Şimdi Ara

Spark 0.8SE(Otm)-mu,? yoksa Altos1.1i (Otm)mı.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
14.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chevrolet Spark 0.8 SE Otomatik.. ile HYUNDAI Atos Prime 1.1 GLS Otm. 63 hp arasında kararsız kaldım... İkisini
    1-Şanzuman,motor vs dayanıklığı bakımından en az arıza çıkarma
    2-Özellikle yukarda saydığım unsurların yedek parça bakımından
    3-İkisinin de yolda çekiş gücü bakımından
    kıyaslarsak ikisininde eksileri ve artıları nelerdir? hangisi tercih edilebilir,,?

Chevrolet Spark0.8SE.... HYUNDAI Atos Prime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruz -- 9 Nisan 2011; 19:11:57 >

• İlla bu ikisi arasındanmı olucak bilmiyorum ama yakın zamanda bir bayan tanıdığıma 13 bin liraya 2006 model 30.000 KM de 1.2 Motor Chevrolet Kalos aldık.

Her anlamda sparkdanda atos danda çok daha iyidir,daha uygununuda bulabilirsiniz biz baya titiz aramıştık çünki.

Bu iki araçtada Performans,Yedek parça,Sağlamlık konusunda Ciddi sorunlar yaşarsınız.
  • Bu araçlar üzeinde durmamızın bir nedeni de ikisinin boyut olarak; Genişlik 1495 mm ve Genişlik 1525 mm olması.. çünkü kullanıcının acemi ve yeni başlama düzeyinde olması .. zaten otomatik olması da bu sebepten tercihimiz... Bu boyutlarda en yeni model olarak bunları bulabildik.. sizce başka altarnatif var mıdır..?
  • Bütçeniz ne kadar?

Suzuki Alto, Splash, Swift

Nissan Micra

Citroen C1 - Peugeot 107

Toyota Yaris

Renault Modus

Fiat 500

Ford Ka

Smart For Two

alternatif olabilir. Bir inceleyin isterseniz.. Japon menşeili araçlar, genel olarak sağlam, sorunsuz, ekonomiktirler.
  • Aslında daha önce Fiat Panda 1.2 Dynamic Otm. düşünüştük. Ama bu aracın yokuşta kaydırdığını söylediler.. Çok karasızız.
  • Bütçeniz..???
  • Sayın nrglife, fikirleriniz ve yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler,Ama bizim almayı düşündüğümüz aracın, Genişlik 1525 mm yi geçmemesi tercih sebebimiz. zaten , Genişliği Genişlik 1578 mm Panda da zorluyor..Aynı zamanda fiyatı olarak da 15 000 i çok geçemeyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 D-CVVT mi Düz i 20 Mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keşke motoru 1,0 dan az olmayan ve genişliği 1550 mm yi geçmeyen Japon bir marka olsa,
  • Çok ilginç bir kriteriniz var.. Park yeri giriş genişliği falan mı?
    Bu durumda benim tercihim Spark olurdu.
    Araç ne kadar geniş olursa yol tutuşa o kadar olumlu etkileri olur, dar araçta tam tersi..
    5 cm'nin tercihinizi ne kadar etkileyeceğini bir düşünün isterseniz, kolay gelsin..

*** Bazı markalarda aynalar hariç veya aynalar dahil ölçüler belirtiliyor, dikkatli inceleyin.
    Kolay gelsin.
  • Chevrolet Spark 0.8 SE Otomatik için motor hacmi 800cc olduğu için yokuşlarda gitmez motor çok zorlar dediler. Park yeri ile ilgili değil, sürücü acemi olduğu için küçük dar araçla daha güven hissedebilecek. Fiat Panda otm.'nın şanzumanı hakkında ne diyebilirsiniz? yokuşlarda geri kaçırıyormuş bu yüzden el frenini kullanıyorlarmış
  • renault modus öneririm. güvenliği konusunda iyi yorumlar duymuştum.
  • spark cok guvensiz bir arac bildigm kadarıyla.. suzuki swift guzel secenek bence.
  • "Güvenlik" kelimesinden sanırım yanlış anlatmışım, Sürücü acemi olduğu için, yeni yeni trafiğe çıkacağı için küçük araçla kendisine biraz daha güvenerek cesaret bakımından güven kavramını kast etmiştim. Bunun için genişliği dar olan araçları inceliyoruz. Şimdi de Panda otomatik üzerinde yoğunlaşıyoruz. Acaba otomatiğiin eksilerini bilen duyan var mı?
  • swift alırdım bu kritelerde
  • Resimdeki Atos un aynısını defalarca kullandım. Hatta en son geçen hafta falandı. Şehir arabası. Her yere sığar. 2006 dan beri, aküsünün bi ara bitmesinden başka bir sorun çıkardığına hiç şahit olmadım. Sahibi oldukça memnun. E zaten bir arabadan ne beklediğinize bağlı
  • ben olsam swift alırdım..
  • ben spark aldım kullanıcaz ve görücez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drezin

ben spark aldım kullanıcaz ve görücez...

Nasıl hocam araba iyi mi?1 yıl sonra bi görüşlerinizi alalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabadan çok memnunum sheitank. ankara ş.içi sabah akşam trafikte kullanıyorum. inanılmaz pratik. işyerinde sadece benim parkedebileceğim yerler var hiç sıkıntı çekmiyorum. kronik bir arıza sıkıntı yok. lpg de devirli kullanım ankara sabah trafiği şartlarında 8.3 lt lpg nin üstünde yakmadı. 25 lt ile 300 km net gidiyor. düşünen herkese özellikle bayanlara tavsiye ederim.
  • Spark hakkinda yorumlariniz nelerdir acaba gorusleriniz alabilirmiyim.siz hangi serisini aldiniz,kac model kullanislimi gercekten bende acemiligimi atmak icin almayi planliyorum ama eski model olsun istemiyorum.istanbul gibi yerde park avantajida cok iyi olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.