şahit oldum. Kullanıcıdan alabilirsen yada Antalya ya gidebilirsen ordaki kullanıcılardan alırsan senin için daha akıllıca olur.

evet biliyorum galeriler harbiden akıl işi değil..geçen gün pazarda gördüğümüz nissanı çekmişler nissan bayi önüne görmüşsündür belki, adam yalvaçlı.. onu düşünüyoruz ancak km si fazla 140000 de..dıştan baksan bakımlı iyi araba bayide 19000 ytl dendi kimse almaz o fiyata..zaten araba pazarındada doğru düzgün hatta hiç soran olmadı....diğer araçlarda öyle haftalardır doğru düzgün pazarlık edipde el sıkışan yok..araç tam bize göre araştırıyoruz bakalım antalya ve denizli ye bakacaz hafta sonu..daha önce arabamız olmadığı için doğru kara vermek çok zor gerçekten..cebinde paran oldumu pazara çıksan galeriyede gitsen bütün araçlar senin karar veremiyor insan..ama son karar nissan pickup ı verdik araştıryoruz bakalım.netten 20 ye yakın buldum bikaçını aradık anlaşamadık, mızmız adamlar verdikleri ilanlarla dedikleri birbirini tutmuyor. antalyadan 6 tane buldum galerilerde gıcır hepside fiyatları ve km leri fena değil hafta sonu bakmaya gidecez.neyse teşekkürler sanada hemşerim bu arada ilk kez bi ıspartalıya rastlıyorum bu forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 21 Kasım 2006; 13:35:14 >

• Asıl sana kolay gelsin ama mutlaka kafanıza göre bir araç bulursunuz bu ısp olur olmaz bilemiyorum. Burdaki araba pazarı galericilerin haftasonu bir araya geldiği sohbet ettiği, alıcılarında hepsini dolaşmak yerine bir arada bulabildiği bir yer. Ben bir sefer Ankaradaki oto pazarına gitmiştim inan bana bizimki otoparkı kadar bile değil ve galericilerin sayısı gerçekten azdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.