Şimdi Ara

Nissan NOTE (240. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.219
Cevap
55
Favori
813.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • munkun46 kullanıcısına yanıt
    Sizin Note da benimki gibi 2008 model. Bu modellerde 90km de motor devri 2250 120 km de 3000. Motor devri yüksek olmasında tahatsız ediyor genelde. Ama daha sonraki modellerde (tam yılını bilmiyorum) 120 km de motor devri 2250 diye biliyorum. Bende bu sebepten aracı değiştirmek istiyorum. Ama iç genişliği rahatlığı süper. Satıp Note un daha üst modelini almayı düşünmüyor değilim. Alacak olanların hız motor devri oranlarını kontrol etmesini öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnderMind -- 15 Ağustos 2015; 22:53:56 >
  • 2011 model dizel note'um var, 56000km'de. 2200-2300 devir arasinda 120 km hizla gidebiliyor. Devir fazla olmadigi icin sesi rahatsiz etmiyor. Yakit olarak oldukca memnunum, 100 km de sehirici disi karisik ortalamasi 5 litre.

• 2006-2007 benzinli nissan note almayı düşünüyorum sizden ricam bu araç hakkında olumlu ve olumsuz yorumlarınız
    uzun süreli arayışım sonucunda belirledigim bu araç hakkındaki yorumlarınız benim için cok degerli
    istanbul içinde satmayı düşünen arkadaş varsada dialoga gecmek isterim acelem yok hedefim bayram sonrası almak
  • twingonote kullanıcısına yanıt
    aracınızı sattınızmı fiyat olarak ne düşünüyorsunuz ben pendik te oturuyorum
    araç otomatik mi manuel mi
    benimde acelem yok bayramdan sonra ya düşünüyorum
  • 2009 1.5 dizel tekna vardi bi tane boya kaza degisen yok 41000 km de.sadece surtmeden dolayi ufak tefek cizik 34 bin tl istiyordu.aksam arayip rahatsiz etmeyim dedim sabah ilan yok

• UnderMind kullanıcısına yanıt
    Satmayi hala dusunuyorsaniz irtibat birakabilir misinz

• AaykutT34 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim fikrini değiştirmezse kurban bayramından sonra aracı ona satacağım. O aracı kaçırman gerçekten talihsizlik olmuş. Nissan Notelar özelliklle dizelleri fiyat performan oranları çok iyi.
  • Arkadaşlar geçtiğimiz ay 2008 note ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Bursada yaşıyorum önerebileceğiniz özel servis varmıdır direksiyondan gelen ses ve vuruntudan dolayı baktırmak istiyorum. Alır almaz brc lpg montajı yaptırdım şimdilik sorun yok memnunum fakat ileride ne olur onu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenouma

Arkadaşlar geçtiğimiz ay 2008 note ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Bursada yaşıyorum önerebileceğiniz özel servis varmıdır direksiyondan gelen ses ve vuruntudan dolayı baktırmak istiyorum. Alır almaz brc lpg montajı yaptırdım şimdilik sorun yok memnunum fakat ileride ne olur onu bilmiyorum.

mrb arkadaşım birşey soracaktım.
    benim de 2008 model otomatik note aracım var. 5 aydır landirenzo lpg taktırdım... sizin lpg yakıt tüketiminiz nasıl öğrenebilir miyim? bir de lpg tankınız 27 lt küçük tanklardan mı?

bir depo lpg tankı ile kaç km gidiyorsunuz ? şehiriçi ve sehir dışı?
  • 70 tlye depoyu doldurdum şehirlerarası 380 km yaptim şehiriçinde 320 km yaptim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenouma

70 tlye depoyu doldurdum şehirlerarası 380 km yaptim şehiriçinde 320 km yaptim.

lpg tankınız kaç lt sizin.
  • Arkadaşlar Merhabalar;

Bende de 2008 Model otomatik Note var. 2.5 yıldır kullanıyorum. Çok kilometre yapmadığım için (yılda 10.000)
    LPG taktırmak istemedim. Bu fikrimdeki en büyük etken malumunuz sübap erimesi konusu.
    Ama son günlerde canıma tak etti. Arabamı çok seviyorum fakat şehir içi 9 litreye yakın yakıyor.
    Eşim genelde kısa mesafelerde kullanıyor o nedenle ben de LPG yi ciddi ciddi düşünmeye başladım.

BRC ve Loranzo marka LPG taktıran arkadaşlarımız düşüncelerini ve herhangi bir sıkıntı yaşayıp yaşamadıklarını paylaşabilirler mi rica etsem?
    Ne kadar ücret ödediniz LPG montajına?
    Ortalama ne kadar LPG tüketimi var?
    Çekişte sıkıntı yaşadınız mı?
    Başkalarına da LPG taktırmalarını önerir misiniz?

Vereceğiniz bilgiler ışığında ben de kış gelmeden LPG taktırmayı düşünüyorum.
    Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.

İyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: umituzun84

Arkadaşlar Merhabalar;

Bende de 2008 Model otomatik Note var. 2.5 yıldır kullanıyorum. Çok kilometre yapmadığım için (yılda 10.000)
    LPG taktırmak istemedim. Bu fikrimdeki en büyük etken malumunuz sübap erimesi konusu.
    Ama son günlerde canıma tak etti. Arabamı çok seviyorum fakat şehir içi 9 litreye yakın yakıyor.
    Eşim genelde kısa mesafelerde kullanıyor o nedenle ben de LPG yi ciddi ciddi düşünmeye başladım.

BRC ve Loranzo marka LPG taktıran arkadaşlarımız düşüncelerini ve herhangi bir sıkıntı yaşayıp yaşamadıklarını paylaşabilirler mi rica etsem?
    Ne kadar ücret ödediniz LPG montajına?
    Ortalama ne kadar LPG tüketimi var?
    Çekişte sıkıntı yaşadınız mı?
    Başkalarına da LPG taktırmalarını önerir misiniz?

Vereceğiniz bilgiler ışığında ben de kış gelmeden LPG taktırmayı düşünüyorum.
    Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.

İyi akşamlar.

LPG yi öneririm çünkü benzinde çok tüketiyor araç.
    bostancı çetinsay otogaz da 1500 tl ye landirenzo taktırdım. çok şükür bu zamana kadar hiçbiri sorunum olmadı.5 ay oldu 7000 km yaptım.
    lpg tankım 27 lt küçük . yaklaşık 22 lt lpg alıyor.
    şehiriçi 220 km - şehir dışı 270 km gidiyor yaklaşık olarak.. fakat kullanırken şehir dışında devirli kullanıyorum.150 km/h gittiğim zamanlar oluyor.
    çekişte bir sorun yaşamadım.. sadece otogaz markalarında değişkenlik oluyor performansta.
    bagaj kısmını çok kullamıyorsanız büyük tank almanızı öneririm.

• Kısa mesafe kullanılıyor demişsiniz. Duyduğum kadarıyla yeni lpg sistemleri motor belli sıcaklığa gelmeden devreye girmiyor. Bu noktaya dikkat ederseniz iyi olur bence.
  • 2006 yılında 0 km olarak aldığım aracımı hiç istemeyerek satıyorum. İlgilenenlere.
  • Merhaba. Çok memnun olduğum 2011 1.5 dci 90 hp aracımın debriyaj balatasının bittiğini hissettim. Serviste de teyid ettirdim ve bitmiş dediler. Aracım 80bin km de. yalnız servis 1500 TL gibi astronomik bir fiyat söyleyince kendi ustama değiştirteceğim. Araştırdım ve Renault Mais debriyaj kiti ile değişiklik yapacağım. parça 200-250 TL arası. Yalnız Oem numaraları kafamı karıştırdı. Yabancı sitelerden de kontrol ettim çok değişik Türkiyede satışta olmayan Oem kodları karşıma çıktı. Bilgisi olan varsa 7701479062 veya 7701476934 hangi oem kodlu kitle değişiklik yapmam gerekiyor? Cevapları bekliyorum.
  • zyndeahne Z kullanıcısına yanıt
    Normalde 150bin km de değişiyor diye biliyorum baskı balata. Erken bitmiş. Orijinal parça numaraları ne?
    turkish.alibaba.com
    Buy clutch kit for renault 7701476934 in China on Alibaba.com
    http://turkish.alibaba.com/product-gs/clutch-kit-for-renault-7701476934-60214210356.html
    sitede çapraz parça numaraları listesinden kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnderMind -- 15 Eylül 2015; 18:00:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UnderMind

Normalde 150bin km de değişiyor diye biliyorum baskı balata. Erken bitmiş. Orijinal parça numaraları ne?http://turkish.alibaba.com/product-gs/clutch-kit-for-renault-7701476934-60214210356.html sitede çapraz parça numaraları listesinden kontrol et.

Baskı balatanın bir değişim zamanı yok İstanbul ve Ankara trafiğinde kullandığım için daha erken bitti. Kendi ustama gösterdim bugün 1 yıl 15 20 bin km daha rahat binersin dedi. Yetkili servise kalsa hemen değiştirecekler. Orijinal parça numarasını da bir türlü çözemedim. Değişik sitelerde otostart, aloparça, partvendo vs. hepsinde farklı oem kodları görünüyor. Nissan merkeze de yazdım ama cevap vereceklerini pek sanmıyorum. Teşekkürler ilginize. Ayrıca debriyaj seti değiştirecek arkadaşlar servise 1500 TL vermesin yazık günah ya. Parça 200-250 TL. Kendi ustanız 100 TL ye değiştirir. Saygılar

• zyndeahne Z kullanıcısına yanıt
    Golf kullanirken bakimini hep yetkili serviste yaptirdim. Birgun iyice arastirarak ankarada acity avmnin arka tarafinda olan bir vw servise gittim. Toplamda 700 gibi bir fiyat odedim ve degismedigi parcasi kalmadi. Gelgelelim aracin surekli baska yerlerinde problemler basladi. Yag eksiltmeler, motorun tepkisizlesmesi, kontagin bozulması. ..

Aylik bakim masrafi bana 500e mal olunca son bir kez bakim yaptirip sattim. Daha da gaz kelebeginde ariza oldugunu soylediler.

Yetkili servise goturdugum donemlerde kafam rahatti. Evet pahalı oluyordu ama çatır çatır kullaniyordum aracimi. Karta da bolduruyordum,oduyordum aydan aya.

Belki iyi ustaya denk gelmedim ama usta adi altinda dolandiricilara cok denk geldim. Sanki bilerek bir seyini eksik birakiyormus gibi geldi bana. Zira her ay kapisindaydim, ayni ses icin 3 farkli parca degistirdigini bilirim. Sonunda cozumu bulurdu.

Baska ustalarda benzer yola gittiler. Anlamadiginizi ve saf olduğunuzu tespit ettikleri anda gecmis olsun, cuzdaniniz hafifiler.

Bur daha da yetkilinservis disinda bakim falan yaptirmam. Ucuz falan olmasin,kafam rahat olsun.

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.