Şimdi Ara

Audi A1 vs VW New Beetle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 410-430 bin TL aralığında 1.4 122 hp A1 mi tercih ederdiniz, 1.2 105 hp VW Beetle mı? (2011-2013)

Şanzıman olarak Stronic'in bir artısı var mıdır?

İlk aracı olacak ve sürtme ihtimali olan birine A1 gibi daha ufak bir araç almak daha mı mantıklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stronic dsg ile aynı şanzıman, marka değişince ismi de değişiyorlar.

Beetle keyif ve heves arabasıdır, mantık ile alınmaz. Ben 2003 modelini aldım, 1 seneden fazla kullanıp sattım. Motor-yürüyen-şanzıman olarak aynı dönem golf ve jetta (önceki kasasında bora) parçaları ortaktır, bu konularda parça ve usta sıkıntısı yok. Benim sattığım araçta trim parçaları ciddi sıkıntı idi, 2012 sonrası olanlarda bulmak daha kolaydır. Alım satımı da genel olarak piyasa araçlarına göre yavaştır, benim aldığım araç aldığım galeride 1 yıla yakın durdu, ben satarken meraklısı denk geldi 12 günde çok ufak pazarlık ile sattım.

Dsg fobim olduğu için 2003 tercih ettim ben, 4 ileri tam otomatik şanzıman ve 1.6 102 hp motor lpg uyumlu.

Güç ihtiyacı yoksa ve dsg riski göze alınıyorsa beetle tercih ederim iki araç içinde.

• A1 de beetle da bizde pek tutmadı ben beetle seçerdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boyut olarak çok farkları yok. İlk araç olacaksa ben olsam başka araçlar önerirdim. Eşime ilk araç olarak uygun fiyatlı ve manuel bir araç almıştık. Direksiyonunu geliştirmeden otomatiğe geçirmeye çekinmiştim açıkçası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cupra Formentor VS AUDİ A3
    4 ay önce açıldı
    Skoda Superb vs Mercedes C-Class
    9 yıl önce açıldı
    Audi vs. Mercedes
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.