|
Nissan D21 mi yoksa D22 mi?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aradan 1 yıl kadar geçti ve 4x4 bir d21 aldım. Planladığımdan daha eski (1986) model aldım. Mekanik sorunlarının büyük bölümünü yaptırdım, yaza kaporta ile ilgili bazı işler yapacağım. -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllar geçti, anca yazma fırsatım oldu. Aracın kaportasını kendim yapmaya çalıştım. Ama ev imkanları yetmedi, vakit te öyle. Arkadaşım Ufuk usta (ki kendisi dükkan açtı yeni) benim aracımın kaporta restorasyonunu yaptı. Ama malesef motor arızalandı. Şu an motor yapılacak.
-
Selamlar bizde daha önceden d22 kasa nissan vardı ve bu araç hakkındaki yorumlarımı şeffaf bir şekilde size aktarıcam. Araç proje yapmaya uygun bir araç biz aracı genelde arazide kullanıyorduk. Çok zor arazilere girdik ve arkadan itiş olmasına rağmen yeni model pek çok pickup ın çıkmayacağı yerlerden çıktık. Araç çok sağlam eski bir japon aracından daha sağlam bir araç bulamazsın. Sağlamlığını deneyerek gördük. Kişiden kişiye değişir ama çok yakışıklı bir araba. Sadece yağ ve filtre değişimlerini eksiksiz yaparsan ömür boyu kullanacağın yok edilemez bir araç olur. Bildiğim kadarıyla 2 farklı motor seçeneği var biri 2.5TD bizdeki modeli 2.7 dizel atmosferik di ama turbonun eksikliğini hiç yaşamadık. Balıkesir in Kazdağları nı bilen bilir çok dik yokuşlu ve yağmurdan dolayı sürekli çamurlu yolları vardır. Biz Ofroad yaparken hepsine girdik çıkamadığımız olmadı. Eğer proje yapacaksan hem d21 i hemde d22 yi bilen biri olarak d22 yi tercih et derim. D22, d21 den boyut olarak daha büyük halk arasındaki deyimiyle daha kalplı bir araç. Yaptığın projeyi instagram veya youtube dan paylaşacaksan görmeyi çok isterim şimdiden kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X