Şimdi Ara

NİSSAN MICRA CLUB (311. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.525
Cevap
106
Favori
908.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 tekna micra var bende fakat arabanın ortam sıcaklığı yanlıs gosteriyor misal dışarıda hava 30 derece iken araç 20 derece gösteriyor. Bunun da otomatik klimaya etkisi olduğunu düsünuyorum.Interneti araştırdığımda başka bir araçta (Skoda fabia) dış ısı sensorünü temizleyerek bu işi halletmişti.

Buna gore 2006 micra tekna da bu sensörün yerini bilen var mı?

Yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarc2 kullanıcısına yanıt
    Arabanın ön gösünde sol uç köşe tarafta, siyah bir yuvarkak şekil var orası dış ısı sensörü diye biliyorum ben ama emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiohead71 -- 6 Ağustos 2019; 13:45:54 >
  • radiohead71 kullanıcısına yanıt
    Ben orayı yağmur ve far sensörü olarak biliyorum. izlediğim videoda ön tampondaydı ama bende emin değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yağmur sensörü dikiz aynasının cama yapışan yerinde ama dediğiniz gibi far sensörü de olabilir.

• radiohead71 kullanıcısına yanıt
    Evet doğru. Bakalım bir bilen çıkar herhalde.

Kaput kilidinin önünde fişli plastik bir parça var ben o diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mşah -- 6 Ağustos 2019; 15:6:29 >
  • mşah kullanıcısına yanıt
    Oraya bir bakmak lazım....

Dijital klimanın yanında küçük delikli ızgaralı yer sanırım iç sensörün olduğu yer.

• Yeniden herkese merhaba. Micra tekna ile ilgili kapılardaki anahtarsız giriş butonlarından muzdaripdim( henüz hala öyle :)) sonunda dayanamayıp kapı döşemelerini ve kolları söktüm kurcaladım bir de ne göreyim? 50 kuruşluk buton var içinde 😂 tabi hemen işe koyuldum buton aldım bir kaç güne takacağım tesisat çalışıyor kontrol ettim. Tek eksiğim butonun üstündeki lastik onu da siyah büyük düğmeli eski tv kumandansından aldım ısıyla daralan makaron yardımıyla montajını yapmayı düşünüyorum. Serviste 200 tl verilen fiyatı 100 de 1 oranla çözmek çok güzel oldu bence
    Edit:
    Butonları lehim ile montaj yaptım. Sağlıklı çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut_alpagut -- 6 Ağustos 2019; 22:57:24 >

• alcilpolple A kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende kalmıştım.
    Katalizörü söküp 10 tane soda 1 tane 2.5 şekersiz kola döküp çalkaladılar.

Takıp hemen 3. Viteste 80 ile gittik sonrasında tüvtürke gittim ve geçtim

Araç Honda Civic 1.6 ies

• Merhaba arkadaşlar , bir durum danışmak isterim
    Lastiklerimi yeniledikten sonra yavaş yavaş aracımdaki uzun yolda , yol gürültüsünün arttığını fark ettim.Lastikleri değiştireli yaklaşık 8-9 ay oldu.
    Geçen gün uzun yolda düz giderken ve sağa viraj alırken olan güçlü yol gürültüsünün sola viraj alırken tamamiyle gittiğini ve yüksek hızda dahi inanılmaz sessiz bir şekilde sola viraj aldığımı fark ettim.Daha sonra da boş yolda sola uzun şerit değiştirerek tekrar test ettim ve süper sessiz olduğunu fark ettim.Sizde bu neden kaynaklı olabilir?aracın neresine baktırmalıyım?
  • philosopherx kullanıcısına yanıt
    Lastiklerin iç ve dış yönü ters takılmış olabilir yada asfaltın yapısı bazen ses ve yankı yapabiliyor.
  • aykut_alpagut kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık, iyi bir çözüm olmuş.
  • Selam arkadaşlar, 2005 micra 1.2 otomatik vites aracım da bir sorun var forum da benzerleri var ama benim sorun yok veya göremedim..
    Bizim araç yolda giderken devirini yakalayip çok ufak gaz vererek ilerlemeye devam ederken motor arıza ışığı yanıyor ve gaza bassan da 2000 deviri gecmeyip yığılıp kaliyor,..

Titreme ,stop etme falan hiç birşey yok kontağı kapatıp açınca normale dönüyor..
    Bu ufak ufak gaz verip devam etme yapmayıp, gaz verirken biraz fazladan gaz vererek gidince sorun yok ..
    Oksijen sensörü dediler ,pedal dediler değiştirdik şimdi boğaz kelebeği diyorlar ama bundada kesin konuşmuyorlar .

Bu tür bir sorun başına gelen varmı arıza kodu olarak p2138 çıkıyor ..
    Yardımcı olursanız sevinirim

• seef S kullanıcısına yanıt
    Gaz kelebeği elektronik olduğu için motoru sıkışıyor ve gaz kelebeği takılarak hareket ettiği için olabilir, hızlı basınca tam güç verdiği için takılmadan kalebeği açıyor sanırım, müdahile edildikten sonra adaptasyon yapılması gerekiyor.
  • Teşekkürler İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir usta varmı..

• Merhabalar
    2014 model civarı Nissan micra alacağım ama sahibinden.com üzerinden bakınca en önem verdiğim iki konu hakkında net bilgi bulamıyorum. Satıcılar farklı farklı şeyler yazmış.

- Çocuklar için arkada perde hava yastığı bulunması
    - Yokuş kalkış desteği

Bu konuda model bazlı beni yönlendirebilir misiniz

Teşekkürler
  • Merhaba
    2014 model 1.2 cvt otomatik micra almayı düşünüyorum.
    Araba çalıştığında kayış tarafından gelen bir ses var. Tır tır böyle motorsiklet motoru sesi gibi. Satan arkadaş bu motor sesi bütün micralarda aynı dedi. Bunu danışmak istedim sizlere yardımcı olursanız sevinirim

• hocam dediğiniz özelliği bilmiyorum ama bizim aracı
    satma kararı verdik ev alma niyetimiz var model 2014

trafiğe çıkış 2015 otomatik micra match model araçta
    kaza yok dolu hasarı vardı tepretoğlu yetkili serviste
    yapıldı dosta gidecek araç 20000 de eşim kullandı düşünürseniz
    yer istanbul ümraniyede
  • OZGURCEL77 O kullanıcısına yanıt
    Hocam link var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.