Şimdi Ara

NİSSAN MICRA CLUB (309. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.525
Cevap
106
Favori
908.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkisini de yaptık ve dediğiniz gibi rahatladı ama ama hala devam ediyor. Bu sebeple ustam böyle bir çözüm yoluna gitti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ultramarine caeruleum kullanıcısına yanıt
    O zaman büyük olasılıkla 2 vites senkromenç aşınmış o yüzden zor geçiyor, 1 den 2 ye atarken mümkün oldukça düşük devirde atın.
  • Keşke buraya daha önce uğrasaydım. Bahsettiğiniz ses vardı. Bu gün ege nissan servisi ile konuştum, oda marş dişli yada zinciri sorun yaratıyor olabilir dedi. Bu Marmaris ustalarının alla bin türlü. Neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailemizin micra otomobilini ben kullanmaya basladim. Yakit olarak suan 8.9lt/100km ortalamasi var. Biraz fazla geldi bana, sizce normal midir?
    Ikinci bir secenek olarak lpg donusumu ne kadar uygundur?
    2013 Nissan 1.2 cvt

• 2017 micra ile 7 litre civarı yakıyorum. sizin yakıtınız fazla, bakımları tam ise başka bir sebepten dolayı olabilir.

onceki 2007 micram için lpg arastırdığımda aluminyum motor bloğu olduğundan uygun olmadığını soylemişlerdi. yaptıranlar var ama bir müddet sonra problem yaşamaya başlıyorlarmış.
  • Debriyaj seti değişimi için araştırma yapıyorum. Yakın zamanda değişim yapan oldu mu?

Yada önerdiğiniz marka vs. varmıdır?
  • Merhabalar

2005 1,2 tekna benzinli manuel alma arifesindeyim açıkcası bir anda çıktı ortaya o sebeple pek bilgim yok micra için genel itibari ile sıkıntısı problemi ile ilgili fikir verirseniz tavsiye sunarsanız sevinirim.

geriye dönük son 15 sayfaya falan bakabildim PS sorunu dedikleri bişeyle karşılaştım ama bu modellerde mi var dizeldemi var otomatiktemi var yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba. 2007 model 195000 km de 1.5 dizel micra aracım var. Aracı ekim ayında aldım ve 2. Bakımını yaptırdım. Usta tanıdık güvenilir biri. Aracın iyi olduğunu söylüyor. Usta yağ değişiminde bilinen markalar yerine ismi duyulmamış bir 10 40 yağ koyuyor. Araçta yağ eksiltme var. Herhangi bir sızıntı göremedim. Bunun sebebi sizce ne olabilir? Yağ markası fark eder mi yağ eksiltmede ?

• rachy R kullanıcısına yanıt
    PS sorunu elektrikli direksiyon arızası, bunlarda sıkıntı var bazıları garantiden değişti bazıları hiç bu sorun yaşamadı biraz şans işi, dizel benzin fark etmiyor. Genel olarak pek sıkıntılı bir araç değil, tüpe pek uygun değil, motorda bakımları düzgün yapılmaz ise eksantrik zinciri problem yapabiliyor.
  • alcilpolple A kullanıcısına yanıt
    Yağ markası olarak muhakkak fark eder, 10-40 olması gerekiyor, marka olarak Petronas kullanabilirsin Syntium 800 10-40.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mşah

Yağ markası olarak muhakkak fark eder, 10-40 olması gerekiyor, marka olarak Petronas kullanabilirsin Syntium 800 10-40.
    Saol dostum bakalım her hafta kontrol ediyorum eksiltme yok. Ama dediğin yağdan alacağım mutlaka

• Servis bakımı: dün Ankara mecsan da 2008 model otomatik vites micra ya bakım ve şanzıman yağı değişimi yaptırdım.

Bakım + şanzıman yağı değişimi 780 tl tuttu.

3 saate yakın sürdü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Micra k12 ye aux ve usb olan oto teyp taktırmak istiyorum. Koldaki radyo kontrol tuşlarının fonksiyonunu kaybetmeden bunu yapmanın bir yolu var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atommühendisi

Servis bakımı: dün Ankara mecsan da 2008 model otomatik vites micra ya bakım ve şanzıman yağı değişimi yaptırdım.

Bakım + şanzıman yağı değişimi 780 tl tuttu.

3 saate yakın sürdü
    300-400 tl civarı bakım ücreti almış. Otomatik Honda aracım var aynı şekilde bakımı kendim yaptım şanzıman yağ değişimi dahil malzeme ücreti 350 tl civarında tutmuştu, sadece yağ değişimi için şanzımancı 500 tl fiyat vermişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atommühendisi

Micra k12 ye aux ve usb olan oto teyp taktırmak istiyorum. Koldaki radyo kontrol tuşlarının fonksiyonunu kaybetmeden bunu yapmanın bir yolu var mıdır?
    Orijinal teybi Blaupunkt marka eğer başka markanın ona uyumlu girişi varsa çalışır.
  • Arkadaşlar, Nissan Micra ve Note çoğu aksamında benzer tasarımda olduğundan buraya da sormak isterim.

VİRAJ DEMİRİ LASTİĞİ

değiştireniniz oldu mu ? Parça ucuz fakat işçilik tuzlu olabilir mi diye sormak istedim ?
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Eliniz yatkın ise kendiniz de yapabilirsiniz, değişimi basit. YouTube de videolar mevcut.

• Arkadaşlar merhaba,

İzmir'de yetkili serviste 45000 km bakımını yaptırdım dün, merak edenler için;

Nissan Micra Street 1.2 Otomatik.
    45000 bakım 470,00 Tl

Bakıma dahil hizmetler;
    Karter tapa pulu: 16,24
    Yağ Filtresi: 25,88
    Hava " 44,85
    Polen " 45,05
    İşçilik: 147

Toplam: 453,03
    İskonto:53,99
    Ara Top: 399,03
    KDV: 71,83

Fatura Toplamı: 470,86 Tl dir.
  • Arkadaşlar forumda yeniyim yazıldıysa da göremedim. 2014 micramız iki hafta içinde iki kez lastik hava basıncı uyarısı verdi ben de bi lastikte kaçık olabileceğini düşündüm, sorum şu yol bilg üzerinden vs hangi lastik sorunlu göremiyor muyuz? Eğer sorun bu değilse sizce başka ne olabilir? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Arkadaşlar merhaba,

İzmir'de yetkili serviste 45000 km bakımını yaptırdım dün, merak edenler için;

Nissan Micra Street 1.2 Otomatik.
    45000 bakım 470,00 Tl

Bakıma dahil hizmetler;
    Karter tapa pulu: 16,24
    Yağ Filtresi: 25,88
    Hava " 44,85
    Polen " 45,05
    İşçilik: 147

Toplam: 453,03
    İskonto:53,99
    Ara Top: 399,03
    KDV: 71,83

Fatura Toplamı: 470,86 Tl dir.
    Fiyat bana makul geldi. Açıkcası hiç bakıma servise gitmedim. Ben bostancı sanayide yaptırıyorum. Ustamızı çıraklıgından beri tanırız. 2007 1.5 dizel micram var. Polen, hava, yağ, yag filtresi ve el freni ayarı 350 lira ödedim. Fakat kullandığı yağa çok güvenemiyorum açıkçası. Bir dahaki bakıma castrol 10 40 yağ alıp gideceğim 😄

• 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.