2006 model micra 80 hp 1,2 kullanıyorum. Atiker sıralı sistem mevcut. Gaz ayarları yeni yapıldı KM BAŞINA tüketimi 22 kuruş(eski para ile 220 bin) Araç benzinle şehir içi 100 km de 6,8 litre benzin tüketiyor. Tüketim bana çok geliyor.İstanbulun yoğun trafiğine bağladım. Sizce normalmidir/fazlamıdır?
Maruz kaldiginiz trafige ve surus karakterinize gore degisir. Ne soylesek yalan olur. Ilk bakista cok yakiyor gibi. 6.8 lt benzin degerini yol bilg.dan okuyorsaniz onda sapma olma ihtimali de var. LPG taktirmadan once ayni surus sartlarinda doldur bosalt doldur yontemiyle ne kadar benzin harcadigina bakmak lazim.
bence istanbul şehir içi trafikte normal yakıyor.
Bence normal değil benim 1.6 otomatik aracım 0,23 yakıyor, basit mantıkla bile benzinle 6.8 litre ise LPG 8 litre civarı yakmalı senin araç 10 litre yakıyor.. yani: 8x2.22/100= 0,177 yuvarlayacak olursak 18 kuruş yakmalı, aracın zaten benzinde 27 kuruş yakıyor LPG 22 kuruş yakmasına nasıl normal denilebiliyor şaştım doğrusu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme