arkadaşlar motor yağı 10-40 ın dışında farklı yağ kullanan varmı. Ben selenia sm sınıfı kullanıyorum hem fiyatı uygun hem sentetik
quote:
Orijinalden alıntı: chn06
quote:
Orijinalden alıntı: A_R_D_A
quote:
Arkadaslar renk olarak hangisini onerirsiniz.yesile yogunlastim fakat yesil bir onceki kasa ile ayni renkmi.
Dostum sen hangi arabayı aldın juke mu yoksa micra mı ? :D
Sahsim adina juke aracim var.micrayida alicam.sirketimiz adina ise 35e yakin aracimiz var.daha once arkadaslar sordugu icin hyundai forumunda sirketimize ait araclar basligi altinda gerekli aciklamayi yapmistim.her forumda araclarimla ilgili yorumlari gorebilirsiniz o nedenle:)
arkadaşlar bugün izmirden bozdağ gitim ve tüketimi sizinle paylaşmak istedim. Çıkmadan önce hem kilometreyi hem bilgisayarı sıfırladım salihliye kadar 100 km yol geçtim düz yol hızım 80-90 arası bilgisayara göre ortalama 4,2 , 30km rampa tırmandım rakım 1500 zannedersem tesise vardığım zaman 5,4 oldu. Dönüşte ödmiş tarafından geldim 20km civarı iniş ve 120 km civarı düz yol eve geldiğim zaman bil. 4,5 oldu, toplam yaptığım kilometre 277. Benzin ibresine gelince çıkmadan yarımın biraz üstündeydi döndüğüm zaman çeyrek olmuştu. çeyrek depo 11 lt olmuş olsa 12-13 lt harcamış . 13 lt yakmış sa ortalama 4,6 yapar. 14 lt yakmış olsa ort. 5 lt yapar. Bence bu değer normal gibi bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz. saygılar
bu da tesise vardığım zamanki ortalama
eve geldiğimde ki ortalamada bu
quote:
Orijinalden alıntı: mşah eve geldiğimde ki ortalamada bu
Sayin msah sizin araciniz kac model hangi paket cvtmi
2004 model 1,2 tekna düz
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Bir sorunum daha var.Micra için Cd formatı nedir?Cd yazdırdım sürekli eror veriyor,çalmıyor.Deneyen arkadaşlar varmı?Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum...
sadece avi formatını destekler
kusura bakmayın yanlış yazdım audio olacak
Arkadaslar motoru belirledik.tekna pack alinacak ama renkte kararsiz kaldik.yeni kasaya hangi renkler guzel gider.
quote:
Arkadaslar motoru belirledik.tekna pack alinacak ama renkte kararsiz kaldik.yeni kasaya hangi renkler guzel gider.
micra'da zaten sadece tek motor seçeneği yokmu 1,2 turbo var ama daha sonra gelecek bildiğim kadarıyla. renge gelince yeşil, turuncu, beyaz bence
quote:
Orijinalden alıntı: mşah
quote:
micra'da zaten sadece tek motor seçeneği yokmu 1,2 turbo var ama daha sonra gelecek bildiğim kadarıyla. renge gelince yeşil, turuncu, beyaz bence
Motor derken donanim diycektim yanlis oldu.bende yesile yogunlastim.keske tekna packtede cvt olsaydi.donanimi daha dolu geldi bana teknaya gore.anahtarsiz calisma glasroof gibi ozellikler guzel.
CVT DE OLMUŞ OLSA 38-40,000 TL Yİ BULUR O YUZDEN SATMAZ DİYE GETİRMİYORLAR. NASIL NİSSAN NOTEDE AVRUPADA TÜM OPSİYONLAR BULUNURKEN TÜRKİYEDEKİ NOTELERDE SADECE OTOMATİK KLİMA VAR. 1,6 OTOMATİK 38.000 TL BOM BOŞ BİR ARABA OPSİYONLARIN HEPSİ OLSA 40 DA GEÇER. VERGİLERDEN DOLAYI ÇOĞU ÖZELLİKLERDEN MAHRUMUZ.
quote:
Orijinalden alıntı: mşah CVT DE OLMUŞ OLSA 38-40,000 TL Yİ BULUR O YUZDEN SATMAZ DİYE GETİRMİYORLAR. NASIL NİSSAN NOTEDE AVRUPADA TÜM OPSİYONLAR BULUNURKEN TÜRKİYEDEKİ NOTELERDE SADECE OTOMATİK KLİMA VAR. 1,6 OTOMATİK 38.000 TL BOM BOŞ BİR ARABA OPSİYONLARIN HEPSİ OLSA 40 DA GEÇER. VERGİLERDEN DOLAYI ÇOĞU ÖZELLİKLERDEN MAHRUMUZ.
Haklisiniz.cok dusundum cvt almak icin donanimdan vazgecmeyi ama olmadi.hem manuel daha az yakar saniyorum.opsiyon donanim getirmeyen birkac firma var.nissan kia hyundai toyota gibi.keske diger ozellikleride opsiyon donanimda sunsalarda isteyen alsa.o zamanda satislari dusebilir yada araclar gec teslim olur endisesiyle getirmiyorlar sanirim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mşah CVT DE OLMUŞ OLSA 38-40,000 TL Yİ BULUR O YUZDEN SATMAZ DİYE GETİRMİYORLAR. NASIL NİSSAN NOTEDE AVRUPADA TÜM OPSİYONLAR BULUNURKEN TÜRKİYEDEKİ NOTELERDE SADECE OTOMATİK KLİMA VAR. 1,6 OTOMATİK 38.000 TL BOM BOŞ BİR ARABA OPSİYONLARIN HEPSİ OLSA 40 DA GEÇER. VERGİLERDEN DOLAYI ÇOĞU ÖZELLİKLERDEN MAHRUMUZ.
Haklisiniz.cok dusundum cvt almak icin donanimdan vazgecmeyi ama olmadi.hem manuel daha az yakar saniyorum.opsiyon donanim getirmeyen birkac firma var.nissan kia hyundai toyota gibi.keske diger ozellikleride opsiyon donanimda sunsalarda isteyen alsa.o zamanda satislari dusebilir yada araclar gec teslim olur endisesiyle getirmiyorlar sanirim.
BENCE FİYATLARIN DA ETKİSİ VAR. BEN 2004 TE MİCRAYI ALIRKEN KENDİ SINIFINDA HEM FUL HEM FİYATI UYGUNDU ŞİMDİ SATIŞLAR İYE GİDİNCE FİYATLAR YÜKSELDİ. MESELA HONDA JAZ HER OPSYON VAR VE 37.000 CİVARI AMA HONDA YI SEVMİYORUM. NOT HOŞUMA GİDİYOR AMA OPSYON YOK JUKE DE GÜZEL GÜZEL BİR DONANIMLA 50.000 NİN ÜZERİNDE ŞİMDİLİK MİCRAYA DEVAM. BU ARADA BENİM MİCRA SİZİN İSTEDİĞİNİZ YEŞİL RENKTEN DİKKAT ÇEKMEK İSTERSENİZ KESİNLİKLE YEŞİL
Yesil dusunuyorum ama iki tur yesil var.birisi koyu birisi daha acik cirtlak bir yesil(fistik yesili).ben ikincisini seviyorum.micradaki budur insallah.
benim bayide gördüğüm açık yeşil di
quote:
Orijinalden alıntı: mşah benim bayide gördüğüm açık yeşil di
Hocam peki ileride bir onceki kasada oldugu gibi dizel motor eklenirmi.
tüketimi düşük olduğu için dizel olmayacak sadece turbo motor gelecek sanırım o 4 silindir olacak şimdiki gibi 3 değil