Şimdi Ara

Nissan NOTE (238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.219
Cevap
55
Favori
813.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UnderMind

Yuh diyorum başka bişey demiyorum. En son servise gittiğimde enjektör temizliği yapmadılar. Merkez, enjektör temizliğini iptal etti dediler. Servis mantığı nereden koparabilirim hesabı.

Iyi ki enjektör temizliği yapmamışlar .Renault dizel motorlarında enjektör temizliği önerilmiyor.Sonu piston eritme çünkü.Nissan da Renault dizel motorunu kullanmakta.

Ama servislerin fiyat politikası konusunda haklısınız, diğer Nissan araçta garantiyi yaktım dışarıda bakırıyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Arkadaşlar,

Ben
    quote:

Nissan Note
    almak istiyorum. Boyum uzun olduğu için(204cm) diğer araçlara pek sığamadım bütçeden dolayı. 2013 model ve üzeri (yeni kasa) temiz 1.5dci dizel motor -tekna- modeli bakıyorum.
    Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. 2004'den itibaren yorumlar yapılmış ve değer verilmiş bir araç.

Bir kaç sorum olacaktı;
    1. Servisi nasıl?(Bakım ücretleri, ilgi alaka, zamanında temin v.b.)
    2. Araçla ilgili sıkıntı yaşayanlar ne gibi sıkıntılar yaşadılar veyahut gördüler? (Kullanımdan kullanıma fark etmekle birlikte genel sorunlar hakkında bilgi edinmek isterim.)
    3. Son olarak 2013 model 1.5 dci 40-42bin TL civarı temiz araç bulabilir miyim?

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

• merhaba arkadaşlar. 2009 model 1.5 dci tekna almayı düşünüyorum gümüş gri rengi. fiyatı 24.000 tl -- gönül daha iyisini almak ister elbette ama maddiyat meselesi --

araç tekna yani dolu modeli ve bu tip araçları (ford fusion vb) oldum olası sevmişimdir. araçta sağ ve sol ön çamurluk değişmiş, sağ ön kapı sacı değişmiş ve yanlarda komple değil ama lokal de olsa boyalar var. servis kayıtları, bakım kayıtları hepsi duruyor.

beni tek düşündüren aracın 217.000 km.de olması. megane motoru olduğunu biliyorum araçta ama yine de dizel motor için bana yüksek geldi biraz. bu paraları hak eder mi sizce bu araç, fikirleriniz benim için çok önemli.
  • iyi günler arkadaşlar.

2008 1.6 a/t note sahibiyim. sizleri bir sorum olacaktı.kontağı çevirip motoru çalıştırmadan gösterge ışıklarının yandıgı durumdayken farları açıyorum. anahtarı çıkardıgım zaman farlar kapanmıyor ve dit diye ötmeye başlıyor... anahtarı çıkardıgımda kapanması gerekmiyor mu farların.

bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
  • evt anahtarı çıkarınca bütün farlar kapaniyo

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem3546

evt anahtarı çıkarınca bütün farlar kapaniyo

işte sorun orda anahtarı çıkarınca kapanmıyor farlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

quote:

Orijinalden alıntı: gorkem3546

evt anahtarı çıkarınca bütün farlar kapaniyo

işte sorun orda anahtarı çıkarınca kapanmıyor farlar...

fallow me özelliği olabilir.belirli bir süre sonra kendiliğinden kapanır.
  • Bende de 2008 dizel tekna var. Anahtarı takmadan bile farları yakabiliyorum. Öten ses ise arabanın farlarını açık unuttunuz, farlar açık kalıpta akü boşalmasın diye uyarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnderMind

Bende de 2008 dizel tekna var. Anahtarı takmadan bile farları yakabiliyorum. Öten ses ise arabanın farlarını açık unuttunuz, farlar açık kalıpta akü boşalmasın diye uyarı.

evet haklısın. o zaman dikkat etmek lazım...
  • Mustafa_Deniz M kullanıcısına yanıt
    Benim aracim 2013 model 2014 trafiğe çıkışlı yeni kasa 11000 de 10000 bakımını yeni yaptirdim 430tl ye, 1.5 dci herseyinden cok memnunum yakıtı çekişi konforu çok iyi tek sıkıntım otomatik olmaması eşim kullanamıyor ondan dolayı satmak istiyorum herşeyi orjinal çizik dahi yok çok şükür, düşünürseniz 44500 e bırakırım.

• arkadaşlar merhaba

ilk aracım olması sebebiyle 30-33 bin aras bir note düşünüyorum.

hangi alternatifler var.

2 sene boyunca satmam.2 yıllık şöförüm direksiyonum gelişene kadar , yakıtı ekonomik ve iç hacminin de geniş olmasından dolayı note düşünüyorum.

Teşekkürler.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım

2009 model Note sahibiyim.İzmirdeyim.

1 hafta sonra uzun yola gidicem.(izmir-didim)Yol Bilgisayarı Göstergesinden pek bişey anlamadım.

Açıklayıcı bilgi verebilir miisiniz?

Bir de km de ne kadar yakıyor öğreneblmem için neyi nasıl sıfırlamam gerekiyor.

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

iyi günler dilerim.
  • tarkanaslan kullanıcısına yanıt
    Ortalama tüketim ile çift km sayacından herhangi birini sıfırlama yapın...en doğru ölçüm depoyu fullemektir yol bilgisayarı hatalı ölçebiliyor 0.5-1 lt arasında...

• Cevap için teşekkür ederim.

Zaten fulleyip de yapmayı düşünüyorum.

Peki sıfırlama nasıl yapılıyor.

Bu sıfırlamada sadece kaç km de ne kadar yaptığı mı sıfırlanıyor acaba?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • tarkanaslan kullanıcısına yanıt
    Direksiyondaki i tuşuna basılı tutarak sıfırlama yaparsınız...ortalama yakıt ortalama hız vb hepsini i tuşuna basılı tutarak sıfırlama yapılıyor.

• Arkadaşlar bende 1.6 tekna var üzerınde brc takılı 170.000 km de araç dün hesapladım 16 kr yakmış km de sizde yakıt tüketimleri nasıl?
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Eşim nissan note hayrani oldu bana da note almak düştü doğal olarak :) öncelikle bursa çevresi olmak üzere 2007-2010 arası otomatik 1.6 tekna visia farketmez güvenebileceğim bir araç aramaktayım. Yardımcı olmanızı rica ederim.

• yeni kasa kullanan arkadaşlar , tampon altında ki lip'in orta kısmı bende yok. bu nasıl bir parçadır? piyasada satılan liplerden mi alıp takıyoruz yoksa orjinal satılan sert plastikten parça mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaeray -- 15 Temmuz 2015; 13:30:39 >
  • nissan note 2011 1.5 dci tekna model aracım 2 senedir bende.klima çalıştığında pedallar altından gelen tıkırtı sesi vardı.geçenlerde 2 -3 defa klimayı çalıştırdım.şimdi klima çalışmadığında da aynı ses gelmeye başladı.sorun nedir acaba?
  • Güzel bir yaz geçirmeniz temennisi ile;

2008 Tekna 1.5 Dci 170 000 de; Geçen aylarda airbag lambası yandı ve resetlememe rağmen sönmedi.
    Direksiyon üzerindeki bir düğme çalışmaz oldu. Direksiyon içindeki spiral kablolaların bozulduğunu tespit ettik.
    Bu kabloların yeraldığı parçanın değişmesi için servis 1300 TL + işçilik talep etti.
    Aliexpressten parçayı 40 dolara getirttim ve 30 TL işçilikle problemi çözdüm. Bu tür problemi olanlarla paylaşmak istedim.

Sorularım ise:
    1. Baskı balata ve debriyaj üst merkezini değiştireceğim (170 000 e kadar hiç değişmemiş) Acaba megan II debriyaj seti buna uyar mı ? Hangi marka set kullanmayı önerirsiniz?
    Önerdiğiniz bir alışveriş sitesi var mı ?
    2. Enjeksiyon temizliği yapalım diyen bir ustam var. Arabada herhangi bir çekiş problemim yok. Düzenli olarak yakıtı tek istasyondan tek marka alıyorum. Önerir misiniz?
    herkese kazasız günler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.