Şimdi Ara

Volkswagen New Beetle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni araç alma arefesindeyiz. Bir ara Polo 1.2 tsi bmt Dsg düşünüyordum. Azıcık donanım olursa fiyat 60 küsurlara çıkıyor. Madem bu kadar para isteniyor hem tasarım hem de sınıfı güzel olmalı diye düşündüm. New Beetle düşünüyorum. Çevrenizde kullanan var mı? Nasıl bilirsiniz? Beyaz Beetle kullanan erkek gördüğünüzde izleniminiz ne olur? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.2 tsi sollamalarda pek iyi değil New beetle için ama 1.4 tsi iyidir.trafikte baya dikkat çekersin güzel araçtır ikinci eşi ha dedinmi olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatının altında bir kalitesi var, malzeme kalitesi düşük. Sadece tasarımı özel ve Volkswagen de bunu kullanarak para kazanmaya çalışıyor.
  • Beetle VW'nin en karakteristik modellerinden birisi. Hani Passat'ın hep aynı olması hakkında diyorlar ya "tasarım dili bu, Porsche 911 gibi" falan filan diye. Hikaye.

O söz ancak Beetle için söylenir ve çok da yakışır. Retro otomobiller arasında şu an açık ara birinci konumda bence Beetle. Fakat böyle özel bir otomobilde bile el freninin kol dayamayı kaldırması gibi ergonomi hataları mevcut.

Öte yandan VW sırf para hırsı yüzünden Beetle'ın üretimine son verebilir aklınızda bulunsun.

• Normal biniciyseniz yani klasik vs merakınız yoksa kesinlikle tercih edilcek bir araç değil bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ibrahim eymen.

Normal biniciyseniz yani klasik vs merakınız yoksa kesinlikle tercih edilcek bir araç değil bana göre

Hocam eski modelleri olsa klasik merakı diyebilirim ama güncel modeli gerçekten çok yenilikçi görünüşü var. İç donanımı keza aynı şekilde.

@DolceVita. Size tamamen katılıyorum. Fakat yine dediğiniz gibi New Beetle gerçekten fark yaratan bir araç olmasına rağmen Golf'ün, Jetta'nın yanında hep göz ardı ediliyor. Acaba üretimine son verilip verilmeyeceği bilgisine nereden ulaşabiliriz?

@dörtçeker Hiç kullanmadım fakat iç donanımını biliyorum. Eş değer kalitede bence diğer araçlarla. Kusura bakmayın ama Polo'ya 60.000 vereceğime Beetle'a neredeyse aynı meblaağyı veririm daha iyi.

@Falkee27 Pek bir bilgim yok motoru konusunda. Ama dikkat çekeceği konusunda eminim.

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi ile ilgili yorum yapamayacağım maalesef ben sadece "dışarıdan beyaz beetle kullanan erkek görürseniz fikriniz ne olur?" sorusuna cevap vereyim,

Beetle öncelikle dikkat çeken bir model ama olumlu yönde dikkat çeken bir model ben tasarımını gayet güzel buluorum ve çok beğeniyorum trafikte yada park halinde görüncede 1-2 sn bakıyorum sevdiğim bir araba gayette hoş duruyor en azından sıradan değil.

Eğer alırsanız trafikte bir sürü vw göreceksiniz ama sadece sizinki dikkat çekecek çünkü tasarımının bir özgünlüğü ve bir anısı var trafikte herkes zaten yerince şirket arabası beyaz jetta görüyor ama beetle aynı markanın şirket arabası gibi sıradan değil.

Bence çok iyi düşünmüşsünüz 60.*** tl yi poloya vermek tam anlamıyla küfür gibi zaten sansürlü yazasım geldi fiyatını.

Çevremde beetle kullanan yok ama beetle'ın atası olan vosvos kullanan var bana gayet keyifli geliyor ve çok beğeniyorum halen faal kullanımda ve gayet tarz.

Trafikte beyaz beetle kullanan erkek görürsem zaten ön yargım yok ama arabaya dikkat edeceğim için gözümden kaçar ayrıca beetle bayan arabası değil gayet güzel kullanırsınız ve keyifli olur.

Bana kalırsa gidin bir test sürüşü yapın ve beğenirseniz alın millet kibrit kutusu kadar poloya 60.*** lira verirken siz beetle'a biner camınızı açar ve rüzgarı hissederken yolun keyfini çıkarırsınız.

NOT:Eğer İstanbuldaysanız yolun keyfini pek çıkaramazsınız ama olsun beetle trafiktede gayet sıradışı ve tarz!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A1 vs VW New Beetle
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bettle tasarim aracidir. Mini cooper insanlarin gozunde ne ise bettle da odur. Tasarimdir. O beni gecti ben gecemedim araci degildir. Camlari acar sagdan 60-70 ile kendinizi izletirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Bettle tasarim aracidir. Mini cooper insanlarin gozunde ne ise bettle da odur. Tasarimdir. O beni gecti ben gecemedim araci degildir. Camlari acar sagdan 60-70 ile kendinizi izletirsiniz.

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Ben daha çok şunu geçeyim bunu geçeyim değil de. Akşam üstü sürüş yapayım sunroofumdan güzel ışık alayım derdindeyim. Birazda bu yüzden bu aracı tercih etmek istiyorum.

Diğer insanlar "Oo fiyat arttı hemen Golf, Jetta hatta Passat almalıyım." derken ben biraz daha konfor, tarz arayışındayım, yani Polo'nun, Jetta'nın baz donanımı şirket aracıyken Beetle'ın baz donanımı daha stil ikonu bir araç.

Gönül ister ki bu Beetle işine 80' kasalarla, bu işin atasıyla başlayayım fakat bu kargaşa şehir için ya sorun çıkarırsa diye insan düşünmüyor değil o sebeple vazgeçtim.

Belki bu çıktığım fiyatta çok rahat 2. el Sciroccolar, Mini Cooper S'ler bulunabilir fakat ben daha özel birşey arıyorum. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.

Sanıyorum test sürüş aracı bulmakta zor Beetle'ı. En iyisi forumlarında dolaşıp arkadaş edinmek olacak.

Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için iyi akşamlar.

• Beetle'da kadın arabası algısı fazlasıyla var bence

Eşim o sebeple istemedi. Yakın zamanda baktık, ben kokpitini beğenmediğim için istemedim eşime. Eşimse, Artık kadın arabası istemiyorum otomatikman kötü davranıyorlar trafikte dedi ve istemedi.

• Ben bir seneye kadar yakın kırmızı new beetle 1.2 tsi dsg kullandım..inanılmazda memnumdum..bir kere gayet tassaruflu da olan bir motor kombinasyonuna sahip ayrıca dip gaz yaptığımda çok kısa sürelerde 100 km civarı hıza çıkıyordum. Sollamalarda pek zorlandığımı hatırlamıyorum..polo,golfe göre farklı bir işçiliği vardır. Direskiyondan tutunda torpidoya kadar. Gayet konforludur,manevra yeteneğide harikadır beetle nın. Beni en çok şaşırtan aldığım zaman kapısının çok ağır olduğunu farketmemdi..vw tok kapı ya ağırlığıda koymuş kapanırken çok hoş bir sesi vardı direksiyonuda bir poloya göre serttir beetle da..bayan arabası terimine ben pek uygun görmüyorum. Gayette sert bir araçtır. Hatta fazla manevra yorar bile. Ses sistemini beğenmiştim,kapı gövdesindeki hoparlörlerin rengini falan değiştirebiliyordum. Bagajı ve arka diz mesafeleride fena değildir. Bastığın zaman giden ve ekonomik kullandığındada gayet ekonomik bir araçtır. F1 şanzımanıda ayrı bir keyiftir. Yol tutuşunu hiçbir b segment araçla kıyaslamam. Gayet güven veren bir araçtı. Cam tavan veya sunroff ayrı bir güzellik katar. Trafikte sıkıştırıldığımı hatırlamıyorum açıkcası dsg de buna izin vermez. Millet biliyor ki bazı beetle sahipleri zaten kırık:) beetle bir tarz ve karakter arabasıdır. Bazen şehiriçi bazen bir spor aracada döner. Bir bayan arabası için fazla serttir. Otoparktan ne zaman çıksam "çok iyisin "dediğimi hatırlarım. Bir golf sevdasına sattık. En kısa zamanda siyah beetle full cam tavanla geri dönecem bu çocuğa.

• 4 kapılısı olsa alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Ben bir seneye kadar yakın kırmızı new beetle 1.2 tsi dsg kullandım..inanılmazda memnumdum..bir kere gayet tassaruflu da olan bir motor kombinasyonuna sahip ayrıca dip gaz yaptığımda çok kısa sürelerde 100 km civarı hıza çıkıyordum. Sollamalarda pek zorlandığımı hatırlamıyorum..polo,golfe göre farklı bir işçiliği vardır. Direskiyondan tutunda torpidoya kadar. Gayet konforludur,manevra yeteneğide harikadır beetle nın. Beni en çok şaşırtan aldığım zaman kapısının çok ağır olduğunu farketmemdi..vw tok kapı ya ağırlığıda koymuş kapanırken çok hoş bir sesi vardı direksiyonuda bir poloya göre serttir beetle da..bayan arabası terimine ben pek uygun görmüyorum. Gayette sert bir araçtır. Hatta fazla manevra yorar bile. Ses sistemini beğenmiştim,kapı gövdesindeki hoparlörlerin rengini falan değiştirebiliyordum. Bagajı ve arka diz mesafeleride fena değildir. Bastığın zaman giden ve ekonomik kullandığındada gayet ekonomik bir araçtır. F1 şanzımanıda ayrı bir keyiftir. Yol tutuşunu hiçbir b segment araçla kıyaslamam. Gayet güven veren bir araçtı. Cam tavan veya sunroff ayrı bir güzellik katar. Trafikte sıkıştırıldığımı hatırlamıyorum açıkcası dsg de buna izin vermez. Millet biliyor ki bazı beetle sahipleri zaten kırık:) beetle bir tarz ve karakter arabasıdır. Bazen şehiriçi bazen bir spor aracada döner. Bir bayan arabası için fazla serttir. Otoparktan ne zaman çıksam "çok iyisin "dediğimi hatırlarım. Bir golf sevdasına sattık. En kısa zamanda siyah beetle full cam tavanla geri dönecem bu çocuğa.

Siz benim sorumu değil sevgilinizi anlatmışsınız.

Yazınız için teşekkür ederim. Sanıyorum Golf'ten Beetle'a dönme sebebiniz; Golf'ün çok boş bir araç gibi gelmiş olması değil mi?

Ayrıca aracın daha hafif olması DSG problem riskini de daha aza indiriyor.

Böyle bir araç bana kalırsa da sunroofla tamamlanır.

Tekrar teşekkür ederim yazınız için. İyi akşamlar..

• Aracim servisteyken 2 gun boyunca kirmizi dsg beetle kullandim.Malzeme kalitesine falan cok bakmadim.Ama felaket dikkat ceken bir arac.Tavsiyem beyaz yada kirmizi alin ve olmassa olmaz cam tavan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Aracim servisteyken 2 gun boyunca kirmizi dsg beetle kullandim.Malzeme kalitesine falan cok bakmadim.Ama felaket dikkat ceken bir arac.Tavsiyem beyaz yada kirmizi alin ve olmassa olmaz cam tavan

Galiba DSG şanzumanın sorunsuz çalıştığı araç bu. Kimseden bir sorun işitmedim şu ana kadar. Sunroof olmazsa olmazım benim içinde

• Golf um servisteyien 1 hafta kadar kullandım ic mslzeme görünüm olarak gyzel fakat bana golfun malzeme kalitesi daha iyi geldi daha yumusak ve sessizdi. Golf 2010 bettle 2012ydi. Ama kesinlikle kendine baktiran bir araç. Fazla nazar cekebilir. Kirmizi dsgliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CocaBJK -- 30 Haziran 2015; 8:31:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Ben bir seneye kadar yakın kırmızı new beetle 1.2 tsi dsg kullandım..inanılmazda memnumdum..bir kere gayet tassaruflu da olan bir motor kombinasyonuna sahip ayrıca dip gaz yaptığımda çok kısa sürelerde 100 km civarı hıza çıkıyordum. Sollamalarda pek zorlandığımı hatırlamıyorum..polo,golfe göre farklı bir işçiliği vardır. Direskiyondan tutunda torpidoya kadar. Gayet konforludur,manevra yeteneğide harikadır beetle nın. Beni en çok şaşırtan aldığım zaman kapısının çok ağır olduğunu farketmemdi..vw tok kapı ya ağırlığıda koymuş kapanırken çok hoş bir sesi vardı direksiyonuda bir poloya göre serttir beetle da..bayan arabası terimine ben pek uygun görmüyorum. Gayette sert bir araçtır. Hatta fazla manevra yorar bile. Ses sistemini beğenmiştim,kapı gövdesindeki hoparlörlerin rengini falan değiştirebiliyordum. Bagajı ve arka diz mesafeleride fena değildir. Bastığın zaman giden ve ekonomik kullandığındada gayet ekonomik bir araçtır. F1 şanzımanıda ayrı bir keyiftir. Yol tutuşunu hiçbir b segment araçla kıyaslamam. Gayet güven veren bir araçtı. Cam tavan veya sunroff ayrı bir güzellik katar. Trafikte sıkıştırıldığımı hatırlamıyorum açıkcası dsg de buna izin vermez. Millet biliyor ki bazı beetle sahipleri zaten kırık:) beetle bir tarz ve karakter arabasıdır. Bazen şehiriçi bazen bir spor aracada döner. Bir bayan arabası için fazla serttir. Otoparktan ne zaman çıksam "çok iyisin "dediğimi hatırlarım. Bir golf sevdasına sattık. En kısa zamanda siyah beetle full cam tavanla geri dönecem bu çocuğa.

Siz benim sorumu değil sevgilinizi anlatmışsınız.

Yazınız için teşekkür ederim. Sanıyorum Golf'ten Beetle'a dönme sebebiniz; Golf'ün çok boş bir araç gibi gelmiş olması değil mi?

Ayrıca aracın daha hafif olması DSG problem riskini de daha aza indiriyor.

Böyle bir araç bana kalırsa da sunroofla tamamlanır.

Tekrar teşekkür ederim yazınız için. İyi akşamlar..

Hocam tek aracımız golf oldu aile nin yaş ortalaması yüksek:) bende biraz para biriktirip bağımsız beetle mı alacağım:) golfle platform olarak yakında olsa farklı bir araba. Birde bu miktarlarda fiesta ve poloda var onları da kullandım fiesta daha spor polo da konfor ağırlıklıydı ama beetle nın tadını vermiyorlar.. Dsg bu forumda çok tartışıldı 2 kez dsgli araç kullandım ve bir sorun yaşamadım..dik eğimler ve yokuşlarda s alıyordum trafikte beklemelerdede n e getiriyordum. .frenede parmak ucuyla değil tam basıyordum.bir sorununu görmedik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.