Şimdi Ara

Nissan fiyatları güncellemiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mitokondri Kristası kullanıcısına yanıt

1.6 puretech anlarımda, 1.5 bluehdi ne alaka? Fanboyluğun lüzumu yok. 1.6 puretechin rakibi 1.7 tce zaten o ayrı mevzu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt

sen salla samimiyetini görelim. verdiniz yetkiyi gördünüz etkiyi.

• 5 kasım 2021 de yaşadığım şehirde ve yakınlarında sıfır km Nissan navara 4*4 platinium paket araç bulamadım. Bulduklarım da aksesuar ayağına ekstra 30.000 TL para istiyor, cam filmi ve seramik yapıp veriyoruz diyordu.
    Bende araya araya Denizli Nissan Yavuzlar bayinde araç buldum. Aracın listesi 471.500 TL. Üzerine ekstra aksesuar listesi;
    Kasa havuzu, sürgülü kapak, led ışıklı roll bar, çamurluk dodikleri, cam rüzgarlıkları, kaput taş önleyici, Çelik karter muhafaza, kapı kolu sis farı ayna vs krom yerleri mat siyah kaplama takımı, far kaşları, ön tampona mat siyah boyalı krom boru, 18inç -40 ofset janta 265-60-18 bf goodrich A/T lastikler, ön iki cam filmi… diye sıralanan aksesuar listesiyle aracı aldım. Üzerindeki orjinal jant ve lastikler bayide kalmak kaydı ile, bendeki 2019 model Dacia duster 1.6 eco g prestij paket 24.000 km deki aracı takasa verip aracı aldım. Şimdi listesi 619.500 TL olmuş ve şu aksesuarlar en az 70-80 binden fazla tutar. Sadece sürgülü bagaj kapağı 10.500 TL olmuş. Ben aldığım için çok mutluyum ama onlar sattıkları için hiç memnun değil herkese kazasız belasız sürüşler

Nissan fiyatları güncellemiş

İlaveten bende araca ekstra olarak seramik kaplama yaptırdım. Deri koltuk koruma ve ön cama şeffaf ışığı kesen llmuar film yaptırdım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Nissan fiyatları güncellemiş
  • Nissan'ın suçu değil bu. Dolar kuru 1 ayda yaklaşık olarak 1,5 katına çıktı. Ne olmasını bekliyordunuz, 20 bin TL zamlanmasını mı?

• Cool Storm kullanıcısına yanıt

Bu hiç bir markanın suçu değil zaten , sırf yorum yapmış olmak için yorum yapmışsınız komik olmuş.

Her ne kadar ithal de olsa markadan markaya farklar var, ikinci el piyasası vs.. Bir Vw tamam, renault tamam, ama Nissanda bile bu kadar köklü fiyat değişimlerine denk gelmemiştik,bunu söylemeye çalıştım.

• Her markanın farklı satış politikası olabilir. Bir marka, diğer markalara göre farklı oranlarda zam yapabilir. Zamların ana etkenine odaklanmak yerine bir markaya sanki durup dururken zam yapmışlar gibi konuşmanıza şaşırdım.

Son yıllarda dolar ne zaman 1 ayda 1.5 katına çıktı? Sonra köklü değişimden bahsediyorsunuz. Bu aracın baz fiyatını dolar üzerinden fiyat analizini yapardım ama bu yorumumu tuhaf bir şekilde eleştiren birisi için zaman harcamak istemiyorum. Boş konuşan sizsiniz bence.

• Cool Storm, ben boş konuşan insanlara paragraflarımı sıralamam. Madem ben boş konuşuyorum siz de öyle yapın. Şuradan sağdan forumlara gidip farklı konulara yorumlarınızı sıralayabilirsiniz

• micra 380 bin tl'den başlayan cazip fiyatlarla sizleri nissan bayilerinde bekliyor, bu fırsatı kaçırma vatandaş...

• Bitik modellere fiyat güncellemesi. En çok araç satılan ülkelerden biri TR ama en son bize geliyor modeller anlamak güç.

• 208.000 TL fiyat artışı. Nissan fiyatları güncellemiş 

• Bir fabrikatör aracı olarak Nissan.

• 208 bin TL zam olur mu arkadaşşş yaa

• Sadece olayı kur artışı ile yorumlamamak lazım %80 ötv ve %18 kdv ki %80 ötv nin de kdv si ile neredeyse kur artışının iki katı kadar zam yemesi çok olağan.

• Daha çok yapsınlar tüm markalar yapsın bizim neyimize araba falan. Otobüs minibüs neyimize yetmiyor. 2002 den önce araba mı vardı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta sınıf diye bir şey kalmadı. Araç fiyatları ikiye üçe katlanırken orta sınıfın maaşına yüzde 5 zam yapıyorlar. Bu fiyatlarla araç almak hayal artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.